.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

Re: !!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Цитирай Първоначално написано от firesnow
    Цитирай Първоначално написано от anonimnatata
    Няма да се защитавам повече а относно съпротивляването при положене че съм 47кг 167см как мога да преборя 100 килограмов силен мъж.Не съм херкулес!!
    как ?
    ето как
    махни поличката
    свагай по малко грим...
    не се дръж като курвичка
    ходи с компания
    събирай си краката като седиш седнала
    не се натискай на секи
    Ох извинявай знам, че не му е тук мястото ама ако ти погледна още веднъж ава ще повърна сериозно ти говоря ! Прекалено е ужасен не мислиш ли ?
    жумай
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Град
    София

Няма да се защитавам повече а относно съпротивляването при положене че съм 47кг 167см как мога да преборя 100 килограмов силен мъж.Не съм херкулес!!
    как ?
    ето как
    махни поличката
    свагай по малко грим...
    не се дръж като курвичка
    ходи с компания
    не се натискай на секи
    Ох извинявай знам, че не му е тук мястото ама ако ти погледна още веднъж ава ще повърна сериозно ти говоря ! Прекалено е ужасен не мислиш ли ?
    жумай
    Не те разбрах ама добре, няма значение явно си го харесваш
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

е как, нали трябва да даваме пример, после ще се чудим що така стана...
    Do you speak Salsa? .......

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

как ?
    ето как
    махни поличката
    свагай по малко грим...
    не се дръж като курвичка
    ходи с компания
    не се натискай на секи
    жумай
    Не те разбрах ама добре, няма значение явно си го харесваш
    определено радва ^_^
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Разбирам да се вцепениш и просто да не можеш да реагираш от страх и паника какво може да ти направи тоя. Разбирам да го виждаш за пръв и последен път, да не знаеш изобщо какъв е и що е, да е някой от онези извратеняци, които дебнат момичета по тъмно. Но да е гадже на приятелката ти, а ти да си траеш... айде моля.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: Той ме изнасили!

Цитирай Първоначално написано от MASTERDICK
    Както всеки може да си представи е трудно да се гожори за подобно нещо но още по трудно е да се живее сус него.Вси4ко започна преди точно 10 дни.Най добрата ми приятелка имаше рожден ден.Не се бяхме виждали няколко дни и на мен ми беше много домъчняло за нея поради което реших да уважа празника и.Когато отидох в тях разбрах че си е хванала ново гадже.Аз много се зарадвах защото това при нея се случва рядко защото е малко пълничка.Странното беше само че не беше никакво момченце а истински мъж от плът и кръв.Около 2 4аса през нощта всички се бяха или изпонапили или заспали.Аз не бях пила защото тогава пиех лекарства и не исках да се натровя.Отидох да легна в кухнята защото само там имаше място.По едно време дойде приятеля на приятелката ми и ми предложи да се поразходим.Аз се съгласих защото исках да зная пове4е за връзката им.Тогава тои ме заведе в тях и започна да ме целува и както се досещате ме направи своя.Приятелката ми все още не знае и не искам и да узнае но не знам как да живея с тази вина която усещам в себе си вупреки че не го направих доброволно.Кажете ми въобше възможно ли е човек да продължи живота си след подобно нещо и да запази един от най скъпите си хора (визирам приятелката ми)...
    Я стига се оплаква! Аз всичко видях. С тая къса пола и на мен ми идваше да те оправя. Пък и всички те видяха, че докато танцуваше с него си търкаше гъза в хуя му. Никой не те е изнасилвал. Не прехвърляй вината си на човека, който беше и пиян!

