.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_neli
    Абе може би е така може би първото истинско чувство което си изпитал винаги ще се помни но аз лично парвата си любов не я помня даже незнам дали съм имала такава и коя от всички беше тя явно нещо не ми е наред незнам
    дано да не се засегнеш,но...Щом не си спомняш ----> не си обичала така истински...
    Поне така мисля , не знам дали съм прав,но както казах любовта не се забравя толкова лесно (ако я е имало то поне ще се сетиш за 1 хубав момент,ако е имало изобщо такива)

първата споделена любов-аз нямам още такава но пък имам надежди за един човек просто ще трябва да изчакам малко...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на miShle
    Ми според мене остава някъде в сърцето ти .. Както и в моя случай винаги ще си е в мене каквито и връзки да съм имала за напред, запазила съм спомена си някъде дълбоко в мене и сега като се сещам за това и ми става едно хубаво,смисъл свързвам го само с хубави неща опитвам се да игнорирам лошите и така ... Хваща ръжда,ноооо поне остава спомена. ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Остава, деба..

първата истинска и споделена любов трудно се забравя...
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Не знам дали да използвам тази дума `любов`,тъй като за мен е много силна,но с човека с когото съм до сега за първи път в живота ми се чуствам значема,за първи път аз-това егоистично същество,пренебрегвам себе си заради друг,за пръв път осазнавам колко ме боли,че ще става по-зле и въпреки това не се отказвам,продължавам да се боря.Защото знам,че за това прекрасно момче аз съм целия свят.Година и седем месеца-малко за вечноста,но твърде хубави,за да бъдат забравени

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Не знам дали да използвам тази дума `любов`,тъй като за мен е много силна,но с човека с когото съм до сега за първи път в живота ми се чуствам значема,за първи път аз-това егоистично същество,пренебрегвам себе си заради друг,за пръв път осазнавам колко ме боли,че ще става по-зле и въпреки това не се отказвам,продължавам да се боря.Защото знам,че за това прекрасно момче аз съм целия свят.Година и седем месеца-малко за вечноста,но твърде хубави,за да бъдат забравени
    Даааа това е любовта хах твърде лесно е да се опише с красиви думи,ноооо само ако тези моменти си ги преживял ...

Ami moeta spodelena liubov...e sega sys segashniq mi priqtel mnogo se obichame i az mnoo se radvam. E karame se estestveno,no e normalno...;]]
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Град
    in youR dReams (mm)
    Еми честно казано първата споделена любов още не съм я срещнала. Началото на 8ми клас ходех с едно момче, 8 месеца и той супер много ме обичаше, а при мене беше просто привързаност. Но първата ми истинска(несподелена) любов определено ще я запомня завинаги. Минаха 2 години и още понякога ми се преобръща всичко като се сетя за него.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Аз никога няма да забравя момичето което сам обичал за първи път и винаги ще има място за нея в сърцето ми

ami az ne moga da kaja za purvata mi spodelena lubov zashtoto takva nqma no shte kaja 4e imashe edno mom4e za mene to zna4ishe mn nz dali i toi me e haresval (haresvane ne lubov) no oshte kato se setq zanego potrepvam i mi se nasulzqvat o4ite shtom 4uq edna pesen
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Хъм беше доказано там някак си научно че любовта беше някакви химикали в организма. След първата любов трябва детоксикация
    We were lost
    On grinding ice
    In fear and hunger
    Dead winter reigned
    In Araman

Цитирай Първоначално написано от wintersun
    Хъм беше доказано там някак си научно че любовта беше някакви химикали в организма. След първата любов трябва детоксикация
    Знае ли човек...

