Здравейте...имам нужда от съвет.

Майка ми и баща ми се държат безобразно с мен.

Майка ми : Всеки ден и помагам.Пера,готвя,чистя,но тя не е доволна казва "С нищо не ми помагаш,ще умра заради теб,само знаеш да искаш от мен." От 5 години нищо не съм и търсила.Сега просто искам един телефон,защото моя е много стар.Тя казва,че няма пари за телефон,но днес каза на баща ми,че ще отидат на екскурзия до Охрид.Но това настрана за държанието и...Един ден свърших всичко това и изведнъж прибирам се в 20:00 часа и тя ми се разкрещя : "Защо закъсняваш...виж нищо не си свършила..." и ме ощипа по ръката.Но с такава сила че ми спука вена ... Полудявам хора кажете ми какво да направя ? Как да я спра да не ме удря и да не се държи така ... Баща ми взема винаги нейна страна ... нищо че и на него му се случва същото , когато ми помогне да свърша нещо в къщи и после мама се прибере и се развика той казва .. "Ето казах и да го свърши,но не го е свършила ." и мама пак ме удари.Вече не знам какво да правя как да им кажа да престанат .. след последното опитване да им кажа да престанат да се държат така и двамата ме набиха ... кажете ми какво да правя ? КАКВО ????