- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След раздялата...
Здравейте!Обръщам се към вас, защото сама не мога да се справя!Преди 1 месец скъсах с гаджето ми (ходихме година и половина) , бяхме много привързани споделяхме си всичко и знаехме всичко един за друх,но така се стекоха обстоятелствата!Щом го скъсах започнаха какви ли не мръсни номера от негова страна настройване на приятелите ми, клюкарене на нещата който само с него съм споделяла!След това аз говорих с него той уж се извини и се разбрахме да сме приятели до тук добре...след време той ми писа в скайп и изведнъж започна да ме псува и да ме опсипва с обиди на мен ми стана много обидно и мъчно!Отново го питах не иска ли поне да сме приятели,а той каза че не иска да ме вижда и от тогава като се видим се подминаваме не си говорим и той ми прави мръсно и се чуди с кой да се забива пред мен,защото аз сега съм с ново гадже и той си умира от яд!Днес се сетих за него и ми стана много мъчно колко мн сме преживяли, а сега сме като смъртни враговеаз не искам да е така искам да си останем малко или много приятели кажете ми какво да правя?
Не съм надута,а просто съм разглезена