- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена съм
има6 2 дупки и 2те са коренно разлини............![]()
![]()
през едното влиза през другото излиза..... за ушите деПървоначално написано от Drebnoto_f
![]()
..принципно ако правите анален секс , дори и да не е свършил в теб , вероятността да забременееш(дори и да си в цикъл) е около 78,215131431422131 % ..приблизително !Първоначално написано от Haley
![]()
![]()
![]()
И да свърши в тебе - няма да се плашишНема нищо ходи мие се и после пак
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Добре бе вие не разбрахте ли, че ако ще цистерна със сперма да ви излеят в задника, няма да забременеете?![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
5 знаци ли чакаш![]()
![]()
olele![]()
Гати малоумната тема!И аз правя анален и ми свършват отзад и до ся не съм забременяла, ЛОГИЧНО!!!
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
comics, доста си тъп брато. вземи почети малко вместо да викаш наляво-надясно очевидни неща като "аве ти си тъпа ма, матката през гъза ли минава". наистина има случаи в които са забременявали така, независимо че вероятността е сигурно 1 на 1 билион... и те като тебе са викали на другите "абе тъпа ли си ма, матката през гъза ли минава" ама накрая с пръст в уста са седяли. мълчи и се образовай малко, не ми се прави на интересен, че ако бях модератор само за тва "тъпа" щех такъв бан да ти набия отзад, че щеше да ти хареса чак
lolipop ловим ли бас че ако аз ти свърша отзад, ше забременееш :P :P :P