- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- За бесмислените спорове дали има или няма Бог?
Първоначално написано от Dreamy~~
Обърнат кръст?! Леле, момиче, гледай картинката, бе!!
Исус побеждава кръста, демек смъртта! Защо? Защото е силен! (Мускулите)
Аз църкви не посещавам.
Първоначално написано от Christ
Не не е справедливо и не го заслужаваме.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ти ако беше на Негово място досега да си ни изтребил.Първоначално написано от lsd43
Първоначално написано от Christ
Аз ако бях на негово място нямаше да правя хората грешници.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от lsd43
Той не ни е направил грешници...
Казал е на Адам - избирай, ще се подчиниш или не? Адам не се подчини и затова сме на такова.. дередже както се вика.
Emi da, zabraneniqt plod e nai-sladuk.Horata sme si takiva.![]()
И ще ми кажеш, че не заслужаваме смърт заради това, че плюем в лицето на Бог всяка минута?Първоначално написано от Dreamy~~
Ти май не осъзна , че цялата ти религия е измама и е направена заради пари ,власт и контрол в/у простолюдието?Първоначално написано от Christ
Ти май не разбра, че лапаш правителствен хуй?Първоначално написано от Majestic12
Zaslyjavame.No Toi e dobur,na vsichki ni proshtava.Obicha ni.Mislq,che i nie trqbva da se otnasqme s liybov edin kum dryg.Osven tova az nqmam strah ot Boga.Toi me obicha,zashto trqbva da se plasha?Velikata greshka na chovecehstvoto e,che svurzva yvajenieto sus strah, a ne s liybov.![]()
Първоначално написано от Dreamy~~
Добре, а какво правиш ти за Бог?
Ami, az vqrvam po svoi nachin.Hodq v edin manastir,kudeto pomagame na igymena s kakvoto mojem
Pomagam na horata pak s kakvoto moga.Dori tova da e da se ysmihna, kato znam,che shte zaradvam nqkogo.Durja se dobre s roditelite si, blagodarna sum za vschko, koeto imam - che imam ruce,za da napisha tova, che imam nqkakvi pari v djoba si, che imam pokriv nad glavata si, che vchera ot namaleniqta vuv Franciq si namerih ynikalni lilavi gymenki do glezena za 4.50 evro
Puk i naistina chyvstvam vqrata,ne sum vmaniachena, no znam che Bog e s men kakvoto i da se slychva, taka vinagi chyvstvam, che nqkoi me pazi i obicha
Mislq, che tova e kakvoto iska ot men. I nai-vajnoto - idva mi otvutre.Tezi vutreshna harmoniq i toplina vinagi mi pomagat v trydni momenti i mi vduhvat nadejda
![]()
Матей 7:21
21 Не всеки, който Ми казва: Господи! Господи! ще влезе в небесното царство, но който върши волята на Отца Ми, Който е на небесата.
Знаеш ли каква е волята на Отца ти в Небесата?
Ti ot vsischkite mi mneniq ne razbra li, che ne se pridurjam red po red kum Bibliqta?Първоначално написано от Christ
Как, тогава, можеш да се наречеш Християнка и да речеш, че Бог е до теб?Първоначално написано от Dreamy~~
Kakto vijdash, moga.Puk i ne q othvurlqm, prosto ne q sledvam slqpo.![]()
За да си Християнка, то ти трябва да следваш Божието Слово(Иисус Христос). Библията е написаното Слово.Първоначално написано от Dreamy~~
Нека повторя какво казва Исус:
21 Не всеки, който Ми казва: Господи! Господи! ще влезе в небесното царство, но който върши волята на Отца Ми, Който е на небесата.
Какво значи Господи, Господи? На Иврит, когато се набляга на нещо, то се повтаря. Значи, не всеки, който ми казва Господи, Господи ще влезне в небесното царство...
Как ще коментираш тези Негови думи?
Oh, ne moga da si formyliram tochno misulta,ne znam dali shte me razbereshПървоначално написано от Christ
Ami, az nikoga ne priemam neshatat bykvalno...Ima hora, koito hodqt na curkva,molqt se,vsqka vtora dyma im e svurzana s curkvata,no pri povecheto v dneshno vreme tova e samo maska.Daje se seshtam za edna jena,koqto ako q chyesh kak govori... no e s mnogo kofti harakter.Smisul, losh chovek e...Obshto vzeto prikritata zloba.Hora, koito se mislqt za bogoygodni.
Ne znam.Nadqvam seTi kak mislish, shte otidesh li ?
![]()
Както ме е спасил Бог, така може и да ме погуби. Затова внимавам къде стъпвам...Първоначално написано от Dreamy~~
Eto q razlikata mejdy nas.Az ne mislq, che Bog ne bi me spunal.Ne haresvam misleneto ti v tova otnoshenie, no mi dopada, che durjish na svoeto.Yvajavam te zaradi tova.
![]()
Ако държа своето, а то не е вярно?Първоначално написано от Dreamy~~
Бог има пълна сила над теб. Бог може да превърне цялата ни Вселена в прах ако пожелае. Ето за това трябва да изпитваме страхопочитание към Бог. Защото Той го заслужава. Защото е най-великият от най-великите.
Praise God...
Da sum kazala che ne moje? Da sum kazala che ne go yvajavam? Prosto ne svurzvam yvajenieto sus strah, a s liybov.
Да съм казал, че не го свързвам с любов? Бог заслужава колкото любов, толкова и страхопочитание... Бог не е само любов.Първоначално написано от Dreamy~~