.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Това, че една тема не се развива в посоката, в която желаещ необходимо и достатъчно условие ли е, за да я заключиш?
    Според мен се получава добра дискусия - има диалог, има сериозни неща, има и сарказъм на места.

По темата:
    Евала на бат Лъчо, който заеба една година преди завършване инженерството. Евала, че после заеба и мечтана си специалност, за да се захване с това, което иска да права.

Погледнато от традиционна гледна точка, бат Лъчо е загубеняк, понеже е прекъснал следване. При това два пъти. Но сега прави това, което иска, получава много добри пари и живее живота, който иска.

И го е постигнал на момента, а не след 15 години плануване!
    Grumpy old madman

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не харесвам някои аспекти от живата си, но начинът ми на разпускане, забавление и рзтоварване не е 1 от тях. Приятно ми е с хората, с които съм, приятно ми е как прекарвам свободното си време. Минах малко възрастта, в която ми се лудееше. навремето(16-19) много лудях и изобщо правех неща, които ми се струваха непонятни дори за мен. не казвам, че съм се наживла, но забавленията ми станаха по-различни. Предпочитам с приятелите да изиграем 1 белотче пред това да отидем в задимена дискотека. Предпочитам да си направим караоке, пред това да се напием. Предпочитам да се поразходя с гджето из града или из гората, вместо да седнем на заведение.....

Canis_Dirus, всъщност целта не беше точно тази. Но щом казваш. Вие, големите мъже тук сте все прави. Темата ми беше провокирана от 1 диалог с 1 потребител, който споменах в предния си пост. И понеже човекът за възрастта си по думите му е постигнал много, исках да видя кой на какви години е и какво е направил. А това, че съм написала какво аз съм направила, е защото съм автор на темата. Нали знам-кажи първо ти, защо я пускаш, слд като не се изказваш. Както и да е не се получи. И след като няма да я вземете и за вбъдеще насериозно, ще си я заключа. Възражения!
    Ти си се налудяла?

Не знам... Нищо не съм постигнала още, едва на тринайсет съм... Справям се добре в училище, имам страхотни приятели и всичко, което искам... Като вляза догодина в някоя елитна гимназия ще видим!

И все пак, Кремче, всеки има право на мнение и няма смисъл да триеш мненията на тези, които те обсъждат, защото малко или много пак дискутират темата...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз само констатирам какво се случва в темата...

не съм се заяждал
    Искаш ли да се съберем двамата и да "злобеем" срещу Кремена, както ни препоръча тя?
    П.С.> Кремена, не злобея, а просто ми е смешно. И знаеш ли защо? Защото за разлика от доста други теми, в които децата спорят с теб и стават смешни, този път смешната си ти, защото децата са напълно прави за това как ти изглеждаш в очите на другите. И си смешна, не защото си правиш равносметка, или защото искаш да бъдеш отличничка (поздрави за което), а защото цял форум те има за задръстена, а няма нищо по-смешно от това да гледаш отстрани как някой задръстен гледа да извади от 10 кладенеца вода, само и само, за да се изкара по-малко задръстен, отколкото е! В крайна сметка и такива хора трябва да има. Приеми, че си намерила компания, за която вероятно не си задръстена, която вероятно те приема и ви е взаимно хубаво да прекарвате времето си заедно - след като имаш това, какво като си задръстена?!? Намерила си компания със сходни начини на забавление, които за голяма част от околният свят се струват "задръстени", но все пак и това, че си намерила компания, с която да си пасвате и да имате свойте хубави мигове е супер и също според мен трябва да го сложиш в успехите си, постигнати досега. В обощение - децата са прави, че си много консервативна (да не кажа и задръстена), няма смисъл да го опровергаваш, защото във всяка тема, в която пишеш това прави впечатление. И пак казвам - в други теми си много права и те подкрепям, но в тази тема просто правото е на страната на децата.
    П.С.> И това, че в реалността не сме първи приятели не означава, че трябва да злобея срещу теб, още по-малко пък по форумите. Това е, защото за разлика от теб аз приемам форума като забавление, а не като работа и понякога пускам някой бъзик (къде успешно, къде - не), понякога се ебавам, понякога флуудя ако щеш, а не се обяснявам под всяка втора тема - "т.4 от Правилника. Благодаря!".
    П.С.2> Дано не се обидиш и пак не си втълпиш, че злобея против теб.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Въпросът е там, че аз не се намирам за задръстена. За консервативна, да, но не и за задръстена. Правя разлика между двете неща. Да не говорим, че бъркаш сериозността със задръстеността. Когато трябва съм сериозна. когато трябва - не съм.
    П.С.Бих заключила темата не защот не се развива в желаната насока, а защото много се излезе извън нея. както и да е няма да го направя.

Супер фен Аватара на _donna_
    Леле..ако прочета още веднъж думата "равносметка" ще се гръмна.

@Canis_Dirus,праим ти евала.
    Сега ми се живее,а след мен потоп ..

