.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Град
    В сърцето му!
    Преди да си направиш обеца на езика те посъветвам да отидеш на лекар.

Ще ти каже какъв е риска от странични ефекти и инфекции от пробиването ти.

Re: проблем с пъпа

Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    Цитирай Първоначално написано от N_I_K_I_T_A_
    Здравейте на всички! Имам обеца от 2 месеца.Преди 3 седмици свалих обецата за да я промия и като я сложих не можах да я сложа и се наложи леко да я пробия с обецата отгоре.И от тогава започнаха инфекциите... до преди нямаше нито една.
    Моля ви помогнете ми кажете с какво да мажа пъпа за да оздравее.
    Първо отдолу беше червено подуто и с гной... с упоритост успях да го оправя и вече няма гной от долу на обецата... а сега се появи отгоре....... нз вече какво да правя.Тази година съм абитуриентка и мн искам да имам обеца на пъпа ... и ме е страх да не ми падне .
    Моля ви който има опит да сподели какво да правя!
    Или към кого да се обърна!
    Благодаря!
    Еми ти тъпа ли си само за единия бал ли си се пробила кво, а иначе отиди при този който те е пробил.
    Айде само без обиди !!!!!!!!!! НЕ съм си пробила пъпа само заради бала .Ако е било заради бала щяла съм да си лепна от залепващите се! Мисля че не съм длъжна да ти давам обяснения защо съм си я пробила.Но попринцип човек си прави нещо на тялото,защото му харесва нали така?

Цитирай Първоначално написано от TasteOfSin
    Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Добре няма значение поела съм си рисковете с пробиването, знам какви са...кажете само някое хубаво студио?
    Моника" намира се на графа,ако не се лъжа в посока Cлавейков се падаше от лявата страна точно след пазарчето.Една позната си продупчи там веждата,друга езика и нямаше никакви проблеми.
    аз също се дупчих там - адски забутано е мястото, но с малко повече мерак може и да успееш да го намериш
    ... so much to live for, so much to die for ...

кажете .. :/

а бе хора,от няколко седмици мн съм се зарибила да си слагам обичка на езика ... таа четох мн неща по тая тема ии .. искъм да ви питам за сандрин-а знм , че това е за нещо като дезинфекциране за първите 1-2 седмици докато спадне подутото езиче но как точно се ползва , джабурка ли се .. или какво .. ? .. ще се радвам да ми отговорите миси предварително :P
    иСскАм СиЧк0оОооОо !!!

Няколко капки във вода, жабуркаш се няколко пъти дневно, нищо сложно или страшно

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Re: кажете .. :/

Цитирай Първоначално написано от baby6969
    а бе хора,от няколко седмици мн съм се зарибила да си слагам обичка на езика ... таа четох мн неща по тая тема ии .. искъм да ви питам за сандрин-а знм , че това е за нещо като дезинфекциране за първите 1-2 седмици докато спадне подутото езиче но как точно се ползва , джабурка ли се .. или какво .. ? .. ще се радвам да ми отговорите миси предварително :P
    В началото за да пазиш добра хигиена първите две седмици трябва да се жабуркаш след всяко ядене, като сложиш няколко капки в малко вода.. А иначе е задължително 3 пъти на ден.. Но в началото, за да избегнеш инфекциите се прави след всяко ядене

ок мерси много за инфо-то
    иСскАм СиЧк0оОооОо !!!

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Абе,от много време из темите чета за тоя сандрин та сандрин.. и да не отварям нова тема която ще е напълно безмислена,,да ви питам кво е тва чудо и за какво служи..?? В смисъл знам че е против възпаления и сякви такива като си пробиеш езика,ама задалжително ли е? Щото аз тука (в Италия) като си пробих езика пиърса нищо не ми каза да купувам и следователно не съм се промивала с абсолютно нищо и нямаше никви проблеми..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Цитирай Първоначално написано от Madn3s5
    Абе,от много време из темите чета за тоя сандрин та сандрин.. и да не отварям нова тема която ще е напълно безмислена,,да ви питам кво е тва чудо и за какво служи..?? В смисъл знам че е против възпаления и сякви такива като си пробиеш езика,ама задалжително ли е? Щото аз тука (в Италия) като си пробих езика пиърса нищо не ми каза да купувам и следователно не съм се промивала с абсолютно нищо и нямаше никви проблеми..
    Ами, сандрина е разтвор на билкова основа. Антисептично е, предпазва от възпаления и прочее. Можеш да се промиваш и с вода за уста, примерно със смрадлика.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз аз аз много обичам вода със сода.След като се предозирах със сандрина на 2рия ден трябваше да го спря и от тогава съм само на вода със сода.

e mnogo iskam piarsing na ezi4eto ama me e strah kak 6te mi vkarat iglata i iskam upoika ima li s prespivane

Цитирай Първоначално написано от Rozi4ka8
    e mnogo iskam piarsing na ezi4eto ama me e strah kak 6te mi vkarat iglata i iskam upoika ima li s prespivane
    Какво преспиване?!
    Упойката е на спрей и ти "изтръпва" езика за известно време, но си усещаш леко как се пробива, спокойно...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си