1.Как си представяте живота без мечти ?
Доста по - лесен и приятен, защото всички щяха да са доволни, от това което имат и нямаше да се борят със зъби и нокти с цената на всичко, в жалки и неистови опити да постигнат нещо, което няма да имам ниакъв смисал след, да речем, 70 години.Блаженни са бедните духум!!!
2.Как си представяте Живота без любов ? И той щеше да е по - лесен, защото щяхме всички да тънем в умраза и нямаше да се тормозим, нямаше да има въпроси от рода - той обича ли ме, какво ли мисли за мен, защо разби сърцето ми??? Всичко щеше да е лесно и хубаво, щяхме да знаем какво чувстват другите, което ще улесни комуникацията ни.
3.Как си представяте смисъла на живота ? Как да си представя нещо, което липсва????
4.Може ли да има безсмислен живот ? Може ли да има СМИСЛЕН живот?
5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? За желост - да, макар че е тъпо да сме зависими от някакво чувство.Ако не бяхме толкова малодушни, зависими и чувствителни същества, можехме да се оправяме и сами в живота без да зависим от някой друг.
6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ?
Ако видиш че е приятно да си влюбен и някой да те обича когато загубиш това ще страдаш много повече отколкото ако никога не си я имал
7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? Зависи колко дълго продължи живота...
8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта?Какво значение има...