- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ще ми отива ли ?
kindergardenнаправих 2 теми защото искам повече мнения а не комплименти както виждаш има и отрицателни мнения !
и според мен НЕ Е излишна едната
Няма такова положение.Първоначално написано от пор
![]()
Какво да ти кажа... пусни си дълга.Приемам го толкова лично, защото съм с къса.![]()
![]()
Пък и не е като да не съм и виждал снимки. Хубаво момиче... защо трябва да си разваля женствеността с някакви къси прически.![]()
една къса коса в някои случаи може да изглежда в ПЪТИ по-секси и женствена ,отколкото някакъв парцал на главата.демек късата прическа по никакъв начин не разваля женствеността. само твоя бъгав вкус би могъл да бъде засегнат.Първоначално написано от Lake_bodom
алелуя.
да... както вече казах, robyn прилича на прасе с тая косаПървоначално написано от i'm so excited!
(без нея най-вероятно щеше да е същото, де...)
първо се замислих за тая прическа.. амм се отказах щото си казах ако стрижа да стрижа цялата
![]()
Не, не може.Първоначално написано от i'm so excited!
Мислех си, че е нормално да не са ми по вкуса момичета с мъжки прически, ама като гледам май съм единственият тук, така че, добре, вкуса ми може да мине за бъгав.![]()
не си бъгав, мани ги скин гърлите ;]Първоначално написано от Lake_bodom
ограничена му работа.
нямам какво да добавя повече![]()
алелуя.
Скин гърлите не ме интересуват така или иначе.Първоначално написано от OtherDimension
Номера е да разубедим авторката от намеренията и.![]()
глупаво беше от страна на авторката да пуска такава тема, най-добре е сама за себе си да прецени какво да прави с косата си и ако и стиска да го направи. така или иначе трябва да има емоция
и като съм скингърла това означава, че не разбирам и не оценявам красотата или какво ?
алелуя.
ми не ти се отдава мисленето нещо, повече кръстословици решавай.
алелуя.
Не ми харесва изобщо косата на певицата, и на теб тя няма да отива.
Сегашната ти дължина ми харесва.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ок...мерси за разяснението...ако е така извинявайПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
на к*ра ми е твойта тема, да не говорим, че си я пуснала в още 1 разделПървоначално написано от ~egoistiC
и ти спамиш, така че не се карай![]()
Да ви еба в естетите... особено езерняка...
Е не е ли малко грубо така... не трябва ли първо да се поцелуваме.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Прическата е отвратителна... Сега си си много добре, защо ти е да се постригваш. Като искаш да ти е прохладно лятото, по-добре си обръсни главата, отколкото половината да е бръсната, а другата половина дълга.![]()
казах вече защо тъпа ли си?!?!? по на горе го пишеПървоначално написано от dark_sw
И най-хубавата жена с къса коса да ми извадиш, това няма да означава, че ако не беше с дълга коса нямаше да е 100 пъти по-хубава.![]()
Евала ви за субкултурната солидарност. =D>
ами тва може да си го пусна след като се подстрижа така ..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
сега чакам само бритона да порасне