.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Minah si popravkite s 5 (na 3ta sesiq )...

Супер фен Аватара на kindergarden
    За 15 години живот нищо не съм постигнала и мисля,че е нормално.Питайте ме пак след някоя и друга година

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    За 15 години живот нищо не съм постигнала и мисля,че е нормално.Питайте ме пак след някоя и друга година
    Невъзможно!Като направх 15 години,поне бях постигнал един мижав мустак!!!
    Се има с какво да се похвалиш
    Мисля,че на тази възраст нещата,които могат да бъдат постигнати и заслужават похвала са малко.Не съм постигнала нищо съществено и важно Пък и мисля,че такива ретроспекции се правят,когато човек надхвърли 50те и погледне назад за да разбере,че не е живял напразно,и вече спокойно може да си почине от живота

Твое мнение

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    RAWRRR, не ми е фикс идея. Не по-малко от това да запиша желаната магистратура да речем. Просто мисля, че това ще ме направи истински щастлива. А след снощи прецених, че просто ако не го направя сега, когато съм решена, няма да го направя следващите 10 години.

exploitedteen, аз и сега не ходя по дискотеки и по кръчмми. Изключвам отвреме-навреме ходенето на ресторантче, заведение и съботните сбирки с приятели. Те са ни просто традиция.А аз съм човек, който преди години не излизаше от дискотеката Наживях се на тия неща, в 1 часа ми се доспива вече, не мога да трая задимените дискотеки, музиката ми обръща червата......Не, че не ходя-отвреме, навреме се случва, но е изключителна рядкост. И определено ентусиазмът ми не е като едно време, когато за дискотека се гласях с часове и пред 4 не мърдъх от там.....

Guest
    Гърмял съм с оръдие (хомемаде).
    Гърмял съм АП ( и останах с 10 пръста + 2 ръце).
    Гърмял съм RDX.
    Мизерил/гърмял съм с фосфор + обезцветител за коса, почти без щети за моята партия.
    Като дойде лятото, искам да си направя Вятърна мелница + вятърна турбина :Р , ама много четене ме чака

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не мисля, че съм достигнал възрастта за равносметки.

Град
    Свищов
    че аз си правя равносметка всяка вечер. Не е зле човек отвреме, навреме да тегли чертата и да прецени къде точно се намира.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Личи си младият икономист, повлиян от динамичния американска пазар US-GAAP и IFRS, свикнал да прави често отчети.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Като си купя апартамент, ще се похваля.

Засега нищо не съм постигнала. Искам да имам СОБСТВЕН ДОМ и да създам семейство. Идеалистка съм, ха.

I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Личи си младият икономист, повлиян от динамичния американска пазар US-GAAP и IFRS, свикнал да прави често отчети.
    Аз не съм икономист, а информатик с икономическа педагогика и счетоводител от средното

Иначеу икономиката ми е в кръвта и си правя сметката(не само на парите), а общо взето за всичко в живота.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз не съм икономист, а информатик с икономическа педагогика и счетоводител от средното

Иначеу икономиката ми е в кръвта и си правя сметката(не само на парите), а общо взето за всичко в живота.
    Затова още на 23 си станала скучна лелка Представям си те по пенюар на иглики, синя чалма на главата и маска за лице как мрънкаш по цял ден и се обясняваш за живота си...

Баси.

Супер фен Аватара на fake
    де да знам. завърших си средното образование. криво-ляво, с преписване тук-там, завърших.
    не смятам, че съм в момент от живота си, в който мога да правя равносметка, по-скоро съм в някакъв преходен период.
    Boots and braces don't make racists!

Град
    Карнобат
    За моята 15 год. възраст и аз не мога да се похваля с много неща,но има няколко оито винаги ще помня

15...ni6to
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Супер фен
    Град
    Варна
    Моите постижения още са незначителни, но за моите 15 години пак са си постижения. Участвах в Първия детски сървайвър, занимавам се усилено с обществена дейност и често давам интервюта, снимала съм предаване и някакви такива неща.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    <== Един от най-силните роугета на WoW. ... hahaha еми ддз, има време
    The Spark

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    az nqkak si ne za4itam tova koeto sum postignala
    nikoga ne go pravq za6toto znam 4e moga da se spravq i po dobre

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Затова още на 23 си станала скучна лелка Представям си те по пенюар на иглики, синя чалма на главата и маска за лице как мрънкаш по цял ден и се обясняваш за живота си...

Баси.
    Всъщност в момента съм със светло сини пола и потниче, с пусната къдрава коса, а на лицето ми няма нищо(даже и гланц на устине, а трябва). А дали съм скучен човек-да кажат познатите. Не съм имала оплаквания по този повод.

Супер фен Аватара на fake
    ^ прекалено буквално прие нещата. далеч съм от мисълта, че не знаеш какво имаше предвид Bolt_f ... човек на 23 години трябва да е безгрижен и да живее младостта си на макс, а не да станеш на 50 и да се обърнеш и да си кажеш 'ех, докато другите си правеха веселото, аз си седях вкъщи и си правех равносметки'...прекалено млада си за държание като твоето...
    Boots and braces don't make racists!

Град
    unknown
    фейк на малка с ХЕ-та

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    <== Един от най-силните роугета на WoW. ... hahaha еми ддз, има време

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    ^ прекалено буквално прие нещата. далеч съм от мисълта, че не знаеш какво имаше предвид Bolt_f ... човек на 23 години трябва да е безгрижен и да живее младостта си на макс, а не да станеш на 50 и да се обърнеш и да си кажеш 'ех, докато другите си правеха веселото, аз си седях вкъщи и си правех равносметки'...прекалено млада си за държание като твоето...
    Е, аз не правя по цял ден това. Но понякога е хубаво човек да преценява постигнатото(непостигнато о). А човек на 23 не е особено безгрижен по 1 или друга причина.....даже бих казала, че това е възраст, в която промените са неминуеми и съответно равносметката е наложителна. Подобна възраст е 18-19(завършването на средното образование). Просто до сега животът ми 16 години е бил 1 и същ-ходене на училище, изпитване, оценки, преминване в по-горен клас или курс, преем в ново учебно заведение....Но все в тази насока. Сега ми предстоят коренно различни неща и е нормално да преценявам какво мога, за кде съм, какво искам за себе си ако щеш като работа, като развитие на личния живот.

П.С. Много се извинявам за грешките, но съм доста уморена и 2 не виждам просто

кремчето е няма такавата консерва ............

Град
    unknown
    кремчето
    се едно слушам майка ми
    кви са тия фафли дето пишеш
    40 е възраста в която трябва да започнеш
    да се интересуваш
    от тези глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове