- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересен въпрос :Д
Абе,момичета и момчета-вие как мислите:момчетата по-добре ли са с избръснати крака или неАз лично го смятам за тъпо да си обръснеш краката,ако си момче.Някво такова гладко-педерастко...Да си сравняваш краката с някво момиче кои са по гладки
![]()
Та вие какво мислите по тоя въпрос -да или не![]()
За момчета в никакъв случай, не ми харесва. За момичета определено да![]()
Животът е адът описан в Библията!
Е за момичета ест.,че даПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
momchetata v nikakyv slychai..pone neshto myjestveno trqbva da ima![]()
someone else...
Бръснене - не, ама епилиране - да![]()
Let The BEAT Control Your Body
Аз лично ги поддържам с машинката на едно нормално ниво....Така хем е по красиво,хем не губя мъжествеността си по този начин![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Можеш ли да пуснеш една снимка,че не мога да си го представя някак си,а звучи идейноПървоначално написано от Remini
![]()
А и при мен са много-нз дали ще се получи тоя номерМоже и аз да сложа снимка
![]()
Елементарно Уотсън!Просто си купуваш машинка за коса...и слагаш приставката ти и избираш дължинатаПървоначално написано от A_B_C
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
za mom4eta-ne,za nas momi4etata-da,ae,ko da ti razpravaam prosto,minalata sedmica edno mom4e po4na da sravnqva kosmite si s men i moqta fr.toz 4ovek e adski zle,ko da kaga
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе имаме един от класа, краката му са просто покрити все едно с вълна.. Все ми е тая дали имат косми по краката, обаче не чак толкова гадни и големи и дълги и черни и набиващи се на око
![]()
![]()
Иначе и гладички не е никак зле ..
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
za mom4eta - opredeleno ne![]()
Странно е да видиш гладки мъжки крака...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
мне за момчетата е супер тъпо :}
за момчета - не , на мен ми се вижда малко педалско![]()
не виждам смисъл..
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Имате искривено чувство за мъшкаризъм,държа на външния си вид особенно много,обичам да подържам тялото си и да си бръсна краката.Не е странно да видиш момче с гладки крака,отвратително е да видиш момче лятото по къси панталонки и да е урасъл като първобитен дивак![]()
![]()
Първо,раздела ти е грешен,второ,има още поне 20 такива теми \/
по темата,на мен ми изглежда педалско![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Ок, давам един прост пример всеки да прецени за себе си дали прилича на гей Мaртин така (не съм му фен,но просто само негови такива снимки намерих)![]()
Чакам коментари![]()
mom4eta brunete si krakata! xD ujasno e da vijdam nqkvi celite obrasli i krak ne se vijdapoddurjaite se
![]()
![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Как ли не си е избръснал главата още...Първоначално написано от LeVski_fen
![]()
ПТ: Аз лично предпочитам небръснати крачка... Мн по- слаурско е![]()
Да точно!Първоначално написано от radito
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
отврат...Първоначално написано от My`OwN
![]()
![]()
![]()
Аз целия съм си рунтавичък по кракатаМного и дъгли косми.Ама не са някви тъмно черни,а може да се кажа,че ако си на светло въобще няма да разбереш,че са черни,а ако си на тъмно и да искаш няма да разбереш
Шъ зема да сложа една снимка след малко
А има някои,на които космите са им толкова черни,че направо се едно ги е боядисвал
След малко ще кача снимка
![]()