- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво постигнах аз до сега в живота си?
И аз на 18-19 си мислех, че има много време, ама не е точно така.
не мислиш ли
че след 10 години
ще съжаляваш ?
Хахахаха... и както винаги, всичко обръщаш в първо лице. Я се виж в огледалото... излез и направи нещо безсмислено, което няма да бъде написано в биографията ти когато умираш, но би било дълбоко запечатано в съзнанието ти. Тези неща са така по-важни от каквито и да е дипломи...Първоначално написано от krem4et0
Какво като си завършила не знам си какво? Какво като имаш не знам си какъв мъж... Това, че споделяш всичко това във форума те прави достатъчно скучен човек. Човек, който явно няма достатъчно хобита и интересни занимания, тя на 23 години да ми модерира форум и да се изказва за живота си, правейки равносметки все едно е на 40... пък и фейк ме разбра.
ей кремчето
продай на майка си златните пръстени
и опукай парите на машинките
да усетиш адреналина![]()
да си дойдем на думата, а?Първоначално написано от Lunatic-
![]()
а нееПървоначално написано от Bolt_f
тръпката е жестока![]()
Bolt_f, във този форум има и по-големи от мен. А и модерирането му не ми е хоби, а го приемем като ...работа.
А до колко аз имам хобита и какви са си е моя работа. Факт е, че от сума ти време не съм скучала за повече от 5 минути.....
А равносметка за живота всеки си прави когато прецени. Казах, че мисля, че никога не е рано за това. Беше ми интересно и повдигнах темата, съзнавайки че аудиторията е по-млада от мен, но все пак може да отдели 5 минути от времето си и да се запита в правилната насока ли върви и къде по пътя се намира. Нали тук всички претендират, че са зрели. Възможността да се анализираш, да си правиш равносметка, да преценява собствения си живот, те прави зрял. А не това дали си правил секс на 15 и до 18 си бил с 20 човека.
Жалко, че желанието ми който поиска(защото писането в темата не е задължение на никого) да се замисли малко върху това, което е постигнал, да си създаде 1 повод за лична гордост или пък за критика, претърпя такъв провал. Себеанализ трябва да се прави всеки ден ако щеш, а не като станеш на 40(което между другото си е прекрасна възраст и изобщо не мисля, че хората на 40 са престарели).
Това, че се замислям какво съм и какво съм направила досега, не значи че се затварям в 1 ковчег и умирам отсега нататък.
П.С. Благодаря, че се така разтревожени за моите развлечения, хобита и преживявания. Много мило от ваша страна, че ми давате идеи как да разнообразя така скучното си ежедневие и да оползотворя свободните ми 15 минути дневно.
тази тема наистина те кара да се замислиш ^^
еми всъщност..не съм постигнала кой знай колко..аз също съм осми клас и е още е рано да съм постигнала кой знае колко де..
може би това,че влязах в хубаво училище и познавам хора,които обужавам са най-големите ми постижения![]()
![]()
аз сам постигнала според мен за мойте усилия доста мойе и повече занимавам се професионално с пеене от 6 годишна с пияно и китара постигнах това да не ми пука от мнението на хората с което най се гордея
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
До сега бях на 1 виличка, на барбекю, игра на монополи и бира и не можете да ме разстроите с нищо.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Супер забавна игра! А, и една чаша бира, налиПървоначално написано от krem4et0
![]()
А, повечко. Но след вчерашното мешене на 3 вида алкохол не ми се пие и друго. А дрогата от саждите забравихте. Ех, защо всички си мислят, че само с пиячка секс и наркотици животът е приятен!?
и хазартПървоначално написано от krem4et0
Филмите им идват в повече....Първоначално написано от krem4et0
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Лелките да клюкарстват на пейките пред блока. Аз не съм казала, че пиячката е готина. Просто леко се подиграх на това което беше написала КремчетоПървоначално написано от Jeuelle
![]()
Защо всички се заядохте с Кремчето не разбрах. Всеки си прави живота така както на него му харесва. Ако тя е щастлива такава каквато е и е доволна от живота си на вас какъв ви е проблема? Не е задължително всички да почнем да пиянстваме и да се чукаме на 14 и на 23 да не знаем какво искаме от живота си и към какво се стремим.
