- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ще ми отива ли ?
Pricheskata e super qka i efektna, kato izkluchim toq moment s tva obrusnatoto, koeto lichno na men ne mi haresva.. (bez nego shte ti e po - dobre) inache kato cqlo e gotina, stiga da q poddurgash, de
Ii.. pusni snimka, ako se podstrigesh, vupreki, che i taka si ok
uspeh
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Мисля, че ще е по - добре да се консултираш с този, който ще те подстригва.Той/тя ( фризьора/фризьорката) може да прецени дали ще ти отива,според формата на лицето ти.
Като изключим бръснатото (неми е по вскуса) Мисля че ще ти отиваИ ако се подстрижеш прати пикс
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
прическата е яка
според мен няма да ти отива
нейното лице е мръснишко
твоето е доста по женствено
но в крайна сметка
няма смисъл да се ръководиш от мнението на другите
ако те кефи
действай![]()
![]()
![]()
доста се обърках....
амаа сега лятото кфо да правяяяискам къса коса искам да правя промени със себеси не искам да съм една и съща омръзва ми на себе си а не го правя заради другите
а за та яот тату - ми не ми харесва..
направи си я още утре те искам с нея![]()
според мен ще ти отива..пък и кво толкова..ако не се харесаш тя косата расте бързо (:
и според мен ще ти ходиа и да не ти ходи тфа е коса расте.. обаче бтв .. прическата е УЖАСНА .. спомням си как веднъж с една приятелка бяхме на едно кафе и по тв-то пуснаха някаква неина песен и още като почна и 2те бяхме на едно мнение .. "как мое толкова кофти прическа.."
не просто на нея не мисля че и ходи толкова много
....
ами сигурно щото повечето девойки сте свикнали на фешън стила и на дългите прави изрусени косички отколкото нещо фрапиращо и РАЗЛИЧНО!
... аммммм на мен много ми харесва прическата ... наистина ще е най-добре да се посъветвам с моята фризьорка![]()
Сега му е времето да експериментираш с прическите - давай смело![]()
Ще ти отива....Направи го![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
щом толкова ти харесва, какъв е проблема...
после пак ще си израстне
И аз мисля,че ще ти отива.Пробвай да си я направиш![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
супер абе.. ще пробвам аз докат не направя тва дето го искам не се миросвам
![]()
Прическата е сладка,само в нея не ми допадна това обръснатото,но ако теб те кефи,няма причина да не се подстрижеш така.Не разбирам кое не му е женственото на това?Повече хора смятат,че само дългата коса е женствена,аз определено не съм на това мнение,аз от 6-ти клас от мн дълга започнах да я скъсявам прогресивно надолу и едва ли скоро ще бъда с дълга,сега му е времето да се експериментира,а не да се правим руси,с изправени коси и повечето такива са на 15-16 макс,а изглеждат на 23-24.Та кое му е женственото тук?
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
абе ще се офъкам па кфо щее да стане тфа е коса -расте![]()
певицата ми прилича на прасе
kefi meeeeeeeeeee
super e!
samo tree malko da iz4akam toq briton da porasne malko 4e sa ne staa
Е, тогава к'ъв е смисъла да питаш като не слушаш?Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
И аз мисля, че няма да ти утива на лицето, но провай - както каза Буут, косата расте.![]()
az mislq 4e pri4eskata ne e lo6a i e za 4ovek koito obi4a da eksperimentira s kosata si no spored men 6te si si po dobre taka ... ne mislq 4e 6a ti otiva![]()
![]()
ako vse pak re6i6 da se podstrije6 prati snimki
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Оф... момичета с кубинки... момичета с къси коси... абе какво ви става?!
Пусни си дълга коса. Моля те.![]()
защо има две такива темиспоред мен тази в този раздел е излишна...освен ако авторката не си проси комплименти (не се заяждам)
![]()
Какво стана всъщност.. подстрига ли се?![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
И кво като момиче е с такава коса?!?! Представи си, че не й отива дълга...Първоначално написано от Lake_bodom
Приемам го толкова лично, защото съм с къса.
![]()
Инак.. на мен много ми харесва прическата, но не мога да си те представя с нея. Чудя се, ако обръснатото е малко по-дълго, дали няма да изглежда по-добре на теб.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...