.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Голям фен
    Град
    botevgrad

WhaT the FucK . . .

Такаа...харесвам едно момче от около няколко седмици.Аз съм на 14(скоро правя 15) а той имаше бал тази година.По едно време излизахме заедно на кафе(уж като фр. ама той винаги си ме изпращаше до нас).Говорехме си по телефоните с часове - в буквалния смисъл на думата (незнам техните как са му плащали сметката... ).Говорехме си за какви ли не неща - филми,музика и такива работи.Обаче по едно време всичко спря.... ;( И сега аз отново го карам да излизаме на кафе и такива работи,обаче той все нещо ще се измъкне - ще излиза с фр. , трябва да ходи еди къде си и такива...Иначе по скайп всичко е ок - пишем си с часове.Обаче има и друго - той е единствения тийн негър в града и мама или не дай си боже тате разберат че имам намерение да излизам с него ще ме застрелят.Мама може би по спокойно ще го приеме,защото и споделям всичко,ама бащаткото... ще ме гледа .А на всичкото отгоре мама си е въобразила че е наркоман което не е изцяло вярно - кой не пуши треволяк от време на време .А и днеска го видях,отивах към една фр и той мина на около 30 метра от мен и щом ме видя дойде при мен
    Той:Как си?Какво правиш?
    Аз(червена като домат ):Ами аз..такова..отивам до тва,до..една фр че трябваше да и занеса там нещо... (това го мърморя около мин и нещо
    Той:Ама какво ти е станало,защо си толкова червена?
    Аз (пред нервен срив ) :амиии то такова...незнам и аз...(вече сигурно съм била с цвят на доматено пюре )Айде ако искаш някой път на кафе...(за една седмица сигурно му го повтарям 10 пъти )
    Той:Миии,аз сега...такова...ще излизам с момчетата и....незнам..някой път..
    Аз:Ми ок тогава..Айде аз ще тръгвам че ще закъснея...
    Той:Ми ок...Довечера ако можеш влез в скайпа..
    Аз(отново почервенях):Амиии,да...ще мога

И такаа...Някой ако има някаква идея как да го накарам да ми обърне внимание не като на фр,ми като на нещо повече...А и някой ако случаайно има идея как да кажа на мама (ако изобщо доживея да излезна с него ;( ) че ще излизам с него.Все пак не е особенно обичайно от цял град да хлътна по единствения тийн негър

Град
    у вас ;]

Re: WhaT the FucK . . .

... чесно нямам думи... ами сваляй го щом искаш да те харесва, а за това за майка ти.. защо тя трябва да знае... според мен нямаш никакъв проблем ... освен това че той не те харесва ама това можеш да го промениш ти, едва ли друг може да ти помогне..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    тийн негър тийн негър

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Да наистина защо майка ти трябва да знае че излизаш е него?!Вярно и аз казвам много неща на моята и разбира се не всичко Иначе няма как да те приеме като момиче(не само фр.) без да му се сваляш! Тва си е лично моето мнени по въпроса но ти ще си решеш!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Къв е проблема, негрите са с по-големи патки и могат да изпушат повече трева от белите, без никой да разбере...Хващай го, не се чуди толкоз Макар че той май те харесва само кат приятел

Хващай го тоя нига .Супер яко е ерно,ааааааа евалата :P ! What's up my nigga ?

Град
    Ин Дъ Клуб
    Виж са утиаш и му вкараш една цепия викаш му ' Пич кефиш ме, ама май не си го разбрал.. ае ме изкараш на кафе, че ми е тъпо без теб... и не ми излизай с оправдания чакам те след 2 часа..'

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Негрите какъв език гооврят?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Негрите какъв език гооврят?

