.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 133

Hybrid View

Град
    в мазето ;dd
    ами аз съм 50 на 50 ... ние имаме униформи но никой не ги носи защото с тях приличаме на бабички с някви шибани поли иначе ддз все пак не всички могат да си позволят хубави дрехи или пък някви вчерашни пикли да се праят на фолк певици

Аз съм за униформите. Момичетата идват с все по-къси и по-къси полички. Момчетата(в това число и аз) пък обичат да носят тениски, добре прилепнали по телата им, за да подчертаят мускулите им. Вярно е - по-секси са така(момичетата), но е крайно време да се поспрат. Желани са и без да показват бедрата си.
    Ние - момчетата, също трябва да идваме с по-нормално облекло.

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз имам униформа и честно казано въобще този факт не ме притеснява, ако не съм искала униформа, да не съм влизала точно в това училище.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

"унифоми"
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Голям фен
    Защо не, ама да не е някоя сервитьорска(като в моето училище-бели ризи, червени вратовръзки с логото на училището и черен/а панталон/пола) или бабешка(както се изразиха в по-горните постове), а нещо по-сносно. И ако ще се носят униформи, да се носят, уж го въвели, но малко училища го спазват
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ако униформата е хубава , аз определено съм " за " , не виждам нищо лошо в това

Против! НЕ мога да го приема това някой да ми казва как да се обличам. Наистина не е подходящо за ующе да идват натокани мацки с мини поли и гигантейшани деколтета....може би ако има някакво ограничение...но въпреки това си оставам против. Лично мнение.
    пп:а пък това че ако се въведат униформи щяло да има вече равенство е пълна глупост. Могат да спрат да се фръцкат с дрехите си, но нали за тва ще имат телефони по 500 лв, маркови обуща, скъпа козметика и разните там други подобни.

Град
    Sofiq
    Аз съм твърдо против Всеки трябва сам да си избира с кво да ходи,вярно е,че има някои които прекаляват ама тва си е техен проблем.С въвеждането на униформите пак няма да има равенство-по-богатите пак ще се отличават-примерно със скъп телефон,обувки,маникюр и т.н.
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Аз съм "за" униформите. Писна ми да гледам разни момиченца дето изглеждат така сякаш отиват на дискотека, а не на училище.
    абе,те,ако са решили да си изглеждат така,едни унифрми няма да ги спрат
    щото ние като имаме униформи ги слагаме първия час и после ги събличаме
    друг е въпроса,че са само горнища

sporet men vsiko elitno u4ili6te trqbva da ima uniformi kakvoto e NTBG i da ako te sa krasivi nqmam ni6to protif tqh ama sa ako kato ot pogrebalna agenciq po-dobre da si gi zadurjat za6toto nqma da oble4a podobno ne6to i da se pravq na 6ut

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Недостатъка е,че всички ще бъдем еднакви и така ще е доста скучно,ако някой въобще ги носи..предимството е,че малките фръцли ще останат недоволни,че не могат да си показват..прелестите и новите ултраскъпи дрешки ...извинете ме,че злобея! абе дано ни отърват от тях./....
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Protiv.6te mi typ4at te vkusa i 6te se obli4am kato kloning.A ne,blagodarq vi mnogo
    Nie 6te imame badjove - sire4 ne6to kato etiket s imeto i klasa mi.Ne stiga 4e ot 4-5 god ne se predstavqm s istinskoto si typo ime,a sega dori tezi,koito ne me poznavat,6te go znaqt ;(

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от swiss watch
    Protiv.6te mi typ4at te vkusa i 6te se obli4am kato kloning.A ne,blagodarq vi mnogo
    Nie 6te imame badjove - sire4 ne6to kato etiket s imeto i klasa mi.Ne stiga 4e ot 4-5 god ne se predstavqm s istinskoto si typo ime,a sega dori tezi,koito ne me poznavat,6te go znaqt ;(

Ще ми издадеш ли голямата си тайна..как се казваш?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    i za i protiv sum,za6oto,ako imame nqkoi hora 6e prestanat da se fukat,ama nie nqmame
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Няма начин да облека униформа! ТИя не са добре!
    Дано не въведат при нас... Искате хората да са равни!? Еми хубаво равни ще са, ама еднакви, което не мисля, че е по-хубаво.
    Според мен да си различен от останалите и всеки да си има стил е мноого по-добре от колкото сички да сме еднакви! Тия хора в кой нек живеят???

