.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: сънища :P :)

сънища :P :)

Abe hora stranen vupros vie cvetno li sunuvate? v smisul ima edna reklama na edna kola deto se kazva vsi4ki suni6ta sa sivi taaa pitah maika vikam mi az sunuvam cvetno be kvo stava tuka??? Vika ti ne si nared az si sunuvam sivo ta re6ih da vi pitam 6toto mi e misteriq
    Aaaa o6te ne6to vie vqrvate li v takiva ne6ta ot sorta da sunuva6 kola zna4i edi-kvo si i takiva 6toto zeh da sunuvam razni ne6ta svurzani s lubovta(nepopravima romanti4ka sum si de) .....dano stanat de ama mai 6a si stoq s nadejdata taaaa mersi za vnimanieto
    PS:na temata ne mojah da i i zmislq mqsto ako nqkoi ot glavnite tuka i izmisli mqsto molq da q premesti

Модерирано от Бандитка т.1 от правилата!

ба ли маа му как сънувам

Идиотка...да цветно сънуваме, с изключение на далтонистите...и това което сънуваме е свързано с подсъзнанието ни...най вероятно си към 13г момиченце ударено от хормона....нормално е...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    people`s wet dreams
    Сънищата траят няколко секунди и за това не си спомняме това което сме сънували в какъв цвят е било или хората в какви дрехи са били , поне аз така

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Кошмарите ми определено са цветни..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Идиотка...да цветно сънуваме, с изключение на далтонистите...и това което сънуваме е свързано с подсъзнанието ни...най вероятно си към 13г момиченце ударено от хормона....нормално е...
    Не само далтонистите сънуват черно бяло. Аз си сънувам цветно и със звук. И сънувам всяка вечер. Имам приятели, които не сънуват въобще, които сънуват черно бяло, без звук и т.н. При всеки е различно.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Не само далтонистите сънуват черно бяло. Аз си сънувам цветно и със звук. И сънувам всяка вечер. Имам приятели, които не сънуват въобще, които сънуват черно бяло, без звук и т.н. При всеки е различно.
    И аз съм като теб

Кажи им да махнат mute-to и звука ще се появи...това че мн хора не сънуват е вярно...т'ва значи че нищо не ги притеснява...а това за черно-бялото ей до ся не бях чувал подобно нещо...

Lupus in fabula

mi i az ne bqh 4uvala i za tva se u4udih kato vidqh reklamata
    mejdu drugoto sum na 15 verno sum si udarena ot hormona ama prosto pitam...kakvo lo6o ima

Цитирай Първоначално написано от I wAnNA bE BAd
    mi i az ne bqh 4uvala i za tva se u4udih kato vidqh reklamata
    mejdu drugoto sum na 15 verno sum si udarena ot hormona ama prosto pitam...kakvo lo6o ima
    Питай аз ще ти отговарям че и без това няма какво да правя

Кажи им да махнат mute-to и звука ще се появи...това че мн хора не сънуват е вярно...т'ва значи че нищо не ги притеснява...а това за черно-бялото ей до ся не бях чувал подобно нещо...
    Лекарското мнение не е точно такова.. Но все едно. Да - доста хора познавам които сънуват черно бяло

Винаги ли? Или от време на време?

И лекарското мнение може да не е такова, ама на психоаналитиците им е баш такова...

Lupus in fabula

za dneska mi stiga utre kato izmislq nqkoi o6te po otka4en vupros 6a pi6a ina4e mersi za predlojenieto

Цитирай Първоначално написано от I wAnNA bE BAd
    za dneska mi stiga utre kato izmislq nqkoi o6te po otka4en vupros 6a pi6a ina4e mersi za predlojenieto
    Окей лека вечер

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Сънищата ми са цветни... Никога не съм сънувала в сиво :Р

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    И м/у другото аз съм чувала, че абсолютно всеки сънува, но понякога просто не помни, че е сънувал. Доколкото знам сънят е задължителен за мозъка независимо дали го помним или не, защото така мозъка си прехвърля информацията от деня и си почива... Ако не съм права, моля, поправете ме

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Кажи им да махнат mute-to и звука ще се появи.
    Ххахахах и аз тва щях да кажа
    The Spark

Град
    Terra incognita!
    Сънувам цветно и безцветно съм сънувала,но не вярвам в някакви предсказания или "съобщения",които ни предават сънищата...
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    И м/у другото аз съм чувала, че абсолютно всеки сънува, но понякога просто не помни, че е сънувал. Доколкото знам сънят е задължителен за мозъка независимо дали го помним или не, защото така мозъка си прехвърля информацията от деня и си почива... Ако не съм права, моля, поправете ме
    Да и аз съм чела за същото. В много редки случай (може би 4-5 пъти в годината) помня някой свой сън.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Абсолютно всяка вечер сънувам. Случвало ми се е да си лягам мъртво пияна и въпреки това да сънувам. Винаги всичко е цветно и мн истинско и повечето си сънища ги помня. Мн от нещата които съм сънувала са се случвали (неща които не зависят от мен) но в тълкуванията в съновниците не вярвам.

Винаги ли? Или от време на време?

И лекарското мнение може да не е такова, ама на психоаналитиците им е баш такова...
    Психоаналитиците аптекари ли се водят? Бившият ми приятел не сънуваше, имаше един период в който главата го болеше много и отиде на невролог, от там го пратиха на психоаналитик (не знам защо) и според нея липсата на сънища се дължеше на проблеми в детството, които подсъзнанието подтиска Но все едно. А иначе винаги си сънуват черно бяло.

Рекламата като я гледах и аз се замислих, но и аз сънувам цветно ... почти всяка вечер помня какво съм сънувала.... жалко за тези дето не сънуват въобще
    Samе shit... different way

1-2 пъти в годината сънувам Как да се промени това?
    80's METAL FOREVER IN OUR HEARTS \m/ ♪
    http://youtube.com/watch?v=Z1M-s-8TVBY

POST-GRUNGE FOREVER!

hottie
    Guest
    Вие направо ме убихте не съм обръщала внимание, ама май цветно. Поне един кошмар, който сънувах беше цветен.

със звук?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си