очевидно български защото в историята пише че я е попитал " как си"

а иначе сигурно говорят на сумба-думба-суахили
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage

сумба-думба-суахили

По темата.. кажи му че го харесваш бе кво толкова
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

по скайп-а може да ти прави мили очички но явно има причина за да се отдръпне пък и ралзиката ви е голяма 5 години някъде
    как да го накраш да излезнете - ми ти като го види почервеняваш незнам как не е забелязал това като сте излизали досега няколко пъти.може да им друга и да се отдръпва.а за майка си изчакай да станат работите пък после и кажи
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    М.. Много не залагай на такава връзка, защото тези връзки са много трудни.. Имам в предвид дори да се харесате и тръгнете проблемите занапред може от части да ви променят и връзката и взаймоотношенията.. Не знам.. просто.. той може би също те харесва но иска първо да те опознае като приятелка и после да тръгнете. Може пък да има някой други фактори които му пречат.. не знам Ти най-добре си знаеш, но препоръчвам ти първо да говориш с него, да не се притесняваш от него, да превъзмогнеш притеснението и АКО си паснете с него, тогава вече ще му мислиш как да кажеш на вашите.. Най-лесния вариянт е да се подготвиш за всички непрятности, да го вземеш и да го представиш като твое гадже на ваще и това е.. ако не им изнася, ще търпиш конско ама няма да си даваш ината особено ако се разбирате и всичко е оК но не избързвай
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    София
    Отдръпни се малко. Не бъди толкова лесна и винаги готова на всичко. Не му повтаряй непрекъснато дали иска да излезете!
    Smile!?

Ами първо се залюбвате с Mr. Yoyo nigga и така нататък и след 2 месеца отиваш и тропваш на майка си: Мамо аз си имам приятел от 2 месеца. - Така ли кой ?!?!?! Ами ей тоя негро! И ся принципно свестните родители не развалят щастието на децата си Въпреки че аз свестни не съм срещал ама много се преструват добре...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Като се зачетох в историята и стигнах до момента, в който казваш че е мангал ми се додрайфа!

М.. Много не залагай на такава връзка, защото тези връзки са много трудни.. Имам в предвид дори да се харесате и тръгнете проблемите занапред може от части да ви променят и връзката и взаймоотношенията.. Не знам.. просто.. той може би също те харесва но иска първо да те опознае като приятелка и после да тръгнете. Може пък да има някой други фактори които му пречат.. не знам Sad Ти най-добре си знаеш, но препоръчвам ти първо да говориш с него, да не се притесняваш от него, да превъзмогнеш притеснението и АКО си паснете с него, тогава вече ще му мислиш как да кажеш на вашите.. Най-лесния вариянт е да се подготвиш за всички непрятности, да го вземеш и да го представиш като твое гадже на ваще и това е.. ако не им изнася, ще търпиш конско ама няма да си даваш ината Very Happy особено ако се разбирате и всичко е оК Wink но не избързвай
    Отдръпни се малко. Не бъди толкова лесна и винаги готова на всичко. Не му повтаряй непрекъснато дали иска да излезете!
    Зарад такива като вас ще изтърве момичето черната чурка.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    А какво според теб трябва да направи? Явно е,че момчето не желае сега да излиза с нея. Трябва да продължи да му предлага като нахална конска муха ли? На дали,ако влезе в ролята на преследвачката, която здраво е хлътнала по него, ще има успех..предвид обстоятелствата.
    Айде стига глупости
    Smile!?

Офф, вие сте ебахти задръстените расисти.. циганин бил, има огромна разлика между циганин и негър..
    За тези, който не разбират разликата мога само да им се изсмея О_О

Град
    In Devil's Castle
    наистина ще е добре да не си толкова достъпна...
    someone else...

Град
    Shove IT

Град
    София
    Добре де..кви са тия глупави снимки..
    И аз имам приятел,чийто баща е негър,ама като го видят момичетата и припадат след него.
    Така че не се подигравайте
    Smile!?

Супер фен
    Град
    Панацея

Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    тийн негър тийн негър
    +1
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Едно положително. негрите са надарени.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    pz city
    сега ще погледна от мъжката гледна точка и сигурно на дамите хич няма да им хареса това което ще напиша.Така аз предполагам че на въпросното момче му е писнало да води малки куклички за ръчичка из града и да се опитва да ги ...... истината понякога боли нали ама това ми се струва най-разумното обяснение

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    А какво според теб трябва да направи? Явно е,че момчето не желае сега да излиза с нея. Трябва да продължи да му предлага като нахална конска муха ли? На дали,ако влезе в ролята на преследвачката, която здраво е хлътнала по него, ще има успех..предвид обстоятелствата.
    Айде стига глупости
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си