Голям фен
    Не мисля че са нужни

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    От една страна добре, че някои нямат мн пари за дрехи,но пък всички да сме еднакви Нали трябва да си имаме няква индивидуалност нз.. Аз съм по скоро против ама от втория срок тая година ще трябва да носим. Поне се надявам да има избор м/у пола или панталон
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Абе, айде сега - нямали паре за дрехи! За униформата не се ли дават пари??? С тях вместо униформа могат да се купят дрехи...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    От една страна добре, че някои нямат мн пари за дрехи,но пък всички да сме еднакви Нали трябва да си имаме няква индивидуалност нз.. Аз съм по скоро против ама от втория срок тая година ще трябва да носим. Поне се надявам да има избор м/у пола или панталон

Amiii....to vse zle,koeto i da e...mnogo ne obicham poli,a pak pantalon..dynkito si e dynki vse pak...ujas...zashto ima tolkova gadni hora na tozi svqt ,be?!!

униформи съкс ... според мене достатъчно е някоя значка или шал за различия между училищата...всеки си има собствен стил и не може лятото да ходиш с вълнена униформа (както в някои училища)...
    EMINEM ZAVINAGI !!!

dori da ne e valnena, za6to vseki da gubi svoqta identi4nost!!!
    A i ako naistina celta e da nqma razli4ie m/u bednite i bogatite deca v u4ili6te, po logi4no bi bilo, vmesto da se davat pari za uniformi da se dadat na po-bednite deca da si kupqt drehi...

Такаа ...

Положителни страни:
    1. По-добро име на училището
    2.Учи на подреденост и организираност
    3.Децата чиито родители не могат да си позволят "готини" дрешки не се чувстват по начин който би ги смутил и би отклонил от основната цел на училището - а именно усвояване на знания
    Отрицателни страни
    1.Не е приоритет униформата да бъде хубава... (да я има ама каква е на сички им е през фара...)
    2. Несъобразяване с климатичните условия
    Бележка
    Либсата на индивидуалност не може да бъде причина за отричане, защото ще ме извинявате ама ако са ви нужни парцалките за да сте различни... не ми се мисли...
    а и + това училището не е за да се показват новите парцалки.... усилията който хвърляте за да си търсите дрехи бихте могли да използвате за да понаучите нещо....

Vsa6tnost lipsata na individualnost e dosta golqma pri4ina... Ne znam za6to q podcenqva6 taka. Predi 30 godini sa bili taka vsi4ki s ednakvi drehi, pri4eski...dori ne znam kvo ima da go komentiram...vseki ima pravo da nosi kakvoto si iska, jiveem v demokraciqta! I ako naistina tva se pravi zaradi bednite deca po-dobre da im se dadat parite, kakto ve4e kazah!

Ами аз съм за,но да не е цяла униформата,ами просто отличителен елемент на училището ,като шалче или вратовръзка

...hate my nickname

Мега фен Аватара на lenito_sf
    mi az pak sam protiv uniformite naistina trqa vsi4ki da sme ednakfi i da nqma razli4iq v vida ni no 4ak pak do takaa stepen a i samo ako ste videli nakfo prili4at uniformite moje da govorite a plus tfa sa okolo 300 lv za ena tapa grozna riza qke pak grozno i pantalon ili pola da ne zabraa da spomena 4e sa grozni i dvete kfoto i da e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си