- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- унифоми в училище
Абе Кали...макар Пуканка да е кучка и не мога мн да я търпя...съм на нейна позиция...според мен...трябва всяко у-ще трябва да има нещо като униформа...и то различна за всяко у-ща ...така да се различаваме...
Комплимент за теб е да ти кажат че си тъпа коза...така ли?Първоначално написано от *k@Li*
Представам си кво е Обида за теб...Комплимент за теб е да ти кажат че си тъпа коза...така ли?Първоначално написано от *k@Li*
![]()
![]()
![]()
Това идеално го разбирам. Може да изразява цели идеи. И точно такава е идеята на стила на обличане в някои субкултури, но не вярвам, че 90% от хората в училище изразяват нещо с начина, по които се мъкнат (освен "Вижте ме колко съм куул".Абе вие кво толкова не разбирате , че човек може да изразява себе си и чрез дрехите си
A защо униформите трябва да бъдат непременно възприемани като неудобни, това ли е тяхната цел според теб?Що трябва нещо да го спира да се чувства удобно!!!???И носила ли си униформа, че да знаеш що е то, или вярваш на мнението на някое мрънкало? Аз лично не съм носила, признавам си, и не ми е твърде ясно, но ще нося и знам, че ако нещо не е удобно може да се прекрои, а ако не е "very cool" - да бъде "разкрасено" и разнообразено. :P
И един мармот увива шоколадът в станиол... Вярваш ли го?а и + тва така всички сме равни разбираш ли никой няма да парадира със скъпите си дрехи![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Да вярвам го .. била съм в даскало с униформи и то не лоши и знам как е.... имах една фр на която родителите не са много заможни и не могат да и купуват ФЪН дрешки и мога да ти кажа че след налагането на униформите нямаше подмятания от рода "тези парцали от коя кофа ги извади" макар че дрехите и не бяха скъсани или мръсни но просто си бяха по стари и не толкова хубави !!! Да вярвам че ще е много по добре с униформи!Първоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
Значи онези просто не са били достатъчно изобретателни в обидите. ^^ Винаги има начин да покажеш колко по-богати са мама и тате :P
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Хора,не мога да разбера какво се карате, при положение че нас никой не ни пита искаме ли униформи или не.Кажат ли ще носите-носим,кажат ли няма да носите-няма да носим.
Не мога да разбера..какво е значението дали ще си с униформа или не.. тази уноформа какво променя..не може да промени нито успеха нито поведението ни в училище .. аз съм против.. цяла година с едни и същи дрехи..скука бляя![]()
Аз също не искам униформи, но може би наистина от една страна така ще е по-добре, за по-бедните деца. И наистина ако ги направят готини и удобни може би няма да е толкова лошо.
И все пак, няма да ми е много приятно, защото така няма да имаме свободата да бъдем различни от другите (поне по начина на обличане) и сами да решаваме какво да носим, някакси ще ми е гадно всички да са облечени като мен...
Леле, гениите те, незнаещи да общуват с подтекст... Бравооо, умницииии!!!Първоначално написано от Slivi
![]()
![]()
![]()
Вие верно не сте много умни...Първоначално написано от ПуКанКа
Нека ви разясня казаното от нея, тъй като очевидно сами не можете да се справите. Кали се опитва да ви каже, че надали някое тъпо момиче може да определи дали тя е тъпа, просто защото не може да схване кво казва, заради тва го приема като комплимент. Тва, че не разбирате кво ви казва, не значи че тя е тъпа, както вие си мислите, а обратното!
оОоООоо Схващам си аз много добреПървоначално написано от Forest_girl
мерси все пак за услужливостта... ама кали изразява мнение което греничи с идиотизъм.... индивидуалността на хората е в обличането..... е тва ако не е тъпоооооооооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само не ми казвай, че не ти пука как си облечена! Айде да бъдем честни. :Р И е права - всеки се облича както му харесва (някои дори според музиката която слушат) и това е начин да изразиш себе си, да покажеш на света кой си. И затова смятам, че ще е гадно да ни лишат от тази възможност. Вярно е, че не само по дрехите можеш да си различен, но и това е начин, нали. Това е един вид свобода. Аз лично искам да имам право да избирам с какви дрехи да ходя на училище или където и да било.Първоначално написано от ПуКанКа
Ей тва е истината и аз тва се опитвах да обясня^^^![]()
![]()
![]()
А и btw ,Пуканка, не си личи да схващаш много добре, защото в такъв случай щеше да осъзнаваш, че с тва изказване се поставяш в едно много тъпо положение ...
Абе все ми е тая .. И аз имам униформа и кфо?Приличаме на изпаднали германци буквално !!! 64 лв за какво? За 2 тениски от магазин за втора употреба (поне така изглеждат) , една значка и едно сако , ама сакото ако баба ми извади нейното сако ,когато е била на 15 (преди 50години) ще е по -хубаво от тези ... Абе пфффф , различния и тем подобни глупости , кой както си иска да се облича !!!Бях "За" униформите , но след като видях нашите какво представляват .. Кажете как ще изглеждам с тениска от втора употреба,значка,и сако толко голямо,че ми е почти до коленете (е не е до коленете,но съм като в чувал) + тфа можели сме отдолу да ходим с каквото решим
Аххх лелеее, ще си облека за капак една къса пола по къса от сакото става много яко
![]()
![]()
![]()
Така поне всички ще изглеждаме бедни ,за да няма различия ... ГЛУПОСТИ
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
не!..много против тфа съм... секи си има право да носи тфа което харсва а не другите да мъ казват и избират кфо да носи... а и самите униформи са яко шит и тфа е някфо нечистоплътно въпреки че аз мойта си я пера често ама се пак.. нз според мен тряа се спрат тия униформи....![]()
![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
За! За мен да нося униформата на училището е престиж..Знам цената на услията, които съм положила, за да влезна и се гордея с това. А още по-голяма гордост ще е и да му нося униформата.
Пък и няма да ми отнема час и половина време за избиране на тоалет за деня..![]()
az sym protiv mn ednoobrazni 6te stanem a puk moje bi e dostaty4no prosto da ni zabranqt vulgarnite i drehite prez koito moje da ti se vidi belioto ili ne6to takova
Тази работа с униформите не ми се нрави много.Както казаха всеки си има индивидуалност,която го прави различен.Неможе всичките овци в един куп.ПРОТИВ СЪМ!!!Пък и униформите не са хубави.Да беше нещо свястно(приемливо) да,но сега съм против.
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
абе ако е удобна-се тая,ама в мойто даскало униформата е супер непрактична...само поларчето мяза![]()
a znaete dali v 157 shet ima uniformi mnogo mi e interesnoo
а някой да знае нещо за 18то ?