- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мнението ви :)
Ако примерно ви е първата целувка с човека,когото обичате иии след като сте свършили целувката според вас добре ли ще реагира партньора ако му кажете примерно : "Междудругото това беше първата ми целувка и ти благодаря ,че я направи толкова специална и незабравима"......или е по-добре да не го казваш въобще :P Интересно ми е да узная мнението визащото лично аз се чудя дали да го правя
![]()
Аве, я си го кажи на ум по-добре, чее не се знае...![]()
Ако си момиче и добре познаваш човека го кажи
Недей.
Той най-вероятно ще разбере че ти е първата целувка...Или поне аз до сега винаги съм разбирал...след като после съм целия в лиги
Но според мен е излишно...но няма да стане нищо и да му кажеш...
nai-dobre si zamal4i.ina4e 6te se 4uvstva gord,4e toi e 4oveka koito te e celunal prav
Руса кукличка
Кфо лошо има, мамка му?Първоначално написано от angelcheeee_93
И аз тва щях да питам...Първоначално написано от GregoryHouse
Животът е адът описан в Библията!
мамка му минала си ме по мненияПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
така като го казваш звучи супер сладко някво.. кажи му но гледаи както ти казаха да не го възгордяваш .. защото някои мъжки индивиди стават непоносими когато се ВЪЗГОРДЕЯТ.. (а то по принцип става от наи малкото )![]()
![]()
По-добре нищо не казвай според мен.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Ми няма лошо кажи какво мислиш..не се стеснявай![]()
:P :P
Ne mu kazvai ni6tu ina4e 6te ima ebati samo4uvstvieto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз също не си казах но сиг и при мен се е разбрало![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
И аз не бих му казала.Виж,ако тръгне да те пита-тогава си признай вечеЦелуването не е толкова голяма философия,ще се научиш бързичко
![]()
И аз когато за пръв път ме целунаха не си казах че ми е първа целувка, но незнам може да си е проличало..ПО темата, мацка ти най-добре можеш да си прецениш, защото познаваш добре човека до себе си.. Но ако мислиш че ще се въргодее и ще стане непоносим не му казвай :P
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Еми аз мисля, че е страшно мило и сладко ама аз съм момичедемек не знам дали в ушите на момчетата как ще прозвучи, а те са важните в случая, така че по-добре слушай тях
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
наум може ама сега то зависи къф е човека то всеки е различен може да се зарадва да се отврати дори незнам.недей веднага да му казваш по нататък във времето може![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
А откъде си сигурна,че ще е "специална" и "незабравима".. Мисля,че идеята ти е много тъпа .. Или му го кажи преди това или след известно време или по друг начин така ще го шокираш ..Първоначално написано от sweet_queen
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
ще прозвучи супер сладко и мило![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
има всякакви момчета всеки ще реагира по различни начини ма по-добре си замълчи[/i]
FUCK OFF
МИСЛЯ че доста момичета(повечето) обръ6тате огроно внимание на първата целувка първото гадже ...тва са не6та които просто се слу4ват на всеки и мисля че не трябва толкова да ги мислим ..не е нужно да си го представяте като някаква магия....просто една целувка...ако повечето мислят като мен по-добре не споделяи че ти е първата
![]()
XOXO...