- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Мн раздразнена,разранена .... .... .... кожа на лицето
офф знам че писах мн по тази тема но...Нз вече какво да правя
100 пъти ходих на кожен изписва ми секви глупости но накрая нищо..
Нз точно какъв е проблема но кожата ми е някфа суха,ЧЕРВЕНА,сърби ме,някои път и боли
И примерно имам тука 1 от ЧАЕВЕЦ и като се намажа 20ина часа се пооправя но след 1-2 дена пак става така
Забелязал сам че когато времето е топло и Слънчево сам мн по добре,не на 100 процента но мн по добре а когато е облачно,мрачно,студено ставам доста по червен,доста по ме стяга кожата и така...
Това не е ли студова алергия?Една приятелка има такава и се маже с нещо,ако искаш ще я попитам какво е..
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Пробвай с медицинска козметика, имаш признаци на много суха и
чувствителна кожа, вземи си някакво защитно кремче на Avene, Vichy, Eucerin или La Roche... Търси нещо с Cold Creme, може да си вземеш и термална вода, ако не, поне няма да ти навреди. И се мажи всеки ден..
Give me your best shot motherfucker!
az imam edin hidratira6t li e kaf e izpisaha mi go v sf za 40lv noo kato se maja maja i kato se izmiq dori samo s voda i mi se stegne kojata i se opune..i po4ervenee
Dobre a ako zema tezi produkti koito kaZAHTE i kato se maja izvestno vreme 6te se opravi li
I sigurno verno e studova alergiq
za6toto zimata v nai golemite studove togava bqh kato domat
ama mn...
Sega po malko no ...Ne e dobre
Auuuu mai naistina imam studova alergiq
Imam su6tite simptomi
4etoh iz NETA no ne mojah da namerq to4no le4enie...
Ako nqkoi znae da pi6e..
ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от thunderline
момче на 16 години
И този проблем е от тази зима...
И отначалото дерматоложката ми каза че имам дерматит и ми даде да се мажа с некфи глупости...
И от тогава Декември до сега сам сменил 999 мазила...хидратанти,апчета, сякфи пасти... ,заздравителни пасти...
Но без ефект
А вчера седех 30мин на терасата на слунце и г/д се опраи и после на мазах с БП5 за акне и кожата почервеня мн и почна да ме щише и боли
Измих го след 1 час и от тогава се едно е някфа разранена и ме боли и е червена и си е....
Не мий със сапун, шампоан, душ-гел и прочее. Само плакни с вода и после се мажи с крем за бебешка кожа за хидратация.
В никакъв случай не ползвай неща с основен характер за лицето си.
Don't tell me what I can or can't do !
Мии не се мия с сапуни.душ гелове и т.н
Но няма ефект
Мажа се постоянно като сам си в къщи
Дори някои път не излизам защото сам намазан и... така
Еее кажете някф добър продукт които да хидратира,овлажнява за по дълго
защото примерн о сега сам се намазал и е добре
като се изкъпя или само поплакна и ако се не намажа ме стяга...