- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ще ми отива ли ?
реших го - ще се стрижа само чакам малко да израсне бретона че не е достатъчно дълъг .. и без тва след 2 седмици заминавам за море пък аз искам да съм с ксъа коса за моретоПървоначално написано от Jus7__Me
ше пусна пик
![]()
Принципно харесвам много повече жени с къси коси отколкото с дълги..но тази прическа е смешна.Ще изглеждаш добре ако сте дават по телевизията или нещо такова ..но ако те видя по улицата така бих ти се изсмяла (моля без въпроси от типа : "Защо по телевизията може.." (въпреки,че съм сигурна,че след като го казах ще има))
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ами всеки с вкуса си ето ти би се изсмяла друг би се изскефил трети би казал тая па как можеда се продтриже така ама аз не го правя з акефа на другите а заради собствения си кефПървоначално написано от ju**
![]()
Както си решиш Рали,но така си страшно хубава.
taka si mn po dobre.. ;] moga da ti predloja dr pri4eski s po kasa kosa ako iska6.. ;] i az sam kat teb.. ekspirimenti s kosata mi :} kato si re6a da si pravq nqkfa pri4eska q praq.. i nikoga nema dr kato men no .. ;] taka si po qka !!!![]()
Тогава защо изобщо се допитваш до нас?Първоначално написано от ~egoistiC
What you give is what you get!
шото тогава не бех 2397654 % сигурна ......е за тва ..Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
podstrigah seeeeeeeeeeeemnoo mi otiva posle 6te pratq pic
Йеее искам да те видя![]()
Първоначално написано от ~egoistiC
мисля че ще ти отива , но певицата отгоре определено не може да пее ^ !!! до прическата , не мисля че е отвратителна дори доста нова и Съвременна
-редакт.- супер . честито
I wake up in the morning and I piss excellence.
дай снимка!![]()
СНИМКАААаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
причекската не ми е довършена защото бретона ми беше прекалено къс за тая прическа но все пак закрепихме положението с мойта фризьорка.. след морето (1-2седмици) ще я оправя
не мислех да я бръсна -така и направих но згреших..![]()
другия път като порасне косата ми ще я обръснем и ще я направя точно както е![]()
не искам да пращам пик след като не е довършена . ..
moje bi ama i taka si qka
(sun)~{}*
Ne e v moi stil,no pri4eskata e gotina.shte ti otiva :P :P