- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво постигнах аз до сега в живота си?
Това, че една тема не се развива в посоката, в която желаещ необходимо и достатъчно условие ли е, за да я заключиш?
Според мен се получава добра дискусия - има диалог, има сериозни неща, има и сарказъм на места.
По темата:
Евала на бат Лъчо, който заеба една година преди завършване инженерството. Евала, че после заеба и мечтана си специалност, за да се захване с това, което иска да права.
Погледнато от традиционна гледна точка, бат Лъчо е загубеняк, понеже е прекъснал следване. При това два пъти. Но сега прави това, което иска, получава много добри пари и живее живота, който иска.
И го е постигнал на момента, а не след 15 години плануване!
Grumpy old madman
Ти си се налудяла?Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам... Нищо не съм постигнала още, едва на тринайсет съм... Справям се добре в училище, имам страхотни приятели и всичко, което искам... Като вляза догодина в някоя елитна гимназия ще видим!
И все пак, Кремче, всеки има право на мнение и няма смисъл да триеш мненията на тези, които те обсъждат, защото малко или много пак дискутират темата...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Искаш ли да се съберем двамата и да "злобеем" срещу Кремена, както ни препоръча тя?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
П.С.> Кремена, не злобея, а просто ми е смешно. И знаеш ли защо? Защото за разлика от доста други теми, в които децата спорят с теб и стават смешни, този път смешната си ти, защото децата са напълно прави за това как ти изглеждаш в очите на другите. И си смешна, не защото си правиш равносметка, или защото искаш да бъдеш отличничка (поздрави за което), а защото цял форум те има за задръстена, а няма нищо по-смешно от това да гледаш отстрани как някой задръстен гледа да извади от 10 кладенеца вода, само и само, за да се изкара по-малко задръстен, отколкото е! В крайна сметка и такива хора трябва да има. Приеми, че си намерила компания, за която вероятно не си задръстена, която вероятно те приема и ви е взаимно хубаво да прекарвате времето си заедно - след като имаш това, какво като си задръстена?!? Намерила си компания със сходни начини на забавление, които за голяма част от околният свят се струват "задръстени", но все пак и това, че си намерила компания, с която да си пасвате и да имате свойте хубави мигове е супер и също според мен трябва да го сложиш в успехите си, постигнати досега. В обощение - децата са прави, че си много консервативна (да не кажа и задръстена), няма смисъл да го опровергаваш, защото във всяка тема, в която пишеш това прави впечатление. И пак казвам - в други теми си много права и те подкрепям, но в тази тема просто правото е на страната на децата.![]()
П.С.> И това, че в реалността не сме първи приятели не означава, че трябва да злобея срещу теб, още по-малко пък по форумите. Това е, защото за разлика от теб аз приемам форума като забавление, а не като работа и понякога пускам някой бъзик (къде успешно, къде - не), понякога се ебавам, понякога флуудя ако щеш, а не се обяснявам под всяка втора тема - "т.4 от Правилника. Благодаря!".![]()
П.С.2> Дано не се обидиш и пак не си втълпиш, че злобея против теб.![]()
Левски шампион але але!
Въпросът е там, че аз не се намирам за задръстена. За консервативна, да, но не и за задръстена. Правя разлика между двете неща. Да не говорим, че бъркаш сериозността със задръстеността. Когато трябва съм сериозна. когато трябва - не съм.
П.С.Бих заключила темата не защот не се развива в желаната насока, а защото много се излезе извън нея. както и да е няма да го направя.
Леле..ако прочета още веднъж думата "равносметка" ще се гръмна.
@Canis_Dirus,праим ти евала.
Сега ми се живее,а след мен потоп ..
Моите равносметки са от типа:
Сутрин.Яко те цепи глава.И си правиш равносметка.
12 бири,един голям джин с ябълков сок,много рок и секс с бармана мнооого изморяват.
Влизаш във Фантастико.Всички те гледат възмутено,щото си разчорлен,а не си се и прибирал до вас,за да се приведеш в човешки вид.Отправяш им и ти един нагъл и насмешлив поглед и си правиш равносметка: Аз може и да съм адски боклук,но поне изпитвам страхотно удоволствие от живота.
И не е нужно да се чукаш на 12,за да те кефи секса,нито пък да си алкохолик,за да те кефи алкохола.Даже бих казала,че алкохолът, някои т. нар. наркотици,художествената литература и приятелите са необходими за по-трезвия поглед,за да се избягва тъпата дребнавост с кой-какво-къде-бил-завършил.Може да си завършил и кварталното школо и да си повторил 5-ти клас три пъти,а в 6-ти да са те изгонили и пак да си пич.Знам го.
"Проблемът не е в това,че много хора са неуки.Истинският проблем е това,че много хора твърде добре са научили неща,които просто не са верни."
В крайна сметка-равносметка всички сме тухли в стената.Така че не си давайте толкова зор.
:P
^ най накрая някой с нормално мнение или поне мнение съвпадащо с мойто а не да чета пумийте на консервата кремчето![]()
Първоначално написано от _donna_
!!!![]()
Плановете, стриктните такива, за животеца съкват. По дяволите, трябва да е неочаквано, да не знаеш какво става, да си впуснат в ако не пълен, то поне частичен мрак, ебати.
Какво, да си планирам - утре ще направя това, за да направя това и това след еди колко си години?
Нашите са така, сигурно затова си имам постоянни спорове и караници с тях.
Хубаво е да имаш някаква идея загатната, какво ще правиш, защото иначе си става пълна слободия (), но пък да планираш всичко не до детайли, ами дори до предишното ниво преди този детайл, да слагаш в някакви все по-тесни и по-тесни рамки нещата...машинно е, роботско някак, знам ли.
Carpe diem...и с малко акъл, все пак.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Такива планове просто не съществуват, защото никой не знае какво ще стане след 1 година, а какво остава за след 5 и повече? Дългосрочните планове винаги са били обречени на провал. Най-малкото, ако беше така лесно да се предвиди какво ще стане след 5 и повече години всички щяхме да сме милионери, но към този момент не знам някой от форма да е забогатял чак толкова. Тук е момента, ако все пак имаме милионер във форума да се обади кога ще почерпи и да има предвид, че от алкохола тача само водка и уиски.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Левски шампион але але!
Дамм...добре, опитът и самозаблудата, че такива планове могат да се реализират до последничкото детайлче, съкват*
;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Послеписът перфектно се връзва с образа на ограничена консерва - в темата има някаква дискусия, която излиза извън границите на първия пост, значи трябва да я затворим.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Трябва да се живее, не да се правят равносметки на миналото и планове за бъдещето. Който има избор всъщност.
Нищо.