- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- В цикъл на морето??? ;(
Не се крия,споделям много неща с тях.
За менструацията си съм споделила с маийка ми,не с баща ми много ясно.
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Няма значение.. Още ми е странно защо толкова изолирате бащите..Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Аз подкепям sLaDk0 b0nb0n4e във всеки неин пост - за какво да казва на баща си - какво може да направи той - нищо. Може да си сложиш тампон, но да влизаш по-рядко във водата. Аз така правих, когато бях на море и ми беше супер.
Da, i na men mi e mnogo stranno zashto go pravqt. Bashta mi jivee v jenski svqt, predstavqm si ako beshe taka izoliran ot stavashtoto - shushukania, izvikvane v drugata staq, stranni pogledi ("zashtoto nqma da razbere, ne za drugo" ili "zashtoto toi e myj"). Az moga da govorq s bashta na ABSOLUTNA vsqkakva tema, nqma tema tabu.Първоначално написано от lizzard_92
Това коета си написала е възможно най-лошия съвет. Тези хапчета не са полезни и заради тях момичето по-късно може да има проблем с цикъла. От черноморски град съм и от години ходя на море с тампони, никога не съм имала проблеми и повярвайте ми има по-голяма вероятност да хванеш инфекция от водата когато не си в цикъл.Първоначално написано от fenkatakrisi952
А че се превръщаш в такава...Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
ми тва за тампоните ти си го решаваш
аз колко пъти съм ходила на плаж с О.В.-просто не е истина...за сега не съм хващала инфекция и никой не е разбирал,че съм в цикъл(мама е мн против да се ходи на море в тоя период)
ти преди ползвала ли си ?
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Тампон може да се носи до 8 часа.Първоначално написано от ra4ence
![]()
Зависи колко е обилна менструацията
Мс на вс. Относно бащите - не мисля,че трябва да се споделя с тях такива неща.
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Ми аз щях да си нося превръзки,щом е трябвало на морето да дойде.Първоначално написано от Nadelina
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Според мен няма друго решение освен тампони или да идеш на лекар и да ти даде хапче за да не ти дойде/ама тва вече не е добре, защото тези хапчета могат да ти объркат цикъла/Е има и трето решение ама то е гадно-да си си с тампон ама да не влизаш в водата, но пък то кво ще е тва море без водата?!Според мен най-доброто решение е или тампон или да кажеш на баща ти да идете след като ти свърши цикъла!Няма нищо срамно все пак ти е татко и ще те разбере!
Не и ако влизаш във водата с него. Ако си с тампон във водата после веднага трябва да се смениПървоначално написано от didivid
Немога да ви разбера.Да не казва на баща си.Добре де този човек да не е толкова откъсан,че да не знае.В днешно време с всяко момче или мъж можеш да говориш за меструация и т.н,съвсем спокойно.Така,че миличка няма нищо срамно да кажеш на баща си,защото той и без друго ще усети.А за тампоните наистина това е най-добрия вариант.
lIfE iS aS kNoW iТ
Разбира се, че може да ползваш тампони. Само когато излизаш от водата веднага трябва да си го смениш за да не получиш някоя инфекция...... Иначе и на мене ми се е случвало да отида на море и да ми дойде и няма нищо срамно в това..... А и на морето повечето момичета, а и през летния сезон ползват тампони, по удобни са. Но когато си в къщи или в квартирата може най спокойно да си ползваш превразка, както и когато си лягаш, а през деня когато навън си ползвай тампони, НО сама си прецени какви да си купиш и на колко време да ги сменяш.
Аз съм решила-ако ми дойде на морето ща не ща ще пъхам тампониМакар че се надявям да не ми се налага...
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
тая година и на мен ми се очертава нещо такова (да ми дойде на морето) но се надявам да ми избърза както винаги защото не смятам да влизам във водата когато съм цикъл![]()
![]()
моя баща лично много го е гнус за такива работи и много се изнервям като почне със издаването на звуците ,когато показва че го е глус когато види чистите превръзки в шкафчето .... не мога да казвам нищо с баща си ядосва се постоянно,а представям си ако му кажа ...... пък и да не говорим че реакцията на баба ми беше ... ВНИМАВАЙ !! когато ми дойдеПървоначално написано от lizzard_92
![]()
![]()
не ги разбирам тия хора
![]()
tampon nemoij da polzva6 imamn riskove a i trqq se te otforeli za da ti e po leso i udobno ..po huu prevruzka i nqq bara6 vodata![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
не е верно,не е задължително да е отворена, за да ползва тампон ,има си тампон за девствени, са стра6но мани4ки и удобни и пазят достатъ4но,аз по4ти всеки път на морето сам с тампон![]()
хах милата...знам кво е ...мене също ме беше срам от баща ми като ми дойде и казах на майка ми да си мълчи ..ама тя отиде и му каза....свиква се...пък и кат ти е баща...иначе по въпроса с тампони разбира се за да не се вижда през банския превръзката...можеш да с екъпиш ама не се кисни много във водата...цопни се после на слънце и никой няма да разбере![]()
Аз бях в цикъл на морето.Ползвах тампони и нямаше никакви проблеми.Иначе има и хапчета...
бащати няма да ти се засмее се пак ти е баща,кажи му да отидете на море следващата седмица и готово
![]()
+1 или както казаха преди мен с тампон, но това е по-добрия вариант.Първоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
+1Първоначално написано от the_beautiful_smile
![]()