.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз на 18-19 си мислех, че има много време, ама не е точно така.

Град
    unknown
    не мислиш ли
    че след 10 години
    ще съжаляваш ?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    ^ прекалено буквално прие нещата. далеч съм от мисълта, че не знаеш какво имаше предвид Bolt_f ... човек на 23 години трябва да е безгрижен и да живее младостта си на макс, а не да станеш на 50 и да се обърнеш и да си кажеш 'ех, докато другите си правеха веселото, аз си седях вкъщи и си правех равносметки'...прекалено млада си за държание като твоето...
    Е, аз не правя по цял ден това. Но понякога е хубаво човек да преценява постигнатото(непостигнато о). А човек на 23 не е особено безгрижен по 1 или друга причина.....даже бих казала, че това е възраст, в която промените са неминуеми и съответно равносметката е наложителна. Подобна възраст е 18-19(завършването на средното образование). Просто до сега животът ми 16 години е бил 1 и същ-ходене на училище, изпитване, оценки, преминване в по-горен клас или курс, преем в ново учебно заведение....Но все в тази насока. Сега ми предстоят коренно различни неща и е нормално да преценявам какво мога, за кде съм, какво искам за себе си ако щеш като работа, като развитие на личния живот.

П.С. Много се извинявам за грешките, но съм доста уморена и 2 не виждам просто
    Хахахаха... и както винаги, всичко обръщаш в първо лице. Я се виж в огледалото... излез и направи нещо безсмислено, което няма да бъде написано в биографията ти когато умираш, но би било дълбоко запечатано в съзнанието ти. Тези неща са така по-важни от каквито и да е дипломи...
    Какво като си завършила не знам си какво? Какво като имаш не знам си какъв мъж... Това, че споделяш всичко това във форума те прави достатъчно скучен човек. Човек, който явно няма достатъчно хобита и интересни занимания, тя на 23 години да ми модерира форум и да се изказва за живота си, правейки равносметки все едно е на 40... пък и фейк ме разбра.

Град
    unknown
    ей кремчето
    продай на майка си златните пръстени
    и опукай парите на машинките
    да усетиш адреналина

^ голям ташак

Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    ей кремчето
    да усетиш адреналина
    да си дойдем на думата, а?

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    ей кремчето
    да усетиш адреналина
    да си дойдем на думата, а?
    а нее
    тръпката е жестока

Град
    Свищов
    Bolt_f, във този форум има и по-големи от мен. А и модерирането му не ми е хоби, а го приемем като ...работа.
    А до колко аз имам хобита и какви са си е моя работа. Факт е, че от сума ти време не съм скучала за повече от 5 минути.....

А равносметка за живота всеки си прави когато прецени. Казах, че мисля, че никога не е рано за това. Беше ми интересно и повдигнах темата, съзнавайки че аудиторията е по-млада от мен, но все пак може да отдели 5 минути от времето си и да се запита в правилната насока ли върви и къде по пътя се намира. Нали тук всички претендират, че са зрели. Възможността да се анализираш, да си правиш равносметка, да преценява собствения си живот, те прави зрял. А не това дали си правил секс на 15 и до 18 си бил с 20 човека.

Жалко, че желанието ми който поиска(защото писането в темата не е задължение на никого) да се замисли малко върху това, което е постигнал, да си създаде 1 повод за лична гордост или пък за критика, претърпя такъв провал. Себеанализ трябва да се прави всеки ден ако щеш, а не като станеш на 40(което между другото си е прекрасна възраст и изобщо не мисля, че хората на 40 са престарели).

Това, че се замислям какво съм и какво съм направила досега, не значи че се затварям в 1 ковчег и умирам отсега нататък.

П.С. Благодаря, че се така разтревожени за моите развлечения, хобита и преживявания. Много мило от ваша страна, че ми давате идеи как да разнообразя така скучното си ежедневие и да оползотворя свободните ми 15 минути дневно.

тази тема наистина те кара да се замислиш ^^
    еми всъщност..не съм постигнала кой знай колко..аз също съм осми клас и е още е рано да съм постигнала кой знае колко де..
    може би това,че влязах в хубаво училище и познавам хора,които обужавам са най-големите ми постижения

Град
    плд
    аз сам постигнала според мен за мойте усилия доста мойе и повече занимавам се професионално с пеене от 6 годишна с пияно и китара постигнах това да не ми пука от мнението на хората с което най се гордея
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    кремчето,открадни на баща ти златния часовник,ако има,вземи си гъби и излезни да покурвееш поне за 1 вечер...
    До сега бях на 1 виличка, на барбекю, игра на монополи и бира и не можете да ме разстроите с нищо.

кремчето,открадни на баща ти златния часовник,ако има,вземи си гъби и излезни да покурвееш поне за 1 вечер...
    До сега бях на 1 виличка, на барбекю, игра на монополи и бира и не можете да ме разстроите с нищо.
    Супер забавна игра! А, и една чаша бира, нали

^по голямо количество от това вече граничи с алкохолизъм !

Град
    Свищов
    А, повечко. Но след вчерашното мешене на 3 вида алкохол не ми се пие и друго. А дрогата от саждите забравихте. Ех, защо всички си мислят, че само с пиячка секс и наркотици животът е приятен!?

