.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Помня я,разбира се.Беше найстина хубаво.Разделихме се с кавга,но той се извини и сега сме си приятели.Винаги ще го обичам,но не като момче,може би като приятел?Дали има определение "обичам го като първата ми любов? Обичам го по странен начин,защото той пръв ми показа колко е сладко да се будиш със смс "добро утро,обичам те" и да лягаш след един дъъълъъъър разговор по телефона,въпреки че сте били заедно цяял ден Ъъъ,да не останете с грешно впечатление,вече не го обичам като момче

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Сегашната ми любов е първата и първата споделена

Имаме кавги от време на време, но връзката ми с него е невероятна .. Аз го обичам, той ме обича.. Какво повече от това мога да искам Държи се страхотно с мен.. Никога не съм се чувствала по-добре в компанията на момче. Не искам никога да свършва..
    Трагедията е пълна...

Според мен е така..от личен опит ..
    Година и нещо вече обичам момче така както когато в началото,та дори и много повече..и знам,че колкото и да се оптивам да го забрава няма да мога..просто тои е голяма част от мен.

Супер фен Аватара на ScarletBite

Re: Първата СПОДЕЛЕНА любов

Не.
    all day... all night... what the fuck?!

първата лююбов.. си е първата любов според мен не е възможно да се забрави

Хваща ръжда бая да ви кажа.

Град
    София ^^
    Аз пък моята я забравих отдавна...сещам се най-много 5-6 пъти в годината и все с насмешка..
    Life is more than black & white. .

``

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си