.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен
    Град
    Панацея
    аз си представям жив0та без тая анкета
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен

Re: Анкета от Марс

1.Как си представяте живота без мечти ?
    Животът без мечти е скучен.Представям си го като една дълбока депресия,без алтернатива за по-добро.

2.Как си представяте Живота без любов ?
    Любовта крепи света.Та самият живот е резултат от любовта между нашите родители.Любовта винаги ще я има,без значение дали я откриваме,дори в малките неща.

3.Как си представяте смисъла на живота ?
    Според мен сме създадени на този свят,за да бъдем щастливи,и ако не можем ние самите,поне да правим другите щастливи.Щастието е стимул и удовлетвореност.

4.Може ли да има безсмислен живот ?
    Да.Когато животът е напразен,когато не виждаш светлина в тунела от болка,разбити мечти,надежди,когато нямаш човек,с който да го споделиш,няма хора,които те обичат,сам си,без вяра и надежда,без смисъл в съществуването,няма смисъл.

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ?
    Да,за да бъде животът му пълноценен.Ако се чувства отхвърлен и мразен,животът се превръща в агония.

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ?
    И от двете,но според мен е по-трудно да обичаш и да не ти отвръщат със същото,отколкото изобщо да не обичаш.Понякога хората нямат нужда да обичат.Чувстват се добре с приятелите си,но дори приятелството е обвързано с любов.

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ?
    Не.Не е възможно.Това не е живот,а мъчение и страдание.За всеки има любов.

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта Ако беше възможно,нямаше да има нещастия,самоубийства от любов и така нататък.Безценното щастие е щастието да си обичан и да те обичат.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Доста по - лесен и приятен, защото всички щяха да са доволни, от това което имат и нямаше да се борят със зъби и нокти с цената на всичко, в жалки и неистови опити да постигнат нещо, което няма да имам ниакъв смисал след, да речем, 70 години.Блаженни са бедните духум!!!
    2.Как си представяте Живота без любов ? И той щеше да е по - лесен, защото щяхме всички да тънем в умраза и нямаше да се тормозим, нямаше да има въпроси от рода - той обича ли ме, какво ли мисли за мен, защо разби сърцето ми??? Всичко щеше да е лесно и хубаво, щяхме да знаем какво чувстват другите, което ще улесни комуникацията ни.
    3.Как си представяте смисъла на живота ? Как да си представя нещо, което липсва????
    4.Може ли да има безсмислен живот ? Може ли да има СМИСЛЕН живот?
    5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? За желост - да, макар че е тъпо да сме зависими от някакво чувство.Ако не бяхме толкова малодушни, зависими и чувствителни същества, можехме да се оправяме и сами в живота без да зависим от някой друг.
    Ако видиш че е приятно да си влюбен и някой да те обича когато загубиш това ще страдаш много повече отколкото ако никога не си я имал
    7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? Зависи колко дълго продължи живота...
    8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта?Какво значение има...
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Цитирай Първоначално написано от Госта от Марс
    1.Как си представяте живота без мечти ? Без мечти ли? ... ми мечтите
    те откъсват дори за миг от суровата действителност и ти дават стимул да продължиш на пред, за да ги превърнеш в действителност.

2.Как си представяте Живота без любов ? Невъзможен ... Без любовта нямаше да ни има ... Без любов светът е обречен на самоунищожение ...

3.Как си представяте смисъла на живота ? Ем ... смисъла не живота .. да се опиташ да превърнеш мечтите си в реалност ...

4.Може ли да има безсмислен живот ? Не ... определено не ... Във всеки живот има смисъл ...
    5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? Да ... за да продължи на пред в живота ...

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ? И от двете по равно... Все някога ше ти стане шибано че никой не те обича и пак ще те боил ... А когато обичаш ... се страхуваш да не загубиш любимия си ... И при двете положения боли ...
    7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? Не ... поне веднъж в живота си ще обичаш и ще бъдеш обичан ...

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ? Едновременно ... надали ... Но, както казах по-горе, всеки човек поне веднъж в живота си обича ...

