.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 133
    Цитирай Първоначално написано от *k@Li*
    Vsa6tnost lipsata na individualnost e dosta golqma pri4ina... Ne znam za6to q podcenqva6 taka. Predi 30 godini sa bili taka vsi4ki s ednakvi drehi, pri4eski...dori ne znam kvo ima da go komentiram...vseki ima pravo da nosi kakvoto si iska, jiveem v demokraciqta! I ako naistina tva se pravi zaradi bednite deca po-dobre da im se dadat parite, kakto ve4e kazah!
    i az sum na su6toto mnenie razbira se ima niakoi deca koito ne razgrani4avayt u4ili6te ot magistralala ama tva si e tehen problem dano ne slagat uniformi za6tot individualnostta kum koiato na6iat sviat se stremi 6te iz4ezne!

Град
    Sofia
    Аз съм против тези униформи....Според мен всеки човек им право на личен вкус и има право да бъде свободен да се облича както иска....аз никога не съм парадирала с това че имам много и хубави дрехи...да имам,защо да не си ги нося?-Някой деца нямат пари....не съм егоист,ама аз имам и имам възможност да се обличам добре,не всеки я има тази възможност,но този който я има защо да не я използва.Никога не съм се присмивала и не сум се подигравала на дете което няма много и хубави дрехи,всеки има различни възможности...Не мисля че всички трябва да сме еднакви,за тфа защото някой имат повече възможности от други...

Повече от фен
    Аз съм за, стига да са хубави
    btw Как щях да забравя - и момичетата по полички :P
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от darking
    А ако не искат момичетата?

Голям фен Аватара на dark_wings
    Аз харесвам учиформите/поне в моето училище /.Ако са стилни и добре измислени защо не?!На днешно време като чуем училищна унифорна не трябва да си предстаняме тези от типа''карирана поличка и черни обувчици'' за момичетата!Сега униформите не са чак толкова лоши... Единственото,което ме дразни в униформата,която трябва да нося,е розовата ризка ще свикна

Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Цитирай Първоначално написано от darking
    А ако не искат момичетата?
    А да как щях да забравя Няма да нося полата само панталона

В нашто уч-ще миналата година въведоха униформите, които за жалост са мн неудобни, а и за някои ученици нямаше подходящи размери. На всички момичета от нашия клас най-малкия размер ни беше голям, а и материите бяха ужасни. Да не говорим, че след въвеждането им, половината ученници продължиха да си носят други дрехи и нямаше никакъв ефект. Само на празници ни задължаваха да сме всички с униформа , тей че съм против униформите, защото не оказват ефект

НИКОГА!По бих предпочел да умра отколкото да я нося тая гад

Нищо против. И да има и да няма все ми е едно, все пак няма да дойде края на света с една униформа! А и на мен вече ми писна да гледам някви келеши да се размяткват по кабинетите като чалга певачки

Цитирай Първоначално написано от dark_wings
    Аз харесвам учиформите/поне в моето училище /.Ако са стилни и добре измислени защо не?!На днешно време като чуем училищна унифорна не трябва да си предстаняме тези от типа''карирана поличка и черни обувчици'' за момичетата!Сега униформите не са чак толкова лоши... Единственото,което ме дразни в униформата,която трябва да нося,е розовата ризка ще свикна
    СпорЕд Мен в НаШатА унИфОрМа тоВа е нАй-ХубавОтО Мен Не мИ ХаресВа пУловЕрЧето... :P

Цитирай Първоначално написано от miss_disgrace
    СпорЕд Мен в НаШатА унИфОрМа тоВа е нАй-ХубавОтО Мен Не мИ ХаресВа пУловЕрЧето... :P
    Пуловерчето на мен ми харесва,ама ризатааа

Май малко преувеличавам

Цитирай Първоначално написано от miss_disgrace
    Пуловерчето на мен ми харесва,ама ризатааа

Май малко преувеличавам
    Ми..Нз...Сиг след един месец носене няма да имаме такъв проблем-изобщо няма да ни се иска да ги погледнем

Цитирай Първоначално написано от nailana
    не съм против униформите,защото примерно тези,които са по - богати,постоянно парадират с парите си,но има и деца,които са в мн затруднено положение,и им се налага сами да си изкарват парите

и малко или много ,униформите поне до някаква степен ще премахнат тези различия.
    Да това донякъде е така,но богатите ще парадират не с облеклото ,а с поведението си и ще имат повече джобни от другите ученици,ще имат по-хубави раници,нови учебници....И мисля ,че ако наистина парадират с поведението си,ще стане още по-зле и по-бедните ученици ще се чувстват още по-гадно.Децата на богати родители винаги ще намират начин да парадират с това и ще е много по-добре ако го правят чрез дрехите си.Така,че най-добре е без униформи.

