- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- силата на думите [!]
Е точно днес много се издразних на едно " помниш ли си" , а не "спомнqш ли си". Не знам к'во толкоз ме дразни ама..
ПС: има много други, но т'ва беше пресен случай![]()
ти да не си от Пазарджик случайноПървоначално написано от krem4et0
![]()
Samе shit... different way
Мен ме дразни обръщението "човеко"Направо... Говори ми някой и се чува през 2 минути:
- Абе, човек, повтарям и да спре да ми взема нещата...
Или
- Абе човеко, като почнеш да говориш такива неща и...
Като бях по-малка много се дразнех на "викам" и се мъчех да го избягвам, ама сега ми е ясно че просто то си е феномен![]()
То си пише от къде съм. Свищовлийка съм.Първоначално написано от get_high
егт
аь ус ефь пьтнсше
"Nqma li da si OTSERVIRA6?"![]()
![]()
Sy6to i "brat"...
Много ме дразни израза :"Еми , шанс !" Едно момиче , което много ме дразни използва израза когато трябва и когато не трябва .Пример :говорехме си по скайпа за едно момиче и тая ми вика :"Много искам да видя Мартина!" ,и аз и казах :"Отиди да я видиш!" и тя казва :" Аз много искам да тоида да видя Мартина ! Факт , шанс и др . "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много се дразня на такива пикли дето използват думите , когато трябва и когато не трябва !
Много ме дразнят думите :
"будала"
"благ"
"румени"
"буки"
Израза : "Ш'ти ходи мноу!" т.е "Ще ти отива."
"ЛоФфФф ТъЪъЪ мНоГоУуУу!"
Също много ме дразни някой да си излива чувствата , да пише къде е и тн по скайпа . Например :"mnogo te obi4um , geri !nali utre pak 6te hodim ... na onova mqsto , ama nali nqma da kazva6 na sa6o ?" или пък "mnoho tujni4ko"" , "papkam", "4ipkam se" , "lof tttttyyyyyyyyy " , "utre 6te hodq na kino s venci , ne mi pi6ete ", "ne mi pi6ete , za6toto si pi6a po mat , az 6te pi6a na horata , koito iskam , qsno ?"и въобще всякакви подобни глупости направо ме вбесяват !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
Забравих да кажа още нещо , което ме дразни : "демек " супер селско звучи . "Много си прост/а !" , "Много си зле!" , "Много ме нерви!" , "Много си ограничен/а!" или пък "комплексиран/а"
Много ме дразнят ей такива наизустени изразчета , които се използват за щяло и нещяло с цел да привлечеш внимание или да покажеш колко си "оригинален" !![]()
![]()
![]()
Забравих да кажа още нещо :Много се дразня , когато някой ми разказва за месечния си цикъл !
![]()
![]()
Извинете мноиго , ама това е прекалено лично нещо за да го разказваш на който не трябва и който не трябва !
![]()
![]()
Особено с подробности ! Също така мразя някой да отделя прекалено много слюнка и да ми шлъка на ухото ! Знам ,ч е това не е много по темата , но пак има пряка връзка с говоренето и думите !
![]()
-уникатчИ,сладурчИ,бонбончИ ...грр![]()
-беба/и/о особено като чуя някой да се ивика:"бебиииии, кво правиш, беееееееее "![]()
- ShTe Te PoBurKaM SaMo S EzIiIiK ---> всички ей такива![]()
абе, дразнят ме всички подобни чалгарски истории...
Еми шанс...
Това наистина ми бърка в мозъка и събужда в мен желание да лепна някой шамар.![]()
![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
Ili "takyv e jivotyt/slu4va se"...Tiq mi razmestvat mozy4nite gynki (dokolkoto gi ima deПървоначално написано от bitanem_25.05
)
Това с 'шанс' ме дразни, да. Адски тъпо, ааама много. Има ли, няма ли смисъл от него, все го повтарят, мама им стара.
обичЪъЪм ТъЪъ бейбиии/бебче
много ще ти ходи
Или пък като една от даскалото на една фр... и само като я види по коридорите и почва да крещи "ауууу къдеее сии биеее парижанкееее" лелеее това направо ми бърка в червата![]()
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
вместо 'отива ми' -> 'тича ми' леле леле леле, като го чуя тва...
също и 'ко си паиш' като го чуя настръхвам от ужас...
'избивам комплекси'
'всеки си има собствено мнение'![]()
'дай да ти ФЛЕЯ кола ...' ;////
'твърдо нйе' (особено ако очакват от мен да се смея на тва ...)
думата 'салам' много много гнусно ми звучи.
алелуя.
"това си е твой проблем..."
Започвам транзакции на проблеми като го чуя![]()
В Пловдив не говорят на майнаПървоначално написано от fаke
Много мразя,някой да ми каже "не ме интересува",когато му говоря важни за мен неща.
също и "айляк"
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
"става НА въпрос".. това като го чуя, полудявам! И всеки път правя забележка, и всеки път ми отвръщат "Оф, все тая..". Бахти, не е все тая!![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Имам впредвид/напредвид/внапредвид/надпредвид/внадпредвид.![]()
напримерно![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
aaaa tva e adski tupo i mene mn me drazniПървоначално написано от Felis_Dirus
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ааа това "лофкам те" кой идиот го измисли !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
и "бичкам" офф такива лигави изрази ме побъркват.
И мразя на всяка втора дума да се казва " в смисъл" ! веднъж - да , но не и 1000 пъти!
Те обичат да завършват изречението с "в смисъл", в смисъл.![]()
Мда..Първоначално написано от Jamalska
Както казаха: лоф тъ,лофам тъ,лофкъм тъ,бичам тъ,напримерно - също.![]()
London Tipton