- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- За бесмислените спорове дали има или няма Бог?
КОЙ идиот и КОГА прекара в Бяла,Луковит и Наречен интернет!!!
На онази госпожица,която най-любезно ме нарича крава аз най-любезно ще и кажа,че е мазохистка.Ако всички сме грешници защо има Рай?Мила ако вярваше в Бог нямаше да ползваш подобен език.(Извинявай ако си момче просто не съм се загледала в профила,отбягвам такива хора)
Далеч съм от факта,че ще обедя фанатици като вас в мнението си.Не съм казала и малка част от това,което мисля,но имам и друга работа за вършене за разлика от вас.И да ме псувате и в Ада да ме пращате,каквото и да казвате няма да ме засегнете,не сте познали.
Никой от нас все още не е способен да каже какъв е живота,дали е пълен с нещастие или щастие.
Относно дискавъри чанъл,този канал дори го нямам.
За това че е било детско мнението ми ще кажа,че не си ти човека,който ще го определи.А за това да не се опитвам да ти опонирам ще кажа,че всеки има право да опита и да си каже мнението,защото все още сме деморатична страна и всеки има право да върши това,което иска стига да не пречи на другите.До колкото знам моето мнение няма да навреди на никого.
Нима на никой от вас няма да му пука ако някой от семейството му умре?!Е ако наистина е така съжалявам ви.Защото това показва,че или сте неспособни да обичате или сте сектати с промити мозъци.Така че искрено вярвам на поне един от вас някой ден да му светне ,че няма БОГ! ЧОВЕК СЪЗДАДЕ БОГА!
А Бога да го ДУХА!![]()
Make love not pollution![]()
![]()
Първоначално написано от crazyGal
Щом няма Бог защо го псуваш ?![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
ПОНЕЖЕ ВИЖДАМ КОЛКО СТЕ КОМПЕТЕНТНИ ПО ТЕМАТА БИХ ИСКАЛА И АЗ ДА КАЖА НЕЩО.БОГ СЪЩЕСТВУВА! МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО И НЯКОЙ ДРУГ МИСЛИ ТАКА! Ще се подкрепя с най-солидното доказателство: БИБЛИЯТА. Ако сте прочели поне малко от нея, щяхте да се убедите че това, което го пише там как света отива към гибел се случва!
Повечето от нас ще отидат в ада защото не вярват че Бог съществува.
Други са вярвали, но не са спазили заповедите му.
БОГ МОЖЕ И ДА НАКАЗВА! Той мрази безверието и ще прости само на тези, които вярват в него.
За това умират хора - защото са сторили тежък грях, и не са били вярващи ... Бог е обещал вечен живот на тези, които имат смелост да си признаят греховете.
Мога да пиша много по темата ... И все пак ... това е собствено мнение.
![]()
![]()
E това не го очаквах!
![]()
![]()
Хора,parkourgirlss ми е най-добрата приятелка.А я гледайте какви противоположности сме.
Ще и го простя ,защото е блондинка и с тая нейна компетентност не се е сетила да прочете по-горните коментари,където пише за библията.
А каза,че ще ме обори
![]()
Псувам Бога за да накарам ФАНАТИЦИТЕ да се пукнат от ЯД и да ме пратят по-дяволите,където между другото се чувствам kато у дома си.![]()
Make love not pollution![]()
![]()
Бог откъсна най-красивото цвете от градината си и аз му дадох живот на 15.05.08
Don't cry little one you're going down!Първоначално написано от mihael
![]()
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
CrazyGal, наистина си за съжаление. По-добре иди в психиатрията, там може и да ти помогнат. Относно глупостите, които си изписала, просто коментара е излишен. лошото е, че не съзнаваш само що за глупости ги плещиш. Може би някой ден ще се усетиш колко си заблудена, ама едва ли ще е скоро, горката...
Само това исках да коментирам, че едва ли не ти заявяваш, че сама си си Бог или нещо от рода. Много сте ми интересни такива хора, които заявявате, че човека всъщност е Бог... Леле, наистина сме тръгнали много не зле. Ако наистина ти сама си си Бог, направи така, че да бъдеш всесилна, да не умираш, а да живееш вечно, да ръководиш собственото си бъдеще... Примерите са хиляди, не смятам да изброявам с подробности. Ти просто не знам в какво вярваш, в собственото си безумие, че си много значима може би. И че това да се правиш на бунтарка те прави много велика. Просто каузата ти е загубена... Колкото и да псуваш, да почерняш и почервеняваш буквите си и да ги правиш на 50-ти шрифт, нищо не можеш да промениш в този живот, не можеш да ръководиш живота си в пълнота, не можеш да бъдеш безсмъртна, не можеш да бъдеш с нищо повече от всички останали хора на света. Продължавай да си внушаваш, че всичко си зависело от теб, защото много скоро ще разбереш, че изобщо не е така. Колкото и да си затваряш очите, просто ще се сблъскаш с живота и ще осъзнаеш хиляди неща, които сега не ги съзнаваш. Иначе нищо лошо не ти пожелавам, напротив, само хубави неща ти пожелавам, но наистина си тотално заблудена и глупава. Защото дори и най-големите атеисти разбират колко безсилен е човека в някои случай и колко малко неща всъщност зависят от нас хората. И се замисли дали всички тези лоши неща които ни се случват не си ги причиняваме ние хората. Особено войните, омразата, разрухата, убийствата, кражбите... Много е лесно да обвиниш Бог за собственото си невежество и това, че не правиш достатъчно неща, за да бъдеш праведен поне доколкото ти позволяват човешките способности. И ето още едно доказателство, че човека няма как да бъде Бог- това, че никога не може да бъде изцяло праведен и безгрешен. Имало е само Един Човек, Който е бил безгрешен и праведен в пълнота и той е бил Бог, приел човешко тяло- Господ Исус Христос.
ти да неси гледал "Как да си направите темата Ви да не е "ГАДНА""Първоначално написано от parkourgirlss
![]()
Кво общо има това с отговора му ?Първоначално написано от xaxa
1vo tova e momi4eПървоначално написано от lsd43
2ro gadno mi e da cheta tema s malki golemi cvetni i NECVETNI bukvi..
do avtorkata togava
"За това умират хора - защото са сторили тежък грях, и не са били вярващи ... Бог е обещал вечен живот на тези, които имат смелост да си признаят греховете."
izvinqvai ama nikoi ne jivee ve4no!
ае сичко зависи от гледната точка ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
@crazyGal прескочи хубавите мнения и продължи да обиждаш и да пишеш глупости, много хитро се измъкваш. Победена си. Кой е следващия дето ще бърбори простотий относно Бог?
@xaxa, тялото ти не живее вечно, но душата ти да.
ti si psixi4eski bolen!Първоначално написано от Nam3less
mislq da spiram v toq razdel da pi6a za6toto vsi4ki ste nqkvi ludi takiva i mai VECHNO 6te si ustaniti takiva![]()
Ще съжеляваш за думите си. Жалко че има такива като тебПървоначално написано от xaxa
![]()
Тянко, миличка, ако видиш Белия трон ще се насереш в гащите...Първоначално написано от Nam3less
Пожелавам ти Бог да ти го разкрие... Тогава ще си по-вяващ и от мен.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Първоначално написано от justme__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кво ?Първоначално написано от Christ
На мен ли се смееше или на Съда?Първоначално написано от lsd43
apxpxa mili4ka kak si kfo prai6 ne6to novo ot goreПървоначално написано от Christ
Първоначално написано от Christ
На тоя който се смееше отгоре![]()
Хмм...би ли ми обяснил защо?И как е възможно?Първоначално написано от lsd43
![]()
-----------------
каквото и да си говорим,аз мисля,че ние всички неизбежно вярваме(било то в Бог или в нещо друго),защото освен това, което познаваме, ние се срещаме и с непознатото, което все пак спокойно го приемаме. Защо? Защото вярваме. Именно това отношение към непознатото наричаме вяра.А както са казали хората много преди нас ``Вярата крепи човека.``Премахнем ли я животът ни ще стане ад.
Аз вярвам в любовта!![]()
Go fix yourself !
Има Бог,има някаква сила..
Желязна Девица
Лесно просто нямам вяра.Първоначално написано от The-Grow-Up-Kid