- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- унифоми в училище
az li4no sum "za" uniformite zashtoto poprincip imam vuzmojnost da si kupq normalni drehi oba4e figurata ne mi pozvolqva da si kupuvam vsi4ko kakvoto si haresam.kupuvam si kakvoto mi stane.ne mislq 4e uniformite ubivat individualnostta no tova si e moito mnenie![]()
Аз съм "за" стига полата да не е прекалено къса. Имам предвид до коленете, но по къса не. И ако момичешките поли са по-дългички съм да. Иначе letilili и аз не съм слаба, но да не ти пука.![]()
Ето тва е сайта на фирмата, която е одобрена да шие униформите за България.( поне аз така знам) :
http://www.bonitastyle.com/page.php?n=672&SiteID=74
Ето тук има още :
http://www.dakastylebg.com/index.php?lang=bg&page=10#5
Ми ся ме приеха в НТБГ и съм с униформа....а ве не са толкова лоши само дето полите не ми харесват много много ама и с панталон може да се хои...!
Иначе съм фифти фитфи ...и да и не ...![]()
В никакъв случеи Твъдо не!![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
Ми ходи и ти така,бе.Защото аз лично преди всичко си гледам външния вид,и независимо колко си богат/беден всеки може да направи нещо по въпроса да не прилича на селянин,винаги си ходя като на дискотека.Против униформите съм,5 дена в седмицата с едни и същи дрехи и в петък цялото даскало смърди на пот и неизпрано... И другото,което е,е изключително смешно,деца на по 13-14 да обходят целия град с костюм и вратовръзка !Първоначално написано от ^Santra^
Жените първо виждат силата не мъжа,после се влюбват в неговите слабости...
Напълно съм съгласна ... И въпреки това ми е интересно с униформи ама не и до края на 12 клас ... Че аз сега ще съм 8-ми ... Кво ще прая 5 години с тая униформа ... Тя ще стане на парцал ...Първоначално написано от Witherspoon
Искам като стана 12-ти клас тогава да ги пуснат да бъда само 1 година и .... Айде чао...
![]()
Против![]()
Суетата.Моят любим грях.
При мен за сега няма
И се надявам да не я сложат...
Въпреки,че не съм против,но просто не ми харесва как изглеждат..
Задължително ли е момичето да е с пола??![]()
![]()
Мен лично пък с пола на училище на ми е удобно...
Не мога да тичам и всякви такива...
Е ест има хора които са си свикнали с полите..
И другото е че чак ги знам кви ше са карирани...некфии от вълнаа или и аз нз напрао лошо ми станава....ако ги бяха направили за България някакви памучни по лека материя,с удоволствие,но за момента предпочитам,
на училище да си ходя както ми е удобно,а не както ми налагат![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Против много ясно тъпо е всички да сме еднакви!
Аз имам униформа, не е болка за умиране, толкова половин ден не ни пречи да стоим с тях.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
taka az ot edna strana s1m "za" 6toto naistina e sme6no da gleda6 momi4encata tr1gnali vse edno na diskoteka a ne na daskalo...no naistina da sa normalni...i haresvani... ot edna strana s1m "protiv" 6toto i az nqma da moga da si nosq parcalkite....![]()
awe kfoto 6tat da praat nalojat li gi nqmame izbor...
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
[quote="alwinka"]Ха-ха-ха...Като станеш 12 клас няма да има нужда да ти дават уноформа,защото си последна година.Така,че мечтай си...Първоначално написано от Witherspoon
![]()
Аз съм против.
Я дай снимка...Ако може.Първоначално написано от st1ka
![]()
хаха ако сложат униформи аз няма да ходя на даскалопротив униформите съм!изобщо не ми пука кой колко пари има и кви дрехи си купува...аз искам да си нося моите дрехи и да си ми е удобно с тях..момИче съм и ако трябва да нося пола-няма да ходя на даскало бе!!! всеки си има стил,не мисля че трябва да ни задължават да ходим с определени дрехи..да не сме в армията
![]()
и аз съм против, макар че ще бъда 12 клас и ми е все едно ..и да въведат ще изкарам една година някак![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
az sam ZA uniformite 6oto vse pak vsqko u4ili6te trqbva da e nqkvo takova s po dobri usloviq i spored men uniformite ili pone nqkuf znak na ujili6teto koito da go pritejava vseki u4enik ot tova daskalo sa nai dobriq na4in ............vse pak 4ujdite u4ili6ta i universiteti sa mnoo po prestijni kato vidime nqkoi s uniforma si predstavqme "toq sa u4i v ebati koleja" i sekvi e takiva i za tva sam ZA![]()
![]()
![]()
http://www.prikachi.com/files/298011x.jpgПървоначално написано от SuNsEt
http://www.prikachi.com/files/298012U.jpg
Заповядай!
Снимала съм и лятната, и зимната!
Имаме и панталон,пола и жилетка, но те не са задължителни, затова не съм ги снимала!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз съм За униформите,само да не са мн гадни.Според мен предимствата на униформите са повече.Ще спрат обсъжданията кой как е облечен,кво не му е наред,къв бил и т.н.
А и така си представяш даскалото![]()
Не виждам нищо лошо в това да се носи униформа![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ЗА !
ето в такава униформа трябва да са ученичките
http://store4.data.bg/morkedin/shhhh.JPG (момичето в ляво)
Моля ?!
еми и аз съм ЗА, но да са нормални, като по филмите (и в никакъв случай да не е задължително момичетата да са с поли, че...)
Абе бива...Първоначално написано от st1ka
![]()
![]()