Цитирай Първоначално написано от beautiful_lass
    Vsa6tnost lipsata na individualnost e dosta golqma pri4ina... Ne znam za6to q podcenqva6 taka. Predi 30 godini sa bili taka vsi4ki s ednakvi drehi, pri4eski...dori ne znam kvo ima da go komentiram...vseki ima pravo da nosi kakvoto si iska, jiveem v demokraciqta! I ako naistina tva se pravi zaradi bednite deca po-dobre da im se dadat parite, kakto ve4e kazah!
    i az sum na su6toto mnenie razbira se ima niakoi deca koito ne razgrani4avayt u4ili6te ot magistralala ama tva si e tehen problem dano ne slagat uniformi za6tot individualnostta kum koiato na6iat sviat se stremi 6te iz4ezne!
    Абе вие сте луди !!! дрехите ви ли са ви индивидуалността!?!??!?! абсолютно некомпетентни мнения!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019

Re: унифоми в училище

Цитирай Първоначално написано от isenceto
    Кажетеми Вашето мнение. Според Вас трябва ли да ходим на училище/в гимназията/ с униформа. Какви са предимствата или недостатъците на това предложение, наложенo ни от МОН. Дайте ни и някякви по-приемливи и хубавки скици или снимчици на униформички. Благодя Ви предварително!
    Не може предложение да се налага.

Аз не харесвам униформите. Просто не искам цялото училище да бъдем облечени в едно и също всеки ден. Скучно е и "елегантния стил" не ми е по вкуса. Ще е фрапантно зимата да ходя с яке за сноуборд и отдолу със сако или официален панталон с кецове...

Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    Абе вие сте луди !!! дрехите ви ли са ви индивидуалността!?!??!?! абсолютно некомпетентни мнения!!!
    Да бе ти ще кажеш кое е компетентно и кое не, много си смешна...и тъпа...Да не си върха, тя ще казва кое е компетентно и кое не...пффффф!!!

Да бе ти ще кажеш кое е компетентно и кое не, много си смешна...и тъпа...Да не си върха, тя ще казва кое е компетентно и кое не...пффффф!!!
    ми да ест ти ли да казваш искаш.... не може.... ти си тъпа и НЕКОМПЕТЕНТНААААААААААААА

ми да ест ти ли да казваш искаш.... не може.... ти си тъпа и НЕКОМПЕТЕНТНААААААААААААА
    Ооо да, ти пращиш от компетентност Смях, дето дори не може да си изрази мнението без да се скара с някой...Това, че не можеш да пишеш грамотно е отделна тема, ама айде!!! А и това, че изглеждам тъпа в очите на човек, който не може да схване каква индивидуалност дават дрехите, за мен е комплимент!!! И да не забравиш да продължаваш в същия дух, че да имам на кво да се смея

тъка е исфинявай нъистинъ сие права дриехитие давът такъва еиндифиетуальост... напримиер ас ние обштувам с хуора който носиат сведло син цфят и виолиет заштото тиехнатъ интивитоалнос ние ие иасно исразенъ... да така е човек не може да бадие сабавиен ръзличиен и интириесин ако ие облиечин еднакфо със фситчки.... мнуогуо сие омнъ стъвъщ ми идул... напрафу интифитуалнусттЪ и гулиемия набур от тиеми и мнения от които строи знаниие и мадруст мие васхиштафад!

Точно така, не очаквах да ме разбереш. Но няма проблем, трябват умствени възможности за тая цел

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Аз съм "за" униформите. Писна ми да гледам разни момиченца дето изглеждат така сякаш отиват на дискотека, а не на училище.
    с зърната отвънка и наистина в нашия клас това става всеки ден!
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

о.О Присмял се хърбел на щърбел гледам.

Vsa6tnost lipsata na individualnost e dosta golqma pri4ina... Ne znam za6to q podcenqva6 taka.
    И аз така казвам... липсата на индивидуалност е голяма причина да въведат униформи, въпреки че аз не съм голям фен. :P Mи тъй де, аман от еднаквост в мисленето - трябва индивидуалност, ма не в дрешките. Еднаквост в парцалките изглежда доста добра предпоставка за нагъване малко на сивото вещество.
    dano ne slagat uniformi za6tot individualnostta kum koiato na6iat sviat se stremi 6te iz4ezne!
    Aй, към такъв тип индивидуалност ли се стреми нашият свят... В такъв случай работата много на зле отишла. На втория етаж - гараж.

П.П. Мили сладки девойки, колкото и да се пънете на тези униформи, последните оказват невероятно влияние върху мъжките мозъци в повечето случаи...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

иеми ние муожие вситшки да смие умние катуо тебие ...

Абе вие кво толкова не разбирате , че човек може да изразява себе си и чрез дрехите си, ама не казвам, че само чрез тях, както се опитват да и изкарат някои хора!!! Да, те подсказват за неща , които харесваме...
    А и ето ви друг довод над , които да умувате...защо човек да не се облича така както се чувства добре и така както се харесва!!!??? Що трябва нещо да го спира да се чувства удобно!!!???

ЗА да се учим на дисциплина!!! няма цял живот да си правиш квото искаш!! а и + тва така всички сме равни разбираш ли никой няма да парадира със скъпите си дрехи
    вместо пари за униформи да дадем на по бедните за дрехи
    Ти би ли казала аз съм много бедна ще ми дадете ли от събраните пари... БИ ЛИ ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си