slun4ice, и аз си мислех, че може човек и на 18-20 да си даде равносметка за постигнатото. И това да не значи, че е тръгнал да мре. Но явно само преди да пукнеш, трябва да го правиш. Бтв тук имаше изказвани-д не съм на 40, че да си правя равносметка. Дядо ми и баба ми с над 70 годишни. И ако след равносметката, която са направили на 40, животът им е свършил, какво ли са правили тези над 30 години!?

Не, че съм щастлива от тов да си мисля всеки ден какво съм направили или не до сега, но когато се замисля понякога(то не ти е нужно за целта 5 дена размисъл), обикновено ме обзема чувство на задоволеност, усещане, че имам потенциал да вървя нагоре, стремеж към все по-голямо израстване.

И все пак никъде не съм споменала за глобални равносметки. Исках всеки да каже нещо положително, което е направил, нещо, с което се гордее.
Както и да е-аудиторията не беше подходяща.
exploitedteen, аз все си мисля, че с тебе имахме 1 рзговорче, в което те помолих нещо. Голяма мъжка дума, няма що.

Pliok0019, дай да включим баба ти в нашите купони като е такава свежарка. Явно аз съм е**ти скуката. И да е така тебе какво те засяга това? С нещо да ти преча?

air_J, ти вземи си събери с exploitedteen и злобейте за моя сметка. Един дол дренки сте и сте си лика - прилика

П.С.Опитът ми за сериозна тема не се увенча с успех. Ако все пак се намери някой, който иска да пише по темата да го направи. Всички останали мнения, ще бъдат трити! лек и ползотворен ден.