Голям фен Аватара на Remini
    Мечтите са нещото,което движат света към напредък!
    Не съм изпитвал чувството да не съм бил обичан..не мога да кажа
    Смисъл на живота....никой не може да отговори на този въпрос
    Всеки живот има смисъл за притежателя му
    Абсолютна необходимост
    Не ме е боляло досега
    Нямам представа
    8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ?Всеки я е почувствал...по един или друг начин
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

1.Как си представяте живота без мечти ? Mi zavisi ot mechtite. Ako stava vypros za mechti kato moite(neesteweni, nerealni i neizpylnimi) , togava mechtite sa bezsmisleni i samo te vkarvat v edni iliuzii... togava po-dobre da ne mechtaete a ako stava vypros za izpylnimi mechti... zaduljitelno e da gi ima

2.Как си представяте Живота без любов ? Emi jivot... v moq primerno nqma liubov ama si jiveq nali

3.Как си представяте смисъла на живота ? ne moga da otgovorq.... nz

4.Може ли да има безсмислен живот ? Na momenti kato mu e gadno na chovek si kazva che nqma smisyl da jivee i ce ne nikogo nqma da lipsva ako izchezne ama ne e taka. Tezi misli sa si malko ili mngoo samoubiistveni

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? I s ednoto i s drugoto moje da se prejivee

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ? mene lichno poveche me e bolqlo ot liubov

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? ne iskam da razbiram otgovora na tozi vypros

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ? Ne
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds

Скучен, безцветен, без бъдеще... Най-вероятно скоро след като изчезнат мечтите ще изчезнем като динозаврите, защото няма да има за какво да живеем. Всички научни открития и произведения на изкуството са плод точно на мечтите на създателите си. Така че без мечни няма да има прогрес и... постепенно ще се обезличим и изчезнем.

Прекалено суров и студен. Хм, даже като се замисля май "живот" не може да съществува без "любов" по рпстата причиа, че той е плод на любовта. Всички сме плод на любовта. Някои казват Божията... но дори и да не е тя, без любовта между хората... родителите ни, нямаше да съществуваме. Просто Любовта е ключът към Живота.

Амии ако знаех вероятно щях да улесня с много учени с отговора си и да спечеля за разкритието си. Ще кажа нещо банално - смисъслът на живота е индивидуален за всеки. Някои со намират в работата си, други в изкуството, семейството, природата... дори в секса и яденето. Просто всеки трябва да го открие за себе си. За мен животът ми би бил пълноценен ако постигна нещо, за което не съм предполагала, че ще мога и ако успея да създам смейство, в което да цари любов и разбирателство. Е, май се впуснах в утопия, но ако поне шещо подобно ми се случи, ще бъда истински щастлива.

Разбира се. на всеки животът му може да е безсмислен за известен период от време (като този "известен период от време" може да е и доста дълъг - като до края на дните ни, например).

Определено. Даже понякога си мисля, че се насилвам да обичам някого просто заради еуфорията, заради самото чувство, което
    ме обладава.

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата й?

От липсата. Обедила съм се. Предпочитам сладката болка. Колкото и мазохистично да звучи намирам голяма доза романтика в несподелената любов или любовната мъка.

Сигурно е възможно, но не го пожелавам на никого. Защото накрая сигурно няма да се отличава много от животно...

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ?
    Мисля, че да. Е, разбира, се различен вид любов. Но все пак любов. Всеки може д ая почувства, стига д ай позволи да се всели в душата му.

P.S. Готина анкета, Марсианецо. Поздравления!
    Землянката
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

1.Как си представяте живота без мечти ?Скучен

2.Как си представяте Живота без любов ?Отвратителен

4.Може ли да има безсмислен живот ?Не.Всеки човек допринася за нещо...

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ?Да

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ?От липсата и

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ?Не

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ?Да

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    1.Никак
    2.Никак
    3.Смисъла е да ебеш колкот мое повече и да ти се дига репутацията
    4.Може ако си наркоман например или гей живота ти е безмислен и е наи добре да се убиеш сам
    5.Любовта не е нужна но секса определено
    6.Повече боли от липсата на любов/секс защото чикията е гадно нещо
    7.Да , но не и без секс
    8.Да но винаги има и изключения
    Извод - секс да има и всичко е ок
    The Spark

1.Как си представяте живота без мечти ? Никак. Едва ли ще мога да живея, без да мечтая.

2.Как си представяте Живота без любов ? Сив.

3.Как си представяте смисъла на живота ? Не си го представям =]

4.Може ли да има безсмислен живот ? Ако за мен един живот е безсмислен, за друг може и да е смислен.

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? Да.

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ? Повече боли от любовта, но предпочитам тази болка, от колкото да не обичам изобщо.

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? Не мисля.

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ? Сигурно... всеки обича по един или друг начин
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си