- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- унифоми в училище
Предпочитам да умра,отколкото да облека нещо от сорта.Първоначално написано от bobka
Иначе ти питаше за 18..Ами не,нямат униформи и до колкото знам няма да имат скоро.![]()
Ами по-скоро съм за...Но да не са някакви скучни все пак.Всъщност най-вече съм за, защото комбинацията риза+вратовръзка за момиче ме кефи.
Ami i da se nalojat ..ne na vseki y4enik 6te stoqt dobre i mnogo malyk procent ot y4enicite 6te gi nosqt..Do edna strana shte e dobre za6toto "qkite kaki " nqma da mogat da hodqt s potni4eta v koito edva im se sabirat balkonite i kasi polichki s koito im se vijda dypeto .. da ne stavam zlobnaIiIi donqkade shte e mnogo dobre za y4ili6teto i decata v nego ..
To pone ako se nalagat yniformi da sa dobre stilizirani .. da stoqt dobre na vsqka stryktyra i nai vajnoto da ima pravilo v y4ili6teto s koeto bez yniforma ne mojesh da vlezesh v nego !!!
Аз не съм съгласна с униформите.Като оставим на страна това,че са доста скъпички,с униформа аз лично няма да се чувствам конфортно.![]()
Аз лично съм за,но съм и против,това да те задължават как да се обличаш си е гадно,но във всички престижни европейски училища има униформи,от друга страна,тези които нямат,чак толкова много пари,вече няма да се чувстват некомфортно сред по-заможните си съученици.
Според мен най-доброто решение се крие в нещо като правилник,в който неприличното и предизвикателно облеко да се забранява,по този начин всеки ще си носи негови си дрехи ,но предизвикателните облекла,ще остаянат за вън.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Само без пола!!!!!![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
аз съм против униформите всеки си има свои собствен стил на обличане
както и аз
![]()