- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- В цикъл на морето??? ;(
Какво става ако очасваш да ти дойде на морето? Тампони ли трябва да се ползват? Чух,че те могат да предизвикат инфекция във водата. А и не искам баща ми да разбира, че съм в цикъл. Какво да правя???
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Ми срам ме е.![]()
Peace & Love ;]]
Ми срам ме е.![]()
Peace & Love ;]]
Той ти е баща... на него ако не се доверяваш на кого?![]()
Обясни му и той ще ти даде съвет със сигурност.Ако не - майка ти?
Как ще го помоли за съвет????![]()
![]()
![]()
Та той е мъж-няма менструация откъде на къде ще и дава съвет?
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Майка ми- кво за нея??? Мн ясно,че ще ме разбере и въобще не ме е срам от нея. Въпроса е дали да използвам тампон или и аз нз....![]()
Peace & Love ;]]
зависи на колко си ... на много не са им удобни а и някои не ги понасят, има и инфекции.. но друго спасение за морето няма... Щом питаш значи си по малка, следователно единствения отговор можеш да откриеш в майка ти, която те познава най- добреУспех !
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Кофти - нЕма да ходиш У водАта. Ще ти кажа, че баща ти ще разбере и без да му казваш, дори ако влизаш във водата. Спокойно - срамувай се.
Don't tell me what I can or can't do !
Za6to da ne hodi vuv vodata?? Nali za tova sa tamponite (more, basein, kusa pola). Az sum 4uvala i dvete krainosti: nqkoi sa mi kazvali, 4e moje da se polu4i infekciq
drugi, 4e nqma problem... na men ne mi se e slu4valo
![]()
Mi e takova za maika to,ne e li po-dobre tq da ti dade suvet ot kolkoto nepoznati?!?!?!??! TAKOVA!!!Първоначално написано от angel lips
po temata-tamponi!Ba6ta ti jena ne e vijdal i da znae6,4e na maika ti vseki mesec kato i doide po4va da i se prismiva!!!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
1.Не може да ползва тампони,защото може да се получи инфекция.Първоначално написано от darla_f
2.Защо пък баща и да разбира?Все пак това е нещо женско и не е нужно и мъжете да знаят кога,къде и защо ти идва
Po-minalata godina bqh na more s bashta si. Ochakvah da mi doide na moreto, no za moq radost ne se sluchi. I tochno predi da se kachim v avtobusa na trygvane za vkyshti, mi doide. Nai-spokoino mu kazah, che mi e doshlo i mi trqbvat prevryzki. Iztichahme zaedno do edin magazin i kupihme. Interesno, ako ti beshe sluchilo sashtoto kakvo shteshe da napravish ti.
Бащата се радва като види, че момичето му започва да става жена..Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Какво е това мислене от ваша страна - не знам.. Не трябвало да знае..
Ми за какво и е баща? Само пари да изкарва?!
1.Това,че използваш тампони или превръзки изобщо не означава,че си жена.Първоначално написано от lizzard_92
2.Никой баща не се раздва,че малкото му момиченце става жена.Я попитай баща си дали иска да пораснеш и да напуснеш дома.НЕ.Всеки баща предпочита да има малко сладко детенце,което да го слуша и да го обича,а не жена,която да има свой собствен живот и която по-скоро да спори с баща си отколкото да го слуша.
Ех, че...Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Ставаше въпрос за идването на "менструацията", а не за тампоните!
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
Много добре знам за какво ставаше въпрос,само че през менструацията се ползват тампони така че е едно и също.Това че имаш менструация не значи че си жена.Първоначално написано от JustBecko
Винаги съм ползвала тампони и никога не съм имала инфекции. Това с инфекциите не е вярно, но трябва да го смениш като излизаш от водата - не стой с него.
Ако влезеш във водата с тампони много лесно ще се педизвика имфекция.Най-добре отиди на гинеколог да ти испише някакви хапчета за забавяне на цикала![]()
E,хора,стига сте плашили момичето!Не е задължително като влезе във водата,да получи инфекция!Майка ми от колко години си влиза с тампони в басейни и в морето,а нищо й няма!Пък и там ,където е тампона,вода не може да влезе!Спокойно може да си използва тампони на мореето,нищо няма да и стане!
И аз да бях на твое място, щеше да ме е срам.Първоначално написано от angel lips
Аз просто не влизам във водата,седя си като змия на плажа и се пека само![]()
Иначе миналата година моя приятелка си слагаше тампони,след това нямаше проблеми. Но нали значеш,че те са за около 3 часа![]()
Smile!?
Слагаш тампона,къпеш си се,проверяваш се и тва е.
Аз правя изводи от собствения си баща.. Радваше се, когато на сестра ми и дойде за първи път..
Обича да му се споделя всичко, както и става. А не да се крием от собствените си родители. Ти криеш ли се от собствените си родители, бонбонче?
ВЛИЗАНЕТО ВЪВ ВОДА С ТАМПОНИ НЕ ПРЕДИЗВИКВА ИНФЕКЦИИ!!!