1.Как си представяте живота без мечти ?- за мен няма да има живот ако не мечтая (в момента имам 3 мечти)

2.Как си представяте Живота без любов ?-много депресиращ...

3.Как си представяте смисъла на живота ?-ами за мен ще има пълен смисъл живота ми ако:1.съм здрава (в момента не съм много ) 2.съм с човека,който искам да съм (в процес съм на постигането)3. да бъда пълноценен човек- да знам какво искам ,да знам възможностите си и да не се отказвам ( и това май го правя..)

4.Може ли да има безсмислен живот ?- да може!!!имала съм такива тягостни моменти и понякога те се връщат отново при мен.

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ?-да.имаш ли някой до себе си,който те обича,всичко излгежда по-лесно

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ?- боли еднакво (макар че несподелената любов повече наранява според мен)

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ?- да и това се случва за съжаление.но няма човек,който през целият си живот да не е изпитал никаква любов!

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ?-да възможно е,но не едновремено...