Град
    unknown
    А, повечко. Но след вчерашното мешене на 3 вида алкохол не ми се пие и друго. А дрогата от саждите забравихте. Ех, защо всички си мислят, че само с пиячка секс и наркотици животът е приятен!?
    и хазарт

Град
    Blondeland
    Филмите им идват в повече....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Филмите им идват в повече....
    Лелките да клюкарстват на пейките пред блока. Аз не съм казала, че пиячката е готина. Просто леко се подиграх на това което беше написала Кремчето

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Защо всички се заядохте с Кремчето не разбрах. Всеки си прави живота така както на него му харесва. Ако тя е щастлива такава каквато е и е доволна от живота си на вас какъв ви е проблема? Не е задължително всички да почнем да пиянстваме и да се чукаме на 14 и на 23 да не знаем какво искаме от живота си и към какво се стремим.
    Темата определено е интересна и очаквах повече хора да се изкажат но явно сте по-заети да злобеете.

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Супер забавна игра! А, и една чаша бира, нали
    Какъв срам , нали?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    unknown
    Otvori malo prozor
    da izadje sve ruzno napolje
    Svi rastanci i tuge
    i one nase stare nevolje
    Otvori malo vrata
    da udju ona lepa secanja

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Хората с равносметката поразително ми приличат на баба ми. Само дето тя има по-свежо мислене и забавление.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Мощна гавра в тази тема!
    Левски шампион але але!

Град
    Свищов
    slun4ice, и аз си мислех, че може човек и на 18-20 да си даде равносметка за постигнатото. И това да не значи, че е тръгнал да мре. Но явно само преди да пукнеш, трябва да го правиш. Бтв тук имаше изказвани-д не съм на 40, че да си правя равносметка. Дядо ми и баба ми с над 70 годишни. И ако след равносметката, която са направили на 40, животът им е свършил, какво ли са правили тези над 30 години!?

Не, че съм щастлива от тов да си мисля всеки ден какво съм направили или не до сега, но когато се замисля понякога(то не ти е нужно за целта 5 дена размисъл), обикновено ме обзема чувство на задоволеност, усещане, че имам потенциал да вървя нагоре, стремеж към все по-голямо израстване.

И все пак никъде не съм споменала за глобални равносметки. Исках всеки да каже нещо положително, което е направил, нещо, с което се гордее.
    Както и да е-аудиторията не беше подходяща.
    exploitedteen, аз все си мисля, че с тебе имахме 1 рзговорче, в което те помолих нещо. Голяма мъжка дума, няма що.

Pliok0019, дай да включим баба ти в нашите купони като е такава свежарка. Явно аз съм е**ти скуката. И да е така тебе какво те засяга това? С нещо да ти преча?

air_J, ти вземи си събери с exploitedteen и злобейте за моя сметка. Един дол дренки сте и сте си лика - прилика

П.С.Опитът ми за сериозна тема не се увенча с успех. Ако все пак се намери някой, който иска да пише по темата да го направи. Всички останали мнения, ще бъдат трити! лек и ползотворен ден.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    П.С.Опитът ми за сериозна тема не се увенча с успех. Ако все пак се намери някой, който иска да пише по темата да го направи. Всички останали мнения, ще бъдат трити! лек и ползотворен ден.
    Всъщност единствената цел на тази тема е да си начешеш егото и за n-ти път да ни обясниш, че си завършила с отличие, молили са те, едва ли не на колене, да отидеш да работиш и тн.

Е как да пиша сериозно в тази тема?

Аман от планове. Бог напред и ние след него!

А аз като си направих равносметката, излезе, че имате да ми давате, ама освен това излезе, че съм се научил да загърбвам "важните" неща като университет за определено време, за да правя това, което искам на момента.
    Дългосрочните планове са за китайците.
    Grumpy old madman

Град
    Свищов
    Не харесвам някои аспекти от живата си, но начинът ми на разпускане, забавление и рзтоварване не е 1 от тях. Приятно ми е с хората, с които съм, приятно ми е как прекарвам свободното си време. Минах малко възрастта, в която ми се лудееше. навремето(16-19) много лудях и изобщо правех неща, които ми се струваха непонятни дори за мен. не казвам, че съм се наживла, но забавленията ми станаха по-различни. Предпочитам с приятелите да изиграем 1 белотче пред това да отидем в задимена дискотека. Предпочитам да си направим караоке, пред това да се напием. Предпочитам да се поразходя с гджето из града или из гората, вместо да седнем на заведение.....

Canis_Dirus, всъщност целта не беше точно тази. Но щом казваш. Вие, големите мъже тук сте все прави. Темата ми беше провокирана от 1 диалог с 1 потребител, който споменах в предния си пост. И понеже човекът за възрастта си по думите му е постигнал много, исках да видя кой на какви години е и какво е направил. А това, че съм написала какво аз съм направила, е защото съм автор на темата. Нали знам-кажи първо ти, защо я пускаш, слд като не се изказваш. Както и да е не се получи. И след като няма да я вземете и за вбъдеще насериозно, ще си я заключа. Възражения!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си