- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- За бесмислените спорове дали има или няма Бог?
явно има и такъв- чудесноПървоначално написано от Christ
. Аз си падам най-вече по вечните български хитове от Македония, ама когато ми прикипи отпускам с по-леки варианти на черно и с RnB най-вече
![]()
Току що мина SWASTICA и в момента си лидер в простотията и наглостта в този форум!Първоначално написано от Lunatic-
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
+ 1Първоначално написано от kristo
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Ако можеш, има.Първоначално написано от lsd43
![]()
Амм не слушам блек.А хеви и траш.Първоначално написано от kristo
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Рока е по-сейтън от блека.Първоначално написано от lsd43
Не усещаш как ти влиза.
Всъщност каква музика слушам не определя какви са ми убежденията,например Куин са ми една от любимите рок банди,но това не означава че те определят начина ми ня мислене,за мен музиката няма много общо с вярата ми в нещо(нищо че не вярвам в нищо).Просто музиката ме кефи и се занимавам от малък с нея.Първоначално написано от Christ
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Мога ли да те попитам как по - точно се занимаваш с музика - свириш ли на нещо или...Първоначално написано от kristo
Свиря малко на ктара и пиано и пеех в хор.Първоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
Първоначално написано от lsd43
\
/
слабо ме интересува ?Първоначално написано от Initial_D
излъгали са теПървоначално написано от exitialis
напълних му устата със сперма![]()
Напълно съгласен ! За мен Бог съществува.Първоначално написано от NaughtyWhisper
Доказателства има много, който иска ще намери, който неиска - няма.
Close your eyes
Just feel and realize
It is real and not a dream
I'm in you and you're in me
It is time
To break the chains of life
If you follow you will see
What's beyond reality
според мен това наистина са едни безмислени въпроси отговори и спорове защото ще е много трудно да обясниш или по-точно да обедиш един прост
човек че нещо стои над всички нас....тои си знае салатката и ракийката и никога не е мислиил такива сложни неща ...хората които вярват са тези с безграничните мечти,с всемирните дучи,най-често хора на изкуството...
XOXO...
За да бъдеш нормален в днешно време трябва да си малко луд!!!Първоначално написано от idealnata_t
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Има нещо вярноПървоначално написано от Initial_D
или да се различаваш до известна степен от масата хора.
Първоначално написано от lsd43
Не е нужно да си виждал Бог за да вярваш в Него.Науката казва,че планетата е възникнала от големия взрив,а ние хората от маймуните,което не означава че е вярно.Аз оспорвам тези хипотези,и вярвам че Бог ни е създал.Доказателства за това,че Бог съществува има много.Ами океаните и моретата,залеза и изгрева,дъжда...не бих си представила природата сама да се е самосъздала.
Не ти е нужна нито църква,нито свещенници,нито ритуали,обичай и тъпи суеверия,за да вярваш.Този,който вярва в Бог не са му нужни доказателства,и дори и целият свят да се опитва да го убеди че не съществува,той няма да ги послуша.Това е вяра,убеден си че Го има.До вътрешно усещане е...докато Той не завладее сърцето и душата ти,и не бъде постоянно в мислите ти.Плътта се съмнява,тя е грехът,но духът има собствено мнение,защото то е независимата част от нас,която се стреми да се доближи до Господа.Но хората сме изменили истинският смисъл на религията,в нещо грозно.Както казах вече,не се нуждая нито от църквата,която е станала символ на комерсиализацията...всяка тяхна дейност се превръща в източник на печалба,не ми трябват и свещенниците,които вонят на алкохол,и защо да спазвам всички тези глупави обичай и традиций.
Бог е в този,който Го допусне,и той е в Него.
Всичко на този свят е фалшиво,измамно и нетрайно,и най - ближният може да те предаде.
Само Бог е истински и вечен!
Първоначално написано от nailana
Правилно![]()
!Първоначално написано от Jesus_is_good
=D> =D> =D>
![]()
Естествено,че има,но не действа така както повечето вярващи си мислят.
Като гледам много промити мозъци с гугъл има.![]()
Искам да попитам вярващите дали вярват в Библията ?
Евала, такива доказателства търся откакто се помня..давай ги насам.. ^^Първоначално написано от kristo
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Аз доста пъти в този раздел на форума споменах за безспорните доказателства за делото, учението и най-важното- Възкресението на Господ Исус Христос, дадени не само от неговите последователи, а напротив, и от неговите отрицатели. Така че не виждам смисъл пак да повтарям едни и същи неща по 100 пъти.Първоначално написано от SiegHeil
Аз тоя раздел не го чета тка че..искам научни доказателства, а не Гошо казал че Тошо казал че видял че станало а междувременно Тошо е зел 5 лева за това..междувременно мислех да спя тая нощ тка че после ще се разправяме..Първоначално написано от kristo
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb