.
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 53downfall Виж мнението
    Автора на тази тема ми беше много близък приятел.За жалост си отиде супер нелепо.Вече поне има отговор на въпроса си,дали има Бог.
    И не,нямам си по-добра работа от това да вися в тъпия форум и да преглеждам постовете на мъртвия ми приятел....
    Може би ще послужи за урок,че един ден ще разберем отговора на въпроса за 45 цента и няма смисъл сега да си блъскаме главите над нещо неразгадаемо за момента.
    какво се е случило с него?, спомням си че съм срещал негови мнения тук в форума

има Бог, обаче и досега беше в състояние на сън-просъница, а пък нямаше достатъчно истински духовници тук на земята, които да Му служат за мир и благоденствие на всички човеци, и затова за съжаление някои хора нямаше кой да ги спаси и мнозина от тях пострадаха поради цялата онази сатанинска бъркотия на човешката религия

ако съм знаел че твоят приятел има проблеми, тогава може би Бог нямаше да допусне да се случи нещо лошо с него, а най-шантавото е че всеки ден Му напомням на истинският Господ Бог за спасението, както и още много други правят това, а пък Той отново допускаше страдания и погибел, хем Го има, хем Го нямаше, това наистина може да подлуди преданите, които вярват в Него, но изповедите никога не са напразни, защото всяко свидетелство за Помощ пред Него и Неговите Светии е принос към опазването на живота на колкото се може повече човеци, няма как да не съжалявам за твоят приятел, особено след като съм го срещал докато все още е бил жив, много жалко че отново се е явил (такъв) идиотски пропуск в системата на истинският Господ Бог, дано да Се събуди и да реши проблемите на всеки веднъж завинаги, ще ми се ако поне имаше повече възможност за Възкресение на мъртвите
    Последно редактирано от npp : 02-02-2012 на 18:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си