- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Университети в чужбина
Можете ли да ми предложите някои хубави университети в чужбина,
които да не са с прекалено високо заплащане, да има българи(български общества), да се учат готини неща и средата да е приятна? Изискванията ми: 1ви език английски(учила съм немски,но не го знам на особено добро ниво). Нещо,което да е проспериращо и да дава възможности. Мерси.
Зависи какво имаш предвид под "не много високо заплащане". Трудно ще намериш добър и евтин университет.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Добре. Ами ти предложи добри университети пък аз ще преценя дали са достъпни за мен?
www.daad.de можеш и сам да си потърсиш, унитата в Гермнаия имат и някои английски специалности, но малко. Внимавай защото повечето са в частни университети ,които имат доста високи такси, а иначе държавните са сравнително "евтини" за европа: таксите варират от 500 до към 750 евро на семестар, допалнително идва и задалжителната здравна застраховка. Доста голямо и развито е българското общество в Nordrhein Westfalen.
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Ама хич нямам предвид за Германия, нещо не си ме разбрала.Първоначално написано от Water_lili
Германия също е "в чужбина", по лесно ще е просто да кажеш къде точно искаш, то не че в европа има много алтернативи с английски и то изгодно.Но оправяй се както можеш, пожелавам ти успех
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.