- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ;(
Значи оня ден станахме гаджета с моя приятел..и така вчера всичко е Ок докато днеска ми казва ,че хич не иска да ме вижда,и че иска да скъсаме..Сега ми е толкова кофти,че искам да се хвърля от някъде...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Скъпа не се отчаивай!Самоубииството не е решение.Седнете и поговорете ако трябва.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Божее, това за 'връзка' от 2 дни?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Явно е бил несериозен и няма смисъл да плачкаш. Пък и за два дни не може толкоз много да си се влюбила, прилича ми на флирт...Ако пък държиш да разбереш защо и дали ще се съберете, опитай по някакъв начин да говориш с него, ако трябва и по телефона или на кафе знам ли.. Но според мене си му била просто за зарибявка, съжалявам мила... Ако неще изобщо да говорите изчакай да му мине 2 3 дни и пак опитай. Ако пак неще, остави го и не се занимавай с него, колкото и да ти е трудно, що'то само ще страдаш, а не си заслужава, ПОВЯРВАЙ МИ!
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
И така да е, ако преди това е имала силни чувства към него, сега ще и е гадно.Първоначално написано от Wrathchild
По темата: Трябва да го преодолееш, имаш приятели, на които можеш да разчиташ предполагам. Трябва да си излееш мъката на някой, който те разбира и ти е близък. А оттам нататък времето ще оправи всички. Не се притеснявай.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
даааа,мом4етата са мн странни същества...кофти е,но трябва да продължиш напред...но трябва да поискаш обяснение ...
Не си прави труда за 2 дни да се хвърляш. След време можеш да пробваш на 20.
Don't tell me what I can or can't do !
а вие момичетата въобще не сте странни нали?????Първоначално написано от cinderella_gugutka
по темата:такива неща се случват често .... сигурен съм че твойте приятелки ще ти помогнат най-добре,защото са най-запознати,а ние може само да гадаем защо сте скъсали
за 2 дена де си се привързала толкова много,не мисля![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
parvo popitai kakvo stava,vse pak za vs si ima pri4ina i moje vinaata da e v teb,a ako te othvarlii ostavi go namira i si nameri drug. tva e polojenieto![]()
Руса кукличка
Я вдигни глава ... прави се , че не ти пука ... Все едно не те е засегнал .. не виждам смисъл от сълзи .. това са два дни .. не са седмици нито месеци а дни ... такаче не се плаши всичко ще мине![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Emi...Shtom ti go e iztyrsil tova znachi e poredniq ot vsichki grubqni.Ti osven da mu teglish 1 maina drugo ne vijdam kakvo mojesh da napravish.A i....Ne si struva zaradi takiva da se mqtate ili da se rejite![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
дам и такива ги има и те не са малко.изчакай малко и го потърси да се разделите както си трябва.ако той не желае го остави,защото те е използвал...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Абе я се стегни! Поредния лигльо,защо се оставяш да бъдеш наранена? Не искал да те вижда айде бе ... голямото гъзе,плейбоя .. Разкарай го ... къди ти е достойнството .. Пък и все пак 2 дена .. Горе главата ти си нещо много повече от тоя,той просто НЕ те заслужава ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
мдамПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Е****....Първоначално написано от Chery
Не те заслужава,ае горе главата остави го,и към следващия давай.
![]()
![]()
![]()
Еее мила пробвай да започнете с разговор по скайпа ако наистина държиш на негоПървоначално написано от slun4ice_90
Иначе давай следващия
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ами хайде обясни ми тва-1 ден ти казва 4е те оби4а,на другия не те поглежда,неска ти предлага-утре-ми не мога да продължавам така и късаме,после ми се сърди за тва 4е аз му се сърдя и когато сгреши нещо вместо да се извини изкарва мене виновна и запо4ва не мен да ми се сърди,аз не мога дори да погледна някое мом4е а той не само 4е гледа ами си и обарва и зарибява която му падне...и т.н.Първоначално написано от PePeLePew
повечето момчета правят така не мисля че дори вчера е имал някакви дори и приятелски чувства към теб и не трябва да се впечатляваш мсиля че тепърва 6те има6 такива слу4аи даже и о6те по ло6о е когато не ти го казва а по между др излиз с дрне си заслжава да се нервираш заради него...
XOXO...