Моите равносметки са от типа:
    Сутрин.Яко те цепи глава.И си правиш равносметка.
    12 бири,един голям джин с ябълков сок,много рок и секс с бармана мнооого изморяват.

Влизаш във Фантастико.Всички те гледат възмутено,щото си разчорлен,а не си се и прибирал до вас,за да се приведеш в човешки вид.Отправяш им и ти един нагъл и насмешлив поглед и си правиш равносметка: Аз може и да съм адски боклук,но поне изпитвам страхотно удоволствие от живота.

И не е нужно да се чукаш на 12,за да те кефи секса,нито пък да си алкохолик,за да те кефи алкохола.Даже бих казала,че алкохолът, някои т. нар. наркотици,художествената литература и приятелите са необходими за по-трезвия поглед,за да се избягва тъпата дребнавост с кой-какво-къде-бил-завършил.Може да си завършил и кварталното школо и да си повторил 5-ти клас три пъти,а в 6-ти да са те изгонили и пак да си пич.Знам го.

"Проблемът не е в това,че много хора са неуки.Истинският проблем е това,че много хора твърде добре са научили неща,които просто не са верни."

В крайна сметка-равносметка всички сме тухли в стената.Така че не си давайте толкова зор.

:P

^ най накрая някой с нормално мнение или поне мнение съвпадащо с мойто а не да чета пумийте на консервата кремчето

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Леле..ако прочета още веднъж думата "равносметка" ще се гръмна.

@Canis_Dirus,праим ти евала.
    Сега ми се живее,а след мен потоп ..

Моите равносметки са от типа:
    Сутрин.Яко те цепи глава.И си правиш равносметка.
    12 бири,един голям джин с ябълков сок,много рок и секс с бармана мнооого изморяват.

Влизаш във Фантастико.Всички те гледат възмутено,щото си разчорлен,а не си се и прибирал до вас,за да се приведеш в човешки вид.Отправяш им и ти един нагъл и насмешлив поглед и си правиш равносметка: Аз може и да съм адски боклук,но поне изпитвам страхотно удоволствие от живота.
    И не е нужно да се чукаш на 12,за да те кефи секса,нито пък да си алкохолик,за да те кефи алкохола.Даже бих казала,че алкохолът, някои т. нар. наркотици,художествената литература и приятелите са необходими за по-трезвия поглед,за да се избягва тъпата дребнавост със кой-какво-къде-бил-завършил.Може да си завършил и кварталното школо и да си повторил 5-ти клас три пъти,а в 6-ти да са те изгонили и пак да си пич.Знам го.

"Проблемът не е в това,че много хора са неуки.Истинският проблем е това,че много хора твърде добре са научили неща,които просто не са верни."

В крайна сметка-равносметка всички сме тухли в стената.Така че не си давайте толкова зор.

:P

!!!

Плановете, стриктните такива, за животеца съкват. По дяволите, трябва да е неочаквано, да не знаеш какво става, да си впуснат в ако не пълен, то поне частичен мрак, ебати.

Какво, да си планирам - утре ще направя това, за да направя това и това след еди колко си години?
    Нашите са така, сигурно затова си имам постоянни спорове и караници с тях.

Хубаво е да имаш някаква идея загатната, какво ще правиш, защото иначе си става пълна слободия ( ), но пък да планираш всичко не до детайли, ами дори до предишното ниво преди този детайл, да слагаш в някакви все по-тесни и по-тесни рамки нещата...машинно е, роботско някак, знам ли.

Carpe diem...и с малко акъл, все пак.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Плановете, стриктните такива, за животеца съкват
    Такива планове просто не съществуват, защото никой не знае какво ще стане след 1 година, а какво остава за след 5 и повече? Дългосрочните планове винаги са били обречени на провал. Най-малкото, ако беше така лесно да се предвиди какво ще стане след 5 и повече години всички щяхме да сме милионери, но към този момент не знам някой от форма да е забогатял чак толкова. Тук е момента, ако все пак имаме милионер във форума да се обади кога ще почерпи и да има предвид, че от алкохола тача само водка и уиски.
    Левски шампион але але!

Дамм...добре, опитът и самозаблудата, че такива планове могат да се реализират до последничкото детайлче, съкват*

"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Въпросът е там, че аз не се намирам за задръстена. За консервативна, да, но не и за задръстена. Правя разлика между двете неща. Да не говорим, че бъркаш сериозността със задръстеността. Когато трябва съм сериозна. когато трябва - не съм.
    П.С.Бих заключила темата не защот не се развива в желаната насока, а защото много се излезе извън нея. както и да е няма да го направя.
    Послеписът перфектно се връзва с образа на ограничена консерва - в темата има някаква дискусия, която излиза извън границите на първия пост, значи трябва да я затворим.

Трябва да се живее, не да се правят равносметки на миналото и планове за бъдещето. Който има избор всъщност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си