.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    София

гадна съученичка

хора,в класа ми има едно момиче,с което не се понасяме.тя постоянно говори зад гърба ми,но аз не й обръщам внимание.но айде да ми предложите нещо,с което ще я поставя на място(макар че не я познавате)

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Леле мила,ти си срещу една..аз срещу всички...хахаа повярвай по-лесно е,когато си срещу една...ами тя,няма да спре,освен ако не я наплашиш...малко....Ти реши..Успех.

nabarai i hranata ili pieneto i i sloji angliiska sol

Въпроса може да бъде решен само по един единствен начин-->
    Ако ли не ще продължава да те дразни,ти решаваш

Град
    in your sweet dreams
    хвани я за косата - притисни я в ъгъла и и кажи "ти кфо си приказвала за мене ?! за кфа се имаш" (след това треееееееееееес един шамар) и толку
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Голям фен
    Бтв колкото си по-безскрупулна към нея,толкова по-добре. Да си намери мястото. Да не се отваря на всеки. Да разбере,че на тебе не ти минават. Или просто си щракай и да не ти пука. Ама в общи линии най-добре да я подредиш. Имала съм подобни проблеми и набързо съм ги решавала с известна доза наглост и дооооста дързост. Давай и ти,нищо не губиш,нали е важно в крайна сметка ти да си си добре.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Да говори, не можеш да я спреш. Най - доброто, което можеш да направиш, е да не й обръщаш внимание.

Град
    София
    мс ,момичета( и момчета).аз чесно казано зн. ли кво правя-1ния вариант е да не й обръщам внимание, а др.-като почне да реве,което често й се случва,отивам при нея й почвам"добре ли си?спокойно!вс. е наред!добре ли си?добре ли си?добре ли си?кажи кво ти има"и така по 100 пъти и тя полудява и изпада в няква депресия.може да звучи гадно,ама...Успех на вс.,които имат подобен проблем

зависи кво имаш впредвит гадна ученичка... смисъл аз имах проблем с момичето център внимание на класа и хич не ми беше лесно да се оправя..Та по темата кво можеш да направип ми и ти говори зад гърба квото почукало такова се обадило нали знайш
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си