Леле..ако прочета още веднъж думата "равносметка" ще се гръмна.
@Canis_Dirus,праим ти евала.
Сега ми се живее,а след мен потоп ..
Моите равносметки са от типа:
Сутрин.Яко те цепи глава.И си правиш равносметка.
12 бири,един голям джин с ябълков сок,много рок и секс с бармана мнооого изморяват.
Влизаш във Фантастико.Всички те гледат възмутено,щото си разчорлен,а не си се и прибирал до вас,за да се приведеш в човешки вид.Отправяш им и ти един нагъл и насмешлив поглед и си правиш равносметка: Аз може и да съм адски боклук,но поне изпитвам страхотно удоволствие от живота.
И не е нужно да се чукаш на 12,за да те кефи секса,нито пък да си алкохолик,за да те кефи алкохола.Даже бих казала,че алкохолът, някои т. нар. наркотици,художествената литература и приятелите са необходими за по-трезвия поглед,за да се избягва тъпата дребнавост с кой-какво-къде-бил-завършил.Може да си завършил и кварталното школо и да си повторил 5-ти клас три пъти,а в 6-ти да са те изгонили и пак да си пич.Знам го.
"Проблемът не е в това,че много хора са неуки.Истинският проблем е това,че много хора твърде добре са научили неща,които просто не са верни."
В крайна сметка-равносметка всички сме тухли в стената.Така че не си давайте толкова зор.