Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
Цитирай Първоначално написано от *k@Li*
А и това, че изглеждам тъпа в очите на човек, който не може да схване каква индивидуалност дават дрехите, за мен е комплимент!!!
Комплимент за теб е да ти кажат че си тъпа коза...така ли?
Представам си кво е Обида за теб...
Вие верно не сте много умни...
Нека ви разясня казаното от нея, тъй като очевидно сами не можете да се справите. Кали се опитва да ви каже, че надали някое тъпо момиче може да определи дали тя е тъпа, просто защото не може да схване кво казва, заради тва го приема като комплимент. Тва, че не разбирате кво ви казва, не значи че тя е тъпа, както вие си мислите, а обратното!
оОоООоо Схващам си аз много добре мерси все пак за услужливостта... ама кали изразява мнение което греничи с идиотизъм.... индивидуалността на хората е в обличането..... е тва ако не е тъпоооооооооооо
Само не ми казвай, че не ти пука как си облечена! Айде да бъдем честни. :Р И е права - всеки се облича както му харесва (някои дори според музиката която слушат) и това е начин да изразиш себе си, да покажеш на света кой си. И затова смятам, че ще е гадно да ни лишат от тази възможност. Вярно е, че не само по дрехите можеш да си различен, но и това е начин, нали. Това е един вид свобода. Аз лично искам да имам право да избирам с какви дрехи да ходя на училище или където и да било.