- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заслужава ли си
nikoga ne sam vqrvala 4e 6te sedq i 6te pi6a v nqkav forum za liubovni problemi no vsi4ko se slu4va.....ta malko saveti......imam priqtel ot okolo 7 meseca,ne6tata sa mnogo seriozno!Idva i problema,vinagi kogato imame ugovorka toi ne q spazva,zakasnqva i laje,dori sam sigurna 4e mi e izneverqval no vapreki vsi4ko go obi4am mamka mu.......mislila sam si da go ostavq no...prosto ne moga,obarkana sam i ne znam kakvo da pravq....prosto mi pisna ot vsi4ko tova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на кирилица!
изневерявай му и ти...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
стегни се ве момиче....зарязвай го,ще си намериш по добър,тоя цървул не те заслужава!
еми брато,к`во правиш още с него?? you'll find another one споко
Еми има два варианта...
1-вия-''Каквото повикало,такова се обадило..."
и 2-рия ( който според мен е по-правилният)...просто го зарежи,зашото не си заслужава да си с човек,който не те оценява,а пък и все пак си имаш някфо достойнство нали?
искаш ли да се оженимПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
постави му ултиматум-или спира да се държи така или късате![]()
Като за начало поговорете обстойно за връзката ви,сподели му това,че те дразни държанието му,по-скоро несериозността към уговорките ви,питай го директно дали ти е изневерявал и му представи доводите си за това съмнение,виж и неговата реакция,чуй неговото мнение и тогава прецени дали си заслужава да му простиш и да сте заедно или да се раделите,това го решавате вие!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
mnogo ti blagodarqПървоначално написано от Memento mori!
Вие май си мислите, че е толкова лесно да зарежеш някой който обичаш..
Животът е адът описан в Библията!
nqma da pravq komentar ... pri4ina ? ami prosto za6toto komentara po gore izrazqva si4ko koeto imam da kaja ... i az ti pojelavam uspeh i vqrvam 4e mojete da se spraviteПървоначално написано от paola_Rey
... ako ne az sam nasre6ta muxaaxxaax ]
.
Успех !!!!!!![]()
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
veselqci TCtccПървоначално написано от tuzaro
tui sha e mega tapo ako go naprish prai kot ti iskash ko o4akvash nqkoi ot tuk da ti kaje ko da praish li TI NQMASH LI MOZAK I SOBSTVENA GLAVA 4e tuka da ti kazvame kato te laje izneverqva ko go tarpish be da ne e edinstven mom4eta bol tei 4e ti re6avash pomisli malko
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Лъже те?!Сигурна си че ти е изневерявал!? .. . не не мисля че си заслужава.. и да говориш с него и да не не мисля че тои би се променил(въпреки че не го познавам.. просто така си мисля..)
![]()
На същото мнение съм, много рядко хората се променят или поне истински (за съжаление)...Първоначално написано от [b
![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...