.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Къде във Варна правят добра кола маска?

na4i az sam na 13 i stava vapros za tfa proslovuto obezkosmqvane
    nqkolko pati sam probvala sas samobrasna4kata ama predpo4itam ne6to
    drugo i se kolebaq m/y kola maska i depilira6t krem ama nz ot kade da
    go zema toz krem v aptekata ma poznavat ve4e i ne iskam maika da
    razbere 4e gi maham smisal sq ma fa6ta puberteta i 6teli tova 6teli
    onova .. o6te ne mi e do6lo i nz dali da si maham kosmite na intimnite
    4asti a za kola maska ima li nqkoi ot varna da mi kaje nqkakav kozmetik az sam blizo do Mcdonalds do ekspresbank se6tate se nadqvam se no
    ako ima i v mladost do pikadili pak moga da hodq i nai setne na vaprosa koe ot dvete e po-dobriq variant za men ?

ms na tezi koito ne gi domarzq da go pro4etat i molq bez koment za pravopisa mi pls

Редактирано от Цвети.
    Нарушена 7-ма точка.

Не съм от Варна, ама да знаеш, че е най-добре с кола маска/епилатор. Независимо дали става въпрос за крака или за "долу" (добре си се насочила към козметик, само да не е някоя саката). Ако ти искаш и чувстваш, че трябва да ги махнеш - направи го. Няма значение на колко си.
    Депилиращите кремове са като бръсненето..
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

ok ms ama za epilatorne 6ta 6toto sam 4uvala 4e boli pove4e pak i az kakvato sam ligla sama kat go pravq nqma da izdarja a za kozmetik az sa razrovih malko v edni forumi vijte tova

Аз ходя в Дивас Козметик на "Струга" 35 при Мария и съм много доволна.

Цените са :
    Триъгълник - 6 - 8 лв.
    ръце- 4 лв.
    мишници - 4 лв.
    крака : половинки - 10 лв.
    цели - 18 лв.

Това се намира зад спирка "Илия Димитров" - тази в посока от центъра към кварталите - спирката преди техникумите. На самата спирка има една пицария "Тримата мускетари". Там в карето има един висок блок, в който е този център - фитнес и козметичен салон - на 100м от спирката е. В същия блок има химическо чистене и склад на детски магазин "Вега" *това за ориентир*.
    Телефонът е 60-38-68.
    Дано останете доволни !

tozi e to4no na okolo 5 min ot ka6ti vijte cenite po visoki li sa i nqkoi ako e hodil tam dovolen li e ?

aide de daite nqkakav savet dori da ne ste ot v/na kakvo izpolzvate i tn

Град
    СОФИЯ
    Най-добрия начин за премахване на косми е когато това става от корена-демек или кола маска или епилатор,аз ползвам второто и съм доволна

Град
    Blood city
    za karaka krem , za triugulnik kozmetik ili kol maska sama (vnimanie boli !! , a epilatora v pove4eto slu4ai ti pravi kojata pile6ka , toest na to4ici , moita stava takava , za tova s krem gi maham
    You can agree with me , or.. you can be wrong !

Град
    Blood city
    spokoino na 13 si mahai si , kakvoto iska6 zavisi ot 4oveka , nqma normativi na tozi svqt koito da kazvat koe e pravilno i koe ne , za6toto vseki 4ovek opredelq ne6tata ot svoqta gledna to4ka ako iska6 bez kosmi , ti si re6ava6

Депилиращия крем е същото като с бръсначката
    Just do it ...

Град
    Blood city
    da no s bruzna4ka i epilator , az li4no stavam na to4ki , puk i s krem kojata ne izsuhva

Аз пък имам въпрос ок! с епилатор на триъгълника ами срамните устни? там малко трудно да ги махамс епилатора (според мен)

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    много боли с епилатор или кола маска.Защо не ги подстригваш?Честно да ти кажа съм чувала,че не е хубаво да нямаш косми долу,защото космите предпазвали от замърсявания.

Повече от фен
    ami az izpolzvam za intimnite 4asti depilira6t krem eveline 3w1 i sym dovolna...krema stava i za kraka i az podmi6nici, no az go izpolzvam samo za intimni 4asti

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от sw3e7_baby
    ok ms ama za epilatorne 6ta 6toto sam 4uvala 4e boli pove4e pak i az kakvato sam ligla sama kat go pravq nqma da izdarja a za kozmetik az sa razrovih malko v edni forumi vijte tova

Аз ходя в Дивас Козметик на "Струга" 35 при Мария и съм много доволна.

