Слушай ф(х) и не ме изкарвай виновна , за това , че ти не можеш да четеш както трябва : ПРЕДПОЛОЖИХ , че момичето иска очилата за да си прави снимки . Явно съм я засегнала , ИЗВИНЯВАМ СЕ , за което ! Тя ми обясни ,че не иска очилата за това , а ги иска за да се харесва НА СЕБЕ СИ . Щом е така ЯВНО ИМА МАЛКО ЗДРАВ РАЗУМ И ПРЕДПОЛАГАМ ИСКА И ОЧИТЕ И ДА СА ЗДРАВИ ! Следователно очила от 6 лева няма как да и предпазят очите и няма да я направят особено готина , защото ще изглежда евтино . Така че , аз и предлагам да отдели повече пари , хем няма да изглежда евтино , хем ще са и здрави очите !
ЗАЩО ОТДАВАТЕ ТОЛКОВА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ НА НЯКАКВО СИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ , ЗА КОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ ? Не е нужно да задълбавате толкова и да ме изкарвате някаква заядлива комплексарка , защото ПРЕДПОЛАГАМ не сте съгласни с мнението ми , че с очила за 6 лева човек изглежда евтино ! Това е само предположение , с което не целя да засегна никого , но вие до такава степен задълбавате , че накрая става смешно ! Тук човек , не може да изкаже личното си мнение , без някой да го изкара заядлив и комплексиран ! Хора , осъзнайте се ! Това е само сайт и не е нужно да се впрягате толкова ! Пиша всичко това , защото мразя да ми изопачават думите и да ненавиждам хората да си вадят погрешни впечатления за мен , защото не са разбрали както трябва изказването ми ! Явно не аргументирам твърденията си като хората , за това не ме разбирате , но МОЛЯ ВИ ПРЕДИ ДА МИ ПИШЕТЕ ЗЛОБНО ЛС ПРОЧЕТЕТЕ ОТНОВО МНЕНИЕТО МИ И СЕ ОПИТАЙТЕ ДА ПОМИСЛИТЕ В КАКЪВ ДРУГ СМИСЪЛ , ОСВЕН ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ ОТ ВАС МОЖЕ ДА Е КАЗАНО !