Purvo ti sama si se suglasila da se porazhodite,sled kato hodi s priqtelkata ti,ne se li zamisli,4e ima ne6to gnilo v vsi4ko tova!Ako si iskala da razbere6 pove4e za vruzkata im edva li togava e bil momenta v 2 prez no6ta za razhodki i polu4avane na info!Prosto ne durji6 tolkova na priqtelkata si kolkoto opisva6,a si se poddala na impuls!Kakto opisva6,pri neq se slu4va rqdko da si hvane gadje,zna4i e bila 6tastliva s nego,ne pomisli li za posledstviqta predi da trugne6 na vuprosnata "razhodka"?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Няколко пъти писах по тая тема .. Айде пакк .. Загоряло момиченце .. Айде да приемем, че си искала да се разходиш и да разбереш повече за нeго, найстина .. ОK .. а кoй те кара да ходиш у тях?! .. Казваш, че си пълнолетна .. едва ли си малоумна, то е ясно какво ще се иска от теб .. Още повече изтъкваш, че даже не си пила. А и ако толкова не искаше като се е стигнало до това можела си да му кажеш .. и да си тръгнеш .. Оправдаваш се просто. Тая тема е >> УУУУАТТТ??! .. както казва firesnow .. Ебе ти се повече, от колкото държиш на приятелката си.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Варна
    Мене ако ме изнасилят,няма да пиша тука и да чакам да ме съжаляват ...директно отивам и подавам жалба и ще го съдя до дупка ....всичко ще му отнема.....на такива кат тебе момиче ми е писнало да ви чета измислените теми....само не мога да разбера ,защо се правите на интересни....вземете ходете с измислените си теми някъде другаде...!!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

ахххххххх тоя явно е бил доста доста загорял.... xD
    I"m Lonely ...

Re: Той ме изнасили!

не съм подозирала за някакви по специални намерения
    ю

ми причакайго близо до тях и го изнасили и ти и сте квит

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Не се знае дали ще ти прости някога .. тъй като ти самата каза , че трудно си хващала гаджета .. А защо заглавието на темата е "Той ме изнасили " след като ти си решила да го направиш доброволно .. И гроката ти "приятелка" да има дружка като теб.. На такива им разказвам играта с бой ..
    Ще повторя пак това което казах ..
    Направила си го добровлоно .. та ти дори каза че "си станала негова" .. Как така ще те изнасили ..
    Оф като незнаете как да лъжете нещо (или да го преувеличите..) .. по-добре не си правете труда.
    Аман от прости хора..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Глупости, глупости и пак глупости.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Казваш, че те е изнасилил, ами тогава не си стой във вас да пишеш теми по разни форуми, а отиди в полицията ?
    Извади си медицинско, докато не е късно и го накарай да си плати....
    Ти поне можеш, има толкова изнасилени момичета , които не могат да направят нищо на насилника си дори да искат...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Разбирам, че не си го направила доброволно и съжалявам за случилото се, но все пак и ти си доприлесла към тази случка. Какво правиш да се разхождаш с гаджето на приятелката ти и какво правиш у тях?
    Не те обвинявам, само ти показвам как седят нещата.
    +1 Съгласен съм със the_hottie! Обесни на приятелката си ,че не е било нарочно и да го зареже!Ако пък те изостави е супер тъпа със извинение!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    In Devil's Castle
    Я стига се оплаква! Аз всичко видях. С тая къса пола и на мен ми идваше да те оправя. Пък и всички те видяха, че докато танцуваше с него си търкаше гъза в хуя му. Никой не те е изнасилвал. Не прехвърляй вината си на човека, който беше и пиян!

ако е вярно,постъпката ти е ужасна
    someone else...

Град
    София
    аз не мога да разбера кво искаш от нас.. да ти кажем как да кажеш на приятелката ти ли?+ тва нз.,ама не звучиш мн. убедителна в историята с изнасилването..

Цитирай Първоначално написано от LeVski_fen
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Не се знае дали ще ти прости някога .. тъй като ти самата каза , че трудно си хващала гаджета .. А защо заглавието на темата е "Той ме изнасили " след като ти си решила да го направиш доброволно .. И гроката ти "приятелка" да има дружка като теб.. На такива им разказвам играта с бой ..
    Какви ги говориш бе,момичето казва "не го направих доброволно"!
    Що се отнася до темата мисля,че не трябва да поемаш никаква вина,единствения виновен в скучая е тоя боклук!Според мен първото нещо ,което трябва да направиш е да споделиш с родителите си колкото и да ти е трудно
    жалкар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си