.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

След раздялата...

Здравейте!Обръщам се към вас, защото сама не мога да се справя!Преди 1 месец скъсах с гаджето ми (ходихме година и половина) , бяхме много привързани споделяхме си всичко и знаехме всичко един за друх,но така се стекоха обстоятелствата!Щом го скъсах започнаха какви ли не мръсни номера от негова страна настройване на приятелите ми, клюкарене на нещата който само с него съм споделяла!След това аз говорих с него той уж се извини и се разбрахме да сме приятели до тук добре...след време той ми писа в скайп и изведнъж започна да ме псува и да ме опсипва с обиди на мен ми стана много обидно и мъчно!Отново го питах не иска ли поне да сме приятели,а той каза че не иска да ме вижда и от тогава като се видим се подминаваме не си говорим и той ми прави мръсно и се чуди с кой да се забива пред мен,защото аз сега съм с ново гадже и той си умира от яд!Днес се сетих за него и ми стана много мъчно колко мн сме преживяли, а сега сме като смъртни врагове аз не искам да е така искам да си останем малко или много приятели кажете ми какво да правя?
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    От тоз бившия ти явно по-голям РЕВНИЕЦ няма
    Щом си е наумил да ти прави мръсно, няма начин да се оправите. Прати му 2 3 мутри да го сплашат, може да му дойде акъла
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Станало му е гадно защото си го скъсала,сега го е яд на теб затва прави така. Щом му е неприятно да те вижда с друг значи все още има чуства,макар и минимални,към теб,но от гордост не иска да приеме да сте приятели,за да ти е гадно на теб. Не се притеснявай,скоро ще му мине,неможе цял живот да те тормози така,ще му омръзне.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

s1vsem obqsnimi sa negovite deistviq...ti si go zarqzala a toi te e obi4al....ti kvo iska6 da vi svalq zvezdi s tva novioto ti gadje li ?
    mi nqma da stane....ti si go zarqzala,naranila si go.....

Nali znaesh,che tam kydeto e imalo golemi chuvstva,nqma kak ot dnes za utre - vsichko da svyrshi i hop i nai-dobri priqteli . Shte trqbva da mine vreme i osobeno,ako ima naraneni,shte trqbva poveche vreme.Syvetyt mi e da izbqgvash sreshtite i kontaktite po mejdu vi....za da moje da preodolee i osmisli vsichko...i sled vreme shte vidish che vsichko shte e po-razlichno - dori shte mojete i da si spodelqte za novite si polovinki...No za vsichko trqbva Vreme!
    A qui

някои мом4ета са си задници-ти не си виновна за това.каквото и да прави-опитай се да не му ибръщаш внимание-истинските ти пр ще ти останат верни независимо какво прави...и помни 4е той губи,той трябва да страда,не ти

Град
    София
    Не можеш нищо да направиш. Паразитите си търсят обежища винаги. Каквото е било - било е. Оня дечко може да прави каквото си иска, но ти трябва да правиш, това което се предполага, че трябва - не обръщай внимание.
    Don't tell me what I can or can't do !

Може да го е наранила, в края на една връзка много рядко никой не е наранен. Но това не оправдава действията му, все пак я е обичал мамка му, поне от уважение към преживяното заедно би трябвало да се държи по-нормално.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

бившият ти ревнува ама много и си личи.не ти трябва такъв приятел продължавай да му правиш яд!!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Голям фен Аватара на Remini
    Няма какво да се стори по въпроса.....
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

приятелство след истинска любов няма защото е гадно,обичайки го,да гледаш 4е той ходи с няква др така че....
    XOXO...

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    s1vsem obqsnimi sa negovite deistviq...ti si go zarqzala a toi te e obi4al....ti kvo iska6 da vi svalq zvezdi s tva novioto ti gadje li ?
    Мда и за тва трябва да се държи като задник.. то наранени винаги има, но нормалните хора поддържат нормални отношения!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Да предложиш приятелство на този който търси любов е като да предложиш хляб на този който умира от жажда...Просто няма как да стане това с приятелството.Продължи напред
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Ооо Миличка... до болка ми е познато,знам за какво говориш наскоро минах през същото... ужасно е да знаеш как след всичко любовта е прераснала в ненавист и дори омраза(прекалено силна дума е според мен) моят бивш приятел дори ме скара с най-добрата ми приятелка(стана ясно каква приятелка беше) ,а какво говореше не е за пред хора и продължавано поне намали оборотите... аз бях готова да му отмъстя,но не си заслужава само не му падай до нивото единственото,което мога да ти кажа е да бъдеш силна,да му докажеш,4е въпреки всичко ти си запазваш достойнството и продължаваш напред...нека говоро,ще говори и ще му омръзне гледай си новия приятел отдай се на сегашната ти връзка и прелисти нова страница в живота си ...горе главата миличка пожелавам ти искрен успех,но не се съмнявам,че ще се справиш

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Може да го е наранила, в края на една връзка много рядко никой не е наранен. Но това не оправдава действията му, все пак я е обичал мамка му, поне от уважение към преживяното заедно би трябвало да се държи по-нормално.
    +1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Повече от фен
    Град
    Mars
    ти сама го каза яд го е не само че те е загубил но и затова че ти продължаваш живота си а той явно не може както казаха по нагоре след време може би ще си останете приятели но сега докато го боли него едва ли ще може да те приеме само като приятелка
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Град
    Dreamland Varna
    Сега го е яд, че си го зарязала и затва така прави. Вземи го нареди и ти, какви са тея лапешки историй от негова страна ???
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Nali znaesh,che tam kydeto e imalo golemi chuvstva,nqma kak ot dnes za utre - vsichko da svyrshi i hop i nai-dobri priqteli . Shte trqbva da mine vreme i osobeno,ako ima naraneni,shte trqbva poveche vreme.Syvetyt mi e da izbqgvash sreshtite i kontaktite po mejdu vi....za da moje da preodolee i osmisli vsichko...i sled vreme shte vidish che vsichko shte e po-razlichno - dori shte mojete i da si spodelqte za novite si polovinki...No za vsichko trqbva Vreme!
    +1
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от angel_love_
    Ооо Миличка... до болка ми е познато,знам за какво говориш наскоро минах през същото... ужасно е да знаеш как след всичко любовта е прераснала в ненавист и дори омраза(прекалено силна дума е според мен) моят бивш приятел дори ме скара с най-добрата ми приятелка(стана ясно каква приятелка беше) ,а какво говореше не е за пред хора и продължавано поне намали оборотите... аз бях готова да му отмъстя,но не си заслужава само не му падай до нивото единственото,което мога да ти кажа е да бъдеш силна,да му докажеш,4е въпреки всичко ти си запазваш достойнството и продължаваш напред...нека говоро,ще говори и ще му омръзне гледай си новия приятел отдай се на сегашната ти връзка и прелисти нова страница в живота си ...горе главата миличка пожелавам ти искрен успех,но не се съмнявам,че ще се справиш
    +1
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Ee..mnogo gadno,no shtom pravi taka znachi vse oshti te obicha i syjelqva,che te e zagubil.Sled vreme shte se opravite,shte vidish..
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    омг..и кво като го е зарязала той трябвва да постъпва по този начин ли?!бахти лапешките постъпки..и тя кво кат няма чувства към него да го държи и да не го зарязва само за да не го нарани ли..нямаш вина направи му и ти малко гадно..;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си