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Моята първа любов беше споделена, но неизказана и двама си знаем чувствата един към др,ама чрез трети лица и така не намерихме сили да си признаем един пред друг.....Сега и той и аз имаме гаджета, но мисля, че това което сме изпитвали един към др, никога няма да се забрави напълно
    Според мен е вярно, този който пръв е запалил искрата в сърцетои ти в неговото ,не се забравя

Град
    Пловдив
    segashniq mi priqtel e parvata mi liubov....kakvoto i da stane zanapred vinagi 6te go pomnq.. 4uvstvoto koeto sam izpitvala s nego.. radostnite i tajnite momenti... vsi4ko .... i dori si mislq 4e druga takava liubof nqma da namerq ...vinagi 6te iskam nego

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Моята първа споделена любов беше наистина много силна. Когато се разделихме ни трябваше време, за да можем пак да седнем на една маса и да говорим като приятели. Но това стана и поддържахме прекрасни взаимоотношения. Това продължи някъде 3-4 години. След което той ме разочарова страшно много и сложих край на всичко между нас ! Нито ми липсва нито смятам, че са останали някъкви чувства в мен към него. Т.е. минава време ти порастваш (което е препорачително) и виждаш, че критериите ти за човекът до теб са доста по различни, от колкото са били когато примерно си бил тийн и тогава не намираш абсолютно нищо в така наречената ти първа любов. Много възможно е обаче да ти остане тръпка или нещо малко към нея/него, но то наитина е нищожно
    Това, което си забравила е било просто детска любов! Първата истинска и споделена любов НИКОГА не се забравя, независимо дали си спомняш за нея с добри или лоши чувства!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

мисля ,че времето не лекува. първата любов винаги е в сърцето. . . поне в моето така както е тръгнало явно няма да мога да го преодолея и да го забравя

един път съм обичала и още обичам един и същи човек...и да се разделим никога няма да го забравя.А за другите ми стари гаджета не ме интересува...
    A.D.I.D.A.S.

pet_14 ... Аз съм съгласна,че първата любов не се забравя,стига тя да е била истински.Преди месец се разделих с момче с което бях година и един месец.Преди него съм ходила с други момчета по 5-6-7-8 месеца,но мога да кажа,че той ми беше първата истинска любов и незнам дали някога ще го забравя.Също като при тебе си бяхме казали,че няма да се търсим за да можем да се забравим,но уви продължихме да си званим.Сега вече наистина не се търсим...Навсякъде сме блокирани само и само да не се търсим А и мисля,че няма смисъл да правим нещата по-сложни.Не мога да отрека,че имам чувства към него,но каквото и да става при него ням да се върна,щом веднъж съм го решила

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Как успявате да стигнете толкова назад, че да измъквате теми на по 2 години? Че и отговаряте на конкретен потребител, дето сигурно отдавна не влиза...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Беше преди 3 години дали беше споделена не знам... може би да, но аз не я чувствах като споделена! Сега нищо не ни свързва, даже здрасти не си казваме! А споделена-момчето ме обичаше, но аз него не!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Искам просто да си отиде от ума ми.
    Защото това отдавна е станало с него.
    Е имаше и хубави моменти - да живеят те.
    Трудно би било да се забрави според мен.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Сегашната ми любов ми е истинската,споделнета,един ствената и неповторимата ! Никога няма да мога да го забравя , а дъмите му : 'Как ще те забравя?! Няма да мога и пак ще те потърся независимо заради какво сме се разделили и независимо дали вината е моя ,твоя или обща .Ти си ми първата лщбов ,не случайно 6 месеца ти се молих да излезем и те чаках ,докато ме обикнеш и ти .Никога няма да те забравя ! " ми кънтят в ушите и ми вдъхват една такава приятна и сигурна надежда ,ако случайно някога се разделим ,но който и да е след него няма да може да ми даде това ,което получавам от него сега !!!! Захарчето <3
    If I played you like a toy?

Град
    in the reality : )
    Моята първа любов беше кратка, но беше изкюлчително яка и романтична, все едно бяхме в тийнейджърски филм от 70-80-те години, където момичето и момчето постоянно бягат от тях, после техните им се карат, бащата на момичето не харесва момчето, те се шматкат с някаква банда нехранимайковци. Луда работа Първата любов наистина се помни. Тя по-скоро остава в ума, отколкото в сърцето. Сега като се сетя и ме прихваща някаква носталгия към онези хубави месеци, в които се чувствах свободна.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Първото преживяване се отличава от останалите, то е неповторимо и уникално, помни се естествено. . .
    Никога няма да го забравя, не че сме имали кой знае каква връзка и т.н., но тръпката беше уникална. . . Винаги ми става нещо на корема като се сетя. . . Ах. <3
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си