- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против ...
... секса за една нощ
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
ти може да си много против това, но пак някоя нощ да ти излетят ангелчетата от главата. тъй че всички тези въпроси, свързани със "за или против" аз ги наричам "въпроси, подвластни на моментното състояние". при тях здравия разум не действа![]()
Любимия ми спорт !
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
По принцип съм за ако примерно и двамата искат само да разпуснат,свободни са и никой няма по специални чувства към другия.Но ако единия не иска само секс за една нощ, а нещо повече и не знае, че всъщност всичко ще приключи на сутринта тогава вече съм против, защото ще бъде наранен![]()
e da no .. kfo ebate se i krai e ne se poznavate ne ste pravili ni6ty .. dz gadno eПървоначално написано от _АнИ_
![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
ЗА ама само с презарватив![]()
FUCK OFF
e ti kakwo iskash - s pyrvoto gadje deto she se izebete i posle da se ojenite?Първоначално написано от ne_sam_malka
eee ne da se jenim ama dz prosto ei taka da se izostavim sled seksa ... poprincip seksa e ne6ty koety pravi6 s gadjety da vi e xubavo .. pone az tai mislqПървоначално написано от jotitu
tvardo protiv![]()
Руса кукличка
За мен сексът е удоволствие. Понякога просто не икскам да се обвързвам.Първоначално написано от ne_sam_malka
Така ми харесва![]()
Естествено,че само с презерватив (все пак е непознат), пък и не съм някаква дето всяка седмица (или месец) да практикува.
Иначе сега си имам приятел и тези неща си остават в миналото....за напред не знам (:
high five...ЗА!
По принцип съм За, но много зависи от обстоятелствата![]()
Ако се пробира внимателно човека,и секса е неангажиращ съм за.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
За ! Няма нищо лошо пък и тръпката е неповторимаВсе пак да не се прекалява
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
ЗА С ДВЕ РЪЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! Гот е аз така си живея и не се оплаквам...
ако се подбира внимателно човека... ше стане секс не за една вечер ми за две седмициПървоначално написано от Gabriela_
![]()
Напълно за но задължително с предпазни средства!
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
много правилно се изказа.Първоначално написано от anito.sl
и за съм на същото мнение.