- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- За бесмислените спорове дали има или няма Бог?
Знаеш, но не искаш да го приемеш.Първоначално написано от lsd43
![]()
Първоначално написано от Christ
Да има един сигурен изход-гробът...жалко че още не ми е дошло времето,повярвай ми ако можех да пукна сега без да се налага да се самоубивам веднага бих се съгласил.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
kfo stana ima ili nqma![]()
Първоначално написано от xaxa
Всеки си има различно мнение...аз вярвам че има Бог...ти ако вярваш,че няма,значи за теб няма.
mnogo bqx navit za taq tema ama mai ve4e nqma k1d1rnici koito da mi sporqtПървоначално написано от nailana
Католика и Православие... ООооооооф...Първоначално написано от Christ
Немам Подпис...
1во да ... 2ро това не е тема която може да се обсъжда по интернет.Първоначално написано от xaxa
Немам Подпис...
I'm back
Та да попитам...защо трябва да вярваме в Бог за да ни помага, няма ли да ни обича дори да не вярваме в него, стига да не вършим грехове ?
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от SiegHeil
Няма как да вършиш грехове. Дори и да си вярващ, пак не е сигурно дали Бог ще помогне.
Библията казва, че всички до един заслужаваме смърт.
Емиии такъв е живота...Първоначално написано от Christ
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Исках да кажа, че няма как да НЕ вършиш грехове.Първоначално написано от lsd43
![]()
Знам.Първоначално написано от Christ
![]()
Библията казва, че всички до един заслужаваме смърт.
normalno inache shtqhme da sme bezsmurtni.imam chyvstvoto che mrazish horata,taka li e ?
Първоначално написано от Dreamy~~
Всичките до един и не говоря за естествена смърт!
Bibliqta kazva da se obichame, a ne da se mrazim.Kolko agresiq po sveta![]()
V takiva slychai naroda kazva:"Pazi, Boje !..."![]()
Първоначално написано от Dreamy~~
Битие 3
16 На жената рече: Ще ти преумножа скръбта в бременността; със скръб ще раждаш чада; и на мъжа ти ще бъде подчинено <всяко> твое желание и той ще те владее.
17 А на човека рече: Понеже си послушал гласа на жена си и си ял от дървото, за което ти заповядах, като казах: Да не ядеш от него, то проклета да бъде земята поради тебе; със скръб ще се прехранваш от нея през всичките дни на живота си.
18 Тръни и бодли ще ти ражда; и ти ще ядеш полската трева.
19 С пот на лицето си ще ядеш хляб, докато се върнеш в земята, защото от нея си взет; понеже си пръст и в пръстта ще се върнеш.
Римляни 3:23
Римляни 6:2323 Понеже всички съгрешиха и не заслужават да се прославят от Бога,
Исая 64:623 Защото заплатата на греха е смърт;
6 Защото всички станахме като човек нечист, И всичката ни правда е като омърсена дреха; Ние всички вехнем като лист, И нашите беззакония ни завличат както вятъра.
В случай, че не знаеш - Римляни е книга от Новия Завет, а Исая е пророк от Стария Завет.
Ето още едно доказателство ,че Бог е гадно и отмъстително същество.Първоначално написано от Christ
Christ,
S cqloto mi yvajenie, nqmash si i predstava ot ideite na hristqnstvoto.Napomnqsh mi na zybarite v nashiq klas,znaqt celiq ychebnik naizyst, no dori ne go razbirat.
LOL...Първоначално написано от Dreamy~~
Безпочвени обвинения. Не аз съм с аватар, навяващ сексуалност.
lsd43, не го заслужаваме, ли?
Първоначално написано от Christ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahm.Za avatari shte si govorim...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няква пикла с крака на аватара тръгнала да ми обяснява в какво вярвам и в какво не...
<-
Dam.
I tazi sushtata pikla shte ti kaje che izobrazqaneto na Iisys s myskyli i durjasht oburnat krust se schita za bogohylstvo.Vsqkakuv vid totemizirane,izkrivqvane na obrazite izvun curkovniq kanon se schita za bogohylstvo.Curkvata v dvora na kushtata na Vanga zatova ne e osvetena.
Jalko, che si mahna sektantskiq avatar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Исус държи кръста като символ на победа над смъртта! Над него пише "Силата идва от Бог" а отдолу е цитирано Деяния 1:8
Но ще приемете сила, когато дойде върху вас Светият Дух, и ще бъдете свидетели за Мене както в Ерусалим, тъй и в цяла Юдея и Самария, и до края на земята.
Също така църквата не е Бог! Традициите не са по-високо от Божието Слово! Чети Библията!
I vse pak avatara ti e sektantski.A sektite ne sa nai bogoygodnoto mqsto.Nezavisimo kakvo pishe.Tova e Iisys s myskyli i oburnat krust, po dqvolite! Zamisli se malko![]()