- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Курвофолка вече е демоде
Добре, де.. Какво толкова парадирате с многото дискотеки и многото хора там?Първоначално написано от naduta_fukli4ka
ва, че обичате да си показвате простотията не означава, че онази ''музика'' е кой знае какво.
Хората, които слушат качествена музика предпочитат да си я слушат на спокойствие, а не да отидат някъде и да изпростеят, колкото могат..
Нали веднъж поседях малко пред една от тея ''елитни'' дискотеки около НДК (не съм си давал зор да им запомня името) и ми беше адски отвратително да ги гледам даже..
Някви смешни младежи на видима възраст 13-14 години (8 клас), с руси кичурчета и дрешки с блестящи орнаменти по тях се гонеха пред ''дискотеката'' (по-точно бих го нарекъл простотека) като дечица от МАКСИМУМ 4-5 клас и по този начин се опитваха да направят впечатление на момиченцата там..
Някъв пък гонеше някво момиче и и повтаряше:
"Удариме, бе, айде.. Удари ме!"
Е това е страшната интелигентност, разбир'ш ли.. И точно тя определя музиката, която ще слушаш.
Абе кво да се ядосвам..
Смешна работа, откъдето и да го погледнеш..
Нямам търпение да се разкара тая музика!
чалга СЪКСНай-долнопробната ''музика'' драйфа ми се като я слушам
Съгласна и с трите поста.Първоначално написано от Black`Wings
![]()
Ми като ти се драйфа не слушай!Първоначално написано от Martini_Chick
![]()
ПП.Чалгата не е музика ,тя е простотия.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.