- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да й намекна, че искам френска любов?
с приятелкатами праим секс от известно време сичко е супер само че аз се чудя едно нещо.на мен мн ми харесва френската любов и когато аз я правя и когато тя но тя ми го е правила замо 1 път....как да я накарам , да и дам знам или намек но не в прав текст ...даите ми съвет
т.7
krem4et0
намек ? хахахах да утъркай го по устните иПървоначално написано от kakakaka
![]()
![]()
... лично съветвам да и кажеш или да пробваш по системата "аз на тебе ти на мене"
![]()
що ??? ще се чувстваш емоционално зле ? .. кво ти пука за сметка на тва физическото в теб ще вика "УРААААААААААААА"![]()
що бе, човека иска да му духат, ама да не е на сила...![]()
Помоли я поне веднъж да го направи,но само ако и тя иска. После й кажи,че ти е страшно приятно,че получаваш голямо и определено различно удоволствие от този вид секс. И че ще си й много благодарен,ако от време на време и тя ти връща жеста,стига да не й е гадно. Поне при мен този вид молба от страна на гаджето подейства,сигурно и при нея ще подейства,ако само се притеснява и това е проблемът. Просто си поговорете.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Радвам се,че има хора,които мислят така. Нашата връзка с приятеля ми наподобява доста твоята явно. Разсъждаваме по-зряло като че ли. Успех,и не забравяй-ключът за това е в разговорите.Първоначално написано от kakakaka
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
ЕВАЛАТО ПИЧ, ЕЙ ГО НА РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА !!Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
да за са тва ми е едно от варианчетата ...ако нищо не стане тва праим....но се пак ако се замсилиш тва не решава проблема щото 69 не е свирка
хахаха да ти кажа 69 са си 2 свиркиПървоначално написано от kakakaka
![]()
![]()
![]()
нааш кфо кажи й директно-"Лапай го курво" ии ще има ефект![]()
![]()
Поне при мен действа
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
човек тва е доста голяма селения и е бая просташко а и с тая мацка не съм се хванал за секс а за по сериозни неа които не стават само с " аае духаи бе..."Първоначално написано от sladkъ_mackъ
ох отпусни се малко бе човек поне в леглото не тряя да има задръжки и спичания за да е кеф и да си доставяте удоволствие!Не си на даскало или на изпит за да говориш културно и да си подбираш думите.. И въпроса изобщо не опира до сериозността на намеренията ти или на връзката виС мойто момче сме заедно от 9 месеца и ще сме така и занапред и той ми говори по тоя начин-това не значи че е прост селянин или че не ме обича-пък и 2та знаем че е просто на шега за да се разгорещим.. Аз лично обожавам така да ми говори.Но все пак зависи от момичето-може да се засегне.Ти си знаеш
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Всеки с номера си,дето има една приказка. Ами,ти си я познаваш най-добре,ти знаеш как да я предразположиш,за да се почувства тя комфортно от самото действие и да й хареса и на нея,не само на теб. Действай по интуиция ако трябва.
Първоначално написано от kakakaka
еееем предложи и 69 :P![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Vurji q na edin stol i i napravi edin striptiz kato nakraq i go klatish v liceto![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ами да ти кажа честно - най-добре е наистина да си поговорите. Не трябва да прави нещо насила или ако й е неприятно. Но също така е възможно и да се притеснява... Затова наистина е по-добре е да й обясниш, че това е нещо, което ти доставя удоволствие и тя би те разбрала... Реплики от рода на "лапай ма курво" - едва ли биха ти помогнали... Лично при мен ще се получи обратен ефект. В крайна сметка като искаш курва да ти го лапа - ей я на магистралата - пробвай се
ИМПРОВИЗИРАЙ !Първоначално написано от kakakaka
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Емм хуу де,поговорете за това,за кфо трqбва да и намекваш..просто и кажи .. Щом сте заедно и щом сте стигнали до интимната част в една връзка,то значи може и да говорите за това..
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
[b]аз съм ревала от подобен разговор.. има неща, които прото не искам да ги правя