Цените са :
    Триъгълник - 6 - 8 лв.
    ръце- 4 лв.
    мишници - 4 лв.
    крака : половинки - 10 лв.
    цели - 18 лв.

Това се намира зад спирка "Илия Димитров" - тази в посока от центъра към кварталите - спирката преди техникумите. На самата спирка има една пицария "Тримата мускетари". Там в карето има един висок блок, в който е този център - фитнес и козметичен салон - на 100м от спирката е. В същия блок има химическо чистене и склад на детски магазин "Вега" *това за ориентир*.
    Телефонът е 60-38-68.
    Дано останете доволни !

tozi e to4no na okolo 5 min ot ka6ti vijte cenite po visoki li sa i nqkoi ako e hodil tam dovolen li e ?
    А тези цени са актуални, нали? Аз съм чувала, че там било скъпо. Пък на мен ми правиха кола маска на бедра за 12(на друго място)

emi ms mn 6te otida v nai skoro vreme pitah i nqkoi po-golemi momi4eta okolo men i vs kazaha kola maska ee re6enieto mi e qsno otivam kat mi zarasnat ranite ( izrasih se s rolerite 6toto edna ofca me spana )

aa da kaja 4e sega sam na depilira6t krem no vremenno ae pak ms za otg napr se radvam tolkoz 4e otkrih re6enie

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не е необходимо да ти дойде цикълът за да се обезкосмиш.
    Наистина добре си се ориентирала към кола маската/малко по-съкпо и по-болезнено ще бъде в сравнение със депилиащите кремове или пък самообръсначка, но пък ефекта ще е значително по-дълъг./
    Нека някой те насочи към козметичен салон.Аз не съм от Варна, та идея си нямам.
    Айде успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на EarthShaker
    в Младост до новооткрития МОЛ (снощи го откриваха айдълите) майка ми има козметичен салон ако се интересуваш по-подробно пиши на лична.. в 1 е с 1 фризьорски ..

кажете някое студио, което да предлага евтини цени?

Здравейте Реших да не правя нова тема, а да използвам тази
    Някой може ли да ми каже добра козметичка във Варна с приемливи цени. Искам да си направя кола маска на триъгълника, но понеже само лятото съм тук и не знам къде има добра.
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Досега правила ли си кола маска? Питам, защото това до голяма степен би ми помогнало да ти отговоря на въпроса.
    Аз лично съм с чувствителна кожа и само арабската кола (домашно приготвена с вода и захар) ми действа добре и зачеряваването минава бързо (по-малко от 1 ден). Сигурно е от естествените материали. Дълго ходих при едно козметично студио на ул. Райно Попович - към спортна зала. Казва се "Инна", там правят арабска кола за 8лв. по последни данни, но не съм ходила там от поне половин година, защото исках да опитам и други козметички и в последствие от тях останах по-доволна.
    На две места, на които съм ходила, са ми правили кола маска от патронче - една такава жълта, като смола, явно не от естествени материали. В студио "SunVision" и "Студио 33" - второто е значително по-добро от първото, намира се на ул. Велико Христов, в известна близост до Ботева Градинка -> и двата салона могат да бъдат намерени в Интернет. 10лв взимат за кола на интим. Проблемът с тяхната кола (поне за мен) е че зачервеното стои поне ден-два, случвало се е и много да ме сърби и предполагам е от материалите на колата и от техниката, с която отскубват космите.

Засега най-доволна съм от студио ElySon, но има какво да се желае. Те взимат 10лв за кола интим, поне по спомени е толкоз', и пак ползват кола от патронче, но е някаква английска. Пак имам зачервено 2 дена, но ми хареса студиото, че е красиво, чисто и оборудвано, а цената е същата както в някои мизерни салони.

Сега съм в процес на търсене на качествено студио във Варна, работещо с арабска кола.
    А теб те съветвам да поразпиташ и из БГ-Мама. Там много въртяха телефона на някаква девойка от Варна, дето била най-добрата, но забравих името й, не й пазя и телефона.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си