- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг...
Преди да си направиш обеца на езика те посъветвам да отидеш на лекар.
Ще ти каже какъв е риска от странични ефекти и инфекции от пробиването ти.
Айде само без обиди !!!!!!!!!! НЕ съм си пробила пъпа само заради бала .Ако е било заради бала щяла съм да си лепна от залепващите се! Мисля че не съм длъжна да ти давам обяснения защо съм си я пробила.Но попринцип човек си прави нещо на тялото,защото му харесва нали така?Първоначално написано от kat4enceto
аз също се дупчих там - адски забутано е мястото, но с малко повече мерак може и да успееш да го намеришПървоначално написано от TasteOfSin
![]()
... so much to live for, so much to die for ...
а бе хора,от няколко седмици мн съм се зарибила да си слагам обичка на езика ... таа четох мн неща по тая тема ии .. искъм да ви питам за сандрин-а знм , че това е за нещо като дезинфекциране за първите 1-2 седмици докато спадне подутото езиче но как точно се ползва , джабурка ли се .. или какво .. ?![]()
.. ще се радвам да ми отговорите
миси предварително
:P
иСскАм СиЧк0оОооОо !!!
Няколко капки във вода, жабуркаш се няколко пъти дневно, нищо сложно или страшно![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
В началото за да пазиш добра хигиена първите две седмици трябва да се жабуркаш след всяко ядене, като сложиш няколко капки в малко вода.. А иначе е задължително 3 пъти на ден.. Но в началото, за да избегнеш инфекциите се прави след всяко яденеПървоначално написано от baby6969
![]()
окмерси много за инфо-то
![]()
![]()
иСскАм СиЧк0оОооОо !!!
Абе,от много време из темите чета за тоя сандрин та сандрин.. и да не отварям нова тема която ще е напълно безмислена,,да ви питам кво е тва чудо и за какво служи..?? В смисъл знам че е против възпаления и сякви такива като си пробиеш езика,ама задалжително ли е? Щото аз тука (в Италия) като си пробих езика пиърса нищо не ми каза да купувам и следователно не съм се промивала с абсолютно нищо и нямаше никви проблеми..![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Ами, сандрина е разтвор на билкова основа. Антисептично е, предпазва от възпаления и прочее. Можеш да се промиваш и с вода за уста, примерно със смрадлика.Първоначално написано от Madn3s5
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Аз аз аз много обичам вода със сода.След като се предозирах със сандрина на 2рия ден трябваше да го спря и от тогава съм само на вода със сода.
e mnogo iskam piarsing na ezi4eto ama me e strah kak 6te mi vkarat iglata i iskam upoika ima li s prespivane![]()
Какво преспиване?!Първоначално написано от Rozi4ka8
![]()
Упойката е на спрей и ти "изтръпва" езика за известно време, но си усещаш леко как се пробива, спокойно...![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...