- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ !!
С риск да ме намразите, че спамя (ударила ме е музата) .. Чичко_Полицай не иска да ми каже по колко пъти на ден лъскааа !!!!! .. Помогнете ми моля ви !! .. Много съм притеснена !!..
![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
А тя не иска да ми праща снимкииииите, които си поисках![]()
![]()
![]()
![]()
явно я е страх от статуст "вобще" след като ти ги прати да се прекфалифицираш във статус "много"Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
ЮПървоначално написано от Yallama
Няма такава опасност![]()
![]()
![]()
А бе да ти кажа хващат окото и то достаПървоначално написано от Yallama
![]()
![]()
я дай адрес за връзка, че да фанат и мойто окоПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Аз съм си обикновен човек съм си...А те ме изкараха най-големия чекиджия на света...Отиде ми самочувствието тцтц...Първоначално написано от ubuntu
![]()
Иска ти сеПървоначално написано от Yallama
![]()
Абе ти луд ли си .. тва го правят от завист щот си нямат пишки и не могат да си удрят чикия когато им кеф ...Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А на мъжа за кво му е пишката да си играе с нея ... те си имат дълги коси които ги ядат когато са несигурни а ние си имаме пишки с които си играем когато си нямаме работа... аре дишай бе POLICE MAN
БТВ- Аватъра ти много кърти
Хаха браво много добре го каза...Първоначално написано от ubuntu
А и Васе,ти що не ни кажеш по колко пъти на ден си играеш с топченцето а?![]()
![]()
Ха-ха .. ОК аз ще си кажа, но ако ти ми кажеш по колко пъти на ден лъскашПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
МНОГО СИ ПРАВПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()