Темата определено е интересна и очаквах повече хора да се изкажат но явно сте по-заети да злобеете.
Какъв срам , нали?Първоначално написано от Bolt_f
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Otvori malo prozor
da izadje sve ruzno napolje
Svi rastanci i tuge
i one nase stare nevolje
Otvori malo vrata
da udju ona lepa secanja
Хората с равносметката поразително ми приличат на баба ми. Само дето тя има по-свежо мислене и забавление.
Мощна гавра в тази тема!![]()
Левски шампион але але!
slun4ice, и аз си мислех, че може човек и на 18-20 да си даде равносметка за постигнатото. И това да не значи, че е тръгнал да мре. Но явно само преди да пукнеш, трябва да го правиш. Бтв тук имаше изказвани-д не съм на 40, че да си правя равносметка. Дядо ми и баба ми с над 70 годишни. И ако след равносметката, която са направили на 40, животът им е свършил, какво ли са правили тези над 30 години!?
Не, че съм щастлива от тов да си мисля всеки ден какво съм направили или не до сега, но когато се замисля понякога(то не ти е нужно за целта 5 дена размисъл), обикновено ме обзема чувство на задоволеност, усещане, че имам потенциал да вървя нагоре, стремеж към все по-голямо израстване.
И все пак никъде не съм споменала за глобални равносметки. Исках всеки да каже нещо положително, което е направил, нещо, с което се гордее.
Както и да е-аудиторията не беше подходяща.
exploitedteen, аз все си мисля, че с тебе имахме 1 рзговорче, в което те помолих нещо. Голяма мъжка дума, няма що.
Pliok0019, дай да включим баба ти в нашите купони като е такава свежарка. Явно аз съм е**ти скуката. И да е така тебе какво те засяга това? С нещо да ти преча?
air_J, ти вземи си събери с exploitedteen и злобейте за моя сметка. Един дол дренки сте и сте си лика - прилика
П.С.Опитът ми за сериозна тема не се увенча с успех. Ако все пак се намери някой, който иска да пише по темата да го направи. Всички останали мнения, ще бъдат трити! лек и ползотворен ден.
Всъщност единствената цел на тази тема е да си начешеш егото и за n-ти път да ни обясниш, че си завършила с отличие, молили са те, едва ли не на колене, да отидеш да работиш и тн.Първоначално написано от krem4et0
Е как да пиша сериозно в тази тема?
Аман от планове. Бог напред и ние след него!
А аз като си направих равносметката, излезе, че имате да ми давате, ама освен това излезе, че съм се научил да загърбвам "важните" неща като университет за определено време, за да правя това, което искам на момента.
Дългосрочните планове са за китайците.
Grumpy old madman
Не харесвам някои аспекти от живата си, но начинът ми на разпускане, забавление и рзтоварване не е 1 от тях. Приятно ми е с хората, с които съм, приятно ми е как прекарвам свободното си време. Минах малко възрастта, в която ми се лудееше. навремето(16-19) много лудях и изобщо правех неща, които ми се струваха непонятни дори за мен. не казвам, че съм се наживла, но забавленията ми станаха по-различни. Предпочитам с приятелите да изиграем 1 белотче пред това да отидем в задимена дискотека. Предпочитам да си направим караоке, пред това да се напием. Предпочитам да се поразходя с гджето из града или из гората, вместо да седнем на заведение.....
Canis_Dirus, всъщност целта не беше точно тази. Но щом казваш. Вие, големите мъже тук сте все прави. Темата ми беше провокирана от 1 диалог с 1 потребител, който споменах в предния си пост. И понеже човекът за възрастта си по думите му е постигнал много, исках да видя кой на какви години е и какво е направил. А това, че съм написала какво аз съм направила, е защото съм автор на темата. Нали знам-кажи първо ти, защо я пускаш, слд като не се изказваш. Както и да е не се получи. И след като няма да я вземете и за вбъдеще насериозно, ще си я заключа. Възражения!