.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как да й намекна, че искам френска любов?

с приятелкатами праим секс от известно време сичко е супер само че аз се чудя едно нещо.на мен мн ми харесва френската любов и когато аз я правя и когато тя но тя ми го е правила замо 1 път....как да я накарам , да и дам знам или намек но не в прав текст ...даите ми съвет

т.7
    krem4et0

Град
    в куза :)

Re: съветче за ....

Цитирай Първоначално написано от kakakaka
    с приятелкатами праим секс от известно време сичко е супер само че аз се чудя едно нещо.на мен мн ми харесва френската любов и когато аз я правя и когато тя но тя ми го е правила замо 1 път....как да я накарам , да и дам знам или намек но не в прав текст ...даите ми съвет
    намек ? хахахах да утъркай го по устните и ... лично съветвам да и кажеш или да пробваш по системата "аз на тебе ти на мене"

не искам така смисал тя ще го направи 100% ама няма да ми е същото като знам че го прави замо заради реванша

Град
    що ??? ще се чувстваш емоционално зле ? .. кво ти пука за сметка на тва физическото в теб ще вика "УРААААААААААААА"

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    МИ помолия учтиво ... кажи и духай мааа топло ми е гледай ква жега е навън .........
    ще ме скапете с тия теми ......
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    що бе, човека иска да му духат, ама да не е на сила...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    Да си поиска 69 човека ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

абе хора не е така
    нз ваще връзки кви са ама не мисля че е нормално да викнеш момичето в къщи да и кажеш духаи ми надуписе са ще ебъ кат животно смисал такъв че отношенията междумен и приятелката ми са малко различни.не случаино съм се обърнал съм вас.

Помоли я поне веднъж да го направи,но само ако и тя иска. После й кажи,че ти е страшно приятно,че получаваш голямо и определено различно удоволствие от този вид секс. И че ще си й много благодарен,ако от време на време и тя ти връща жеста,стига да не й е гадно. Поне при мен този вид молба от страна на гаджето подейства,сигурно и при нея ще подейства,ако само се притеснява и това е проблемът. Просто си поговорете.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

абе хора не е така
    нз ваще връзки кви са ама не мисля че е нормално да викнеш момичето в къщи да и кажеш духаи ми надуписе са ще ебъ кат животно смисал такъв че отношенията междумен и приятелката ми са малко различни.не случаино съм се обърнал съм вас.
    Радвам се,че има хора,които мислят така. Нашата връзка с приятеля ми наподобява доста твоята явно. Разсъждаваме по-зряло като че ли. Успех,и не забравяй-ключът за това е в разговорите.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    Да си поиска 69 човека ....
    ЕВАЛАТО ПИЧ, ЕЙ ГО НА РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА !!

да за са тва ми е едно от варианчетата ...ако нищо не стане тва праим....но се пак ако се замсилиш тва не решава проблема щото 69 не е свирка

Град
    да за са тва ми е едно от варианчетата ...ако нищо не стане тва праим....но се пак ако се замсилиш тва не решава проблема щото 69 не е свирка
    хахаха да ти кажа 69 са си 2 свирки

Приятелю накарай я 69

нааш кфо кажи й директно-"Лапай го курво" ии ще има ефект Поне при мен действа
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    нааш кфо кажи й директно-"Лапай го курво" ии ще има ефект Поне при мен действа
    човек тва е доста голяма селения и е бая просташко а и с тая мацка не съм се хванал за секс а за по сериозни неа които не стават само с " аае духаи бе..."

ох отпусни се малко бе човек поне в леглото не тряя да има задръжки и спичания за да е кеф и да си доставяте удоволствие!Не си на даскало или на изпит за да говориш културно и да си подбираш думите.. И въпроса изобщо не опира до сериозността на намеренията ти или на връзката ви С мойто момче сме заедно от 9 месеца и ще сме така и занапред и той ми говори по тоя начин-това не значи че е прост селянин или че не ме обича-пък и 2та знаем че е просто на шега за да се разгорещим.. Аз лично обожавам така да ми говори.Но все пак зависи от момичето-може да се засегне.Ти си знаеш
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Всеки с номера си,дето има една приказка. Ами,ти си я познаваш най-добре,ти знаеш как да я предразположиш,за да се почувства тя комфортно от самото действие и да й хареса и на нея,не само на теб. Действай по интуиция ако трябва.

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    ох отпусни се малко бе човек поне в леглото не тряя да има задръжки и спичания за да е кеф и да си доставяте удоволствие!Не си на даскало или на изпит за да говориш културно и да си подбираш думите.. И въпроса изобщо не опира до сериозността на намеренията ти или на връзката ви С мойто момче сме заедно от 9 месеца и ще сме така и занапред и той ми говори по тоя начин-това не значи че е прост селянин или че не ме обича-пък и 2та знаем че е просто на шега за да се разгорещим.. Аз лично обожавам така да ми говори.Но все пак зависи от момичето-може да се засегне.Ти си знаеш
    A qui

еееем предложи и 69 :P
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Мега фен Аватара на amatorium
    Vurji q na edin stol i i napravi edin striptiz kato nakraq i go klatish v liceto
    Eating isn't cheating - Arnold

Ами да ти кажа честно - най-добре е наистина да си поговорите. Не трябва да прави нещо насила или ако й е неприятно. Но също така е възможно и да се притеснява... Затова наистина е по-добре е да й обясниш, че това е нещо, което ти доставя удоволствие и тя би те разбрала... Реплики от рода на "лапай ма курво" - едва ли биха ти помогнали... Лично при мен ще се получи обратен ефект. В крайна сметка като искаш курва да ти го лапа - ей я на магистралата - пробвай се

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

ИМПРОВИЗИРАЙ !
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Емм хуу де,поговорете за това,за кфо трqбва да и намекваш..просто и кажи .. Щом сте заедно и щом сте стигнали до интимната част в една връзка,то значи може и да говорите за това..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

[b]аз съм ревала от подобен разговор.. има неща, които прото не искам да ги правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си