.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: swey

Град
    Велико Търново

swey

fsdg
    Руса кукличка

Guest
    според мен си постъпила правилно,че си и казала. но все пак незнам на нея ква и е работата ти какво и с кого правиш...
    А на нея вярват ли на нещата които казва???Ако ваще ще ти направат проблем им обясни,че тя си измисля....
    а най-добре отиди при нея и и обясни,че нещата които тя казва ти влиаят зле..,че имаш проблем с родителите...че приятелите ти вече странят от теб ..еи такива неща си измилси ако и това не помогне...нз

но все пак постъпката ти е правилна според мен.В никакъв случай не си сгрешила,че си и казала

Град
    Велико Търново
    Руса кукличка

Guest
    почти навсякъде има по една тъпа клюкарка,дето да разваля кефа на другите
    и аз се чудя какво печели,като разпространява клюки за теб....
    ЕВАЛА,че си се осмелила да и се опълчиш

Но щом говори иза другите хора глупости...значи вече никой не и обръща внимание....така че не се притеснявай

Обикновенно хора, които имат връзка се целуват.
    И във всеки квартал има такава, да не ти пука.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ХАХАХА..
    доста притеснително... целуваш се с приятеля си... въх въх ще се обадя на 166
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    tq e mn golqma klukarka i govori taka za mn hora.dori za edna ot priqtelkite mi.samo,4e dnes se usmelih da i zatvorq ustata,no dano da ima efekt.a ako i kaja,4e priqtelite mi stranqt ot mene i taka natataka,na neq izob6to ne i puka.daje ne vijdam kakvo pe4eli tq kato razkazva takiva ne6ta.na6ite ako razberat 6te kaja,4e si izmislq,no se pritesnqvam da ne izmisli ne6to po-lo6o,makar 4e q predopredih
    Ак0 си измисли, ще си измислиш и ти е
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

93 си, тоест на 15 нали?? Какво лошо има да се целуваш с някого? Ако ваще ще ти кажат нещо говори с тях, че не си детенцето им и си абсолютно на възраст за такива неща... Ако бях аз на тая клюкарката нямаше да и се размине с предупреждение....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    AAA не!!! Какви са тея целувки бе??? Ш ало докато не станете пълнолетни... по американски даже на 21, без никви целувки! Даже си отрежете езиците, за да е сигурно, че никой няма да говори.
    The Spark

Голям фен
    Град
    sofiq
    та не разбрах кво като си се целувала с гаджето ти?!?Ама то от патриахално мислещите хора няма спасение...Евалата поне за тва че си и казала дирекно квото искаш.за тва имаш един "+" от мен :P

Голям фен Аватара на Remini
    Споко маце!Въпросната жена е доста по зряла от теб и е пределно ясно през какво минаваш...всички сме минали по този път...така че няма страшно.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

като ти чета коментарите по темите ми се струваш много положително настроена и пишеш хубави неща,обаче ако стане въпрос за твой проблем много се изнервяш.ейй родителите ти на теб ли ще вярват или на няква си там?! и другото най добре на тях им кажи цялата истина,няма нищо срамно в това че си си намерила гадже!(защото ако на него му показваш емоциите така както на нас той ще помисли че те е срам от него,а и той е голям на 20 май доколкото знам..)Успех
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Все още мисля че си лапе и тряя да порастете малко за да се спрете...но за сега няма лошо браво правилно си постъпила...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Е точно с приятеля си ли намери да се целуваш? Нямате срам значи

А ти толкова ли си притеснена от факта, че си се целувала с приятели си
    Егаси, как може да си измислят такива работи тия хора незнам
    Да се целуваш с приятеля ти - АБСУРД! Никога не прави такова нещо

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Спорез мен хубаво си направила.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Еееее глупости не си постъпила добре , трябваше да я набиеш по кратуната изкуфялата лелка
    ооо страхотен съвет
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Abe kvo ti puka... kvo kato govori.. qvno zavijda.. p1k i celuvaneto ne e ne6to lo6o mejdy dvama koito se obi4at.. i men taka edna koza ot selo .. nqma kvo da prai.. edin den az minah s edni moi fr ot seloto .. tq ni vidqla ii kazala 4e az.. edva li ne s1m im igra4ka v r1cete.. se6tate sa.. na tolko mom4eta.. deto nqma6e ni6to vqrno.. prebirah se s tqh 6toto be6e t1mno stra6no i nikoi drug nqma6e.. prosto si go izmislq i go razpraq na babkite na dr den .. abee e*i gi nakiva mila.. da ne ti puka... kvo govorqt nali horata koito te poznavat znaqt 4e ne e istina.. p1k i mn hubavo 4e i si se op1l4ila.. i az im teglih mainite na si4ki tam kato razbrah i posle pak est sa govorili ama na koi mu puka.. ne si zaslujava da si k1sa6 nervite zaredi nqkva takava otrepka...

Тая лелка сигурно ти завижда.
    Споко навякъде ги има,най-добре кажи ти самата на родителите си,защото родителите винаги очакват от самото им дете да им каже истината,а не да чуят от някой друг. Успех.
    ROCK
    ON!

Град
    на плажа =)
    Офф бе не ви ли писна да пускате теми за всякви простотий ?!?

Град
    Лапландия!?
    Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    Е точно с приятеля си ли намери да се целуваш? Нямате срам значи
    Да как може значи ще изгорите в ада

Град
    London
    Аз ако бях на твое място,нямаше да ми пука какво говори "някаква си" жена по мой адрес...Но така или иначе си постъпила правилно като си и казала право в очите,че не ти е приятно...Аз лично не мисля,че тя ще каже нещо за теб повече.
    <You are never too young to die...>

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Офф бе не ви ли писна да пускате теми за всякви простотий ?!?

eee ... nali za tav e forum ... razli4nite hora imat razli4ni problemi .. duh ... >_<

Svarzano s problema dobre si postapila ... mn po dobre e da i kaje6 i da si "izlee6 du6ata" ot kolkoto da stoi6 kat "vdarvena". V seki slu4ai vinagi ostava :nevinna do dokazvane na obratnoto taka 4e ... 1 duma na kliukarka e = na stoinostta na 1 filiq 2 godi6en hlqb ... kasmet

I'm the Angel of Insanity
    Madness Stricken

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си