Не харесвам някои аспекти от живата си, но начинът ми на разпускане, забавление и рзтоварване не е 1 от тях. Приятно ми е с хората, с които съм, приятно ми е как прекарвам свободното си време. Минах малко възрастта, в която ми се лудееше. навремето(16-19) много лудях и изобщо правех неща, които ми се струваха непонятни дори за мен. не казвам, че съм се наживла, но забавленията ми станаха по-различни. Предпочитам с приятелите да изиграем 1 белотче пред това да отидем в задимена дискотека. Предпочитам да си направим караоке, пред това да се напием. Предпочитам да се поразходя с гджето из града или из гората, вместо да седнем на заведение.....

Canis_Dirus, всъщност целта не беше точно тази. Но щом казваш. Вие, големите мъже тук сте все прави. Темата ми беше провокирана от 1 диалог с 1 потребител, който споменах в предния си пост. И понеже човекът за възрастта си по думите му е постигнал много, исках да видя кой на какви години е и какво е направил. А това, че съм написала какво аз съм направила, е защото съм автор на темата. Нали знам-кажи първо ти, защо я пускаш, слд като не се изказваш. Както и да е не се получи. И след като няма да я вземете и за вбъдеще насериозно, ще си